Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

adrian4u82 : istef a facut deja 2 revizii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iar din cate imi amintesc eu (la prima am fost cu el) preturile au fost cam la fel ;)

Link către comentariu

• Administrator
Astazi am facut revizia de 15.000 la ElcarGid

Toate au mers bine, masina e impecabila :D, teste de tren rulare, frane, VAS, samd...

schimbat ulei Castrol 5W40 si toate cele 4 filtre (cel de benzina la cererea mea)

Total 620 ron

Si mai suntem probabil ;)

Impresia la vremea respectiva (acum 3 luni) a fost ca revizia si pretul au fost corecte

Link către comentariu

ulei servo 4

Tu inteleg cum poate exista atata nesimtire din partea MidoCar!? Cum sa puna pe factura ulei servo atata timp cat un Golf 5 are servodirectie electronica si nu foloseste ulei?

Link către comentariu

Nu stiam ca la o servodirectie electrica nu se foloseste ulei! Credeam ca pur si simplu acea pompa este angrenata electric si nu pe curea, nu ca ar lipsi si uleiul!

Link către comentariu

Despre servodirectia golfului 5: post-3245-1212747283_thumb.jpg

Link către comentariu

salut, am cumparat un Golf V 1.9 105CP din 2006, adus din germania, si are in prezent 115000 Km

in cartea service are toate reviziile facute din 30 in 30k km. as vrea sa stiu cam ce trebuie schimbat la 115k. din cate am inteles ar trebui schimbata si distributia, oare ma risc daca o mai las cateva mii de km? pe computerul de bord imi arata ca mai am 1500 km pana la revizie.

Modificat de triplex
Link către comentariu

Distributia la acest motor se schimba la 90.000km.Nu inteleg de ce nu a fost schimbata in DE.Eu zic sa nu o mai lasi deloc! :rolleyes:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu un vw Golf si trebuie sa i fac revizia de 15 000 de km.Se poate face in Germania sau in Austria?Daca e 4motion necesita mai mult timp revizia decat la o masina normala?

Link către comentariu

• Administrator

te poti inspira (macar ca si mod de lucru) de aici

Din cate stiu eu, nu renteaza sa o faci afara decat daca ai drum... tratamentul e total altul, insa nu-ti inchipui sa economisesti bani multi... de aici si rentabilitatea

Link către comentariu

salut, am cumparat un Golf V 1.9 105CP din 2006, adus din germania, si are in prezent 115000 Km

in cartea service are toate reviziile facute din 30 in 30k km. as vrea sa stiu cam ce trebuie schimbat la 115k. din cate am inteles ar trebui schimbata si distributia, oare ma risc daca o mai las cateva mii de km? pe computerul de bord imi arata ca mai am 1500 km pana la revizie.

eh, am schimbat distributia pana la urma. m-a costat 1100 RON.

Link către comentariu

30.000km - 685 ron toate filtrele, ulei si diverse materiale mici:)

@4abc

in Germania distributia nu se schimba la 90mii km, ei fac lucrul asta cam pe la 120 de mii.

am luat mai multe masini de afara trecute de 90 de mii, care nu o aveau schimbata si asta a fost raspunsul primit de la reprezentanta.

Modificat de lile
Link către comentariu

Este pericol sa pierzi garantia daca depasesti revizia cu 300 km?

Link către comentariu

• Administrator

Teo, in principiu nu... exista o toleranta, nimeni nu poate cere sa te duci la 15.000 km fix pe bord... din cate stiu, 500km n-ar fi o problema mare insa asta depinde si de politica service-ului respectiv...dar nu cred sa ai probleme

Link către comentariu

Mersi Dudule, mi-a mai venit inima la loc. Am maine un drum de vreo 900 km si am deja 14300 km, nu mai am cand sa fac revizia. Sper sa nu fie absurzi.

Link către comentariu

am depasit eu cu 250KM si nu a fost problema. am sunat la ei si i-am intrebat si au zis ca intr-o "limita rezonabila" nu pierd garantia. ideea principala este, cu cat depasesti mai putin, cu atat mai bine!

Revizie 45.000 KM - 843,76 RON la PBN.

Inlocuit bec Frana Stanga - 4RON Bec-ul, 70RON Manopera!!!

Link către comentariu

30.000km Midocar - 950 lei - toate filtrele+ulei

Link către comentariu

Inlocuit bec Frana Stanga - 4RON Bec-ul, 70RON Manopera!!!

au stat o ora sa schimbe un bec ???

eu as fi facut scandal...

sper sa nu patesc la fel ca mai am 2 luni sau 2000km pana la revizie !

Link către comentariu

Ma pregatesc de revizia de 90.000 si vreau sa schimb si distributia acum. Masina nu mai e in garantie, si nu stiu cum e mai bine sa procedez. Ori la PBN (sau orice alt service VW, nu am relatii pe nicaieri din pacate), ori sa cumpar toate piesele necesare de la volksman si sa ma duc in serviceul lor/recomandat de el? Ma intereseaza ca in cartea de service sa fie trecuta si aceasta revizie (ma gandesc la revanzare, clientu se va uita la asta).

Link către comentariu

@neamtzu: cand mi-am ridicat masina de la ei, dupa ce au terminat revizia, era un domn cu un Touareg care avea piesele lui. Din cate am auzit discutia dintre ei, am auzit ca nu este nici o problema daca iti aduci tu piesele. Nu mai tin minte unde am auzit ca daca iti aduci tu piesele scrie in cartea masinii ca erau piesele tale. Nu stiu cat de adevarat e. Daca ai rabdarea necesara, poti sa incerci sa suni la ei la service rapid (PBN) si sa intrebi daca e vreo problema sau ceva... de trecut in cartea de service sigur iti trece indiferent daca piesele le cumperi de la ei de la service sau le aduci de acasa.

Link către comentariu

Poti sa mergi cu piesele tale insa nu vei beneficia de garantie de 90k pe care o ofera service-ul VW.Eu am preferat sa o schimb la ei cu piese OEM si astfel am garantie 90k...

PS:Costa intre 1300 si 1800 ron in functie de manopera.Eu am dat 1000 ron pe piese si 300 pe manopera... :rolleyes:

Link către comentariu

Ai dat 1300 pe schimbarea distributiei doar, sa inteleg? Sau pe revizia de 90K? Eu vreau sa-mi fac revizia de 90 acum + schimbul distributiei (chiar daca in carte scrie ca se face la 120K).

Link către comentariu

Pe schimbarea distributiei am dat 13 mil cu totul inclusiv pompa de apa care unii spuneau ca nu trebuie schimbata.Din pacate nu cred ca vei beneficia de acelasi pret la manopera (adica 300 ron)....

Link către comentariu

Am ajuns si eu sa fac revitia de 15000 km la Tess Sibiu. Schimbare toate filtrele + ulei Castrol Edge 5w40 815 Ron.

Link către comentariu

Salutare!

Am ajuns aproape la revizia de 30.000 km. Aveti idee ce operatiuni se fac? ( in afara de schimb de ulei + filtre). Am o jetta 1.6 din august 2007.

La prima revizie (15.000 km) am lasat la Cardina Motors - Cta ~850 RON. Sunt curios cat o sa coste asta?

Multumesc!

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!