Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

am fost si eu astazi la PBN sa vac o inspecite asa inainte de plecare la drum lung si printre altele mi-a fost schimbat si becul de la pozitie care tot imi zicea ba ca e ars, ba ca nu e ars... inspectia m-a costat 700RON si becul 3RON, montarea becului in schimb a costat 40RON :ceuameni:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

revizie de 45.000 la PBV, total : 10 mil. (filtre ulei, motorina, aer, polen, 5l ulei longlife III, verificare preventiva si diagnostic erori). au zis ca mai e de schimbat un bec de la bricheta care s-a ars.. dar n-au avut timp :offtopic: Oricum mult mai draguti ca data trecuta.. consilierul era la un birou in partea de skoda.

Link către comentariu

am fost si eu astazi la PBN sa vac o inspecite asa inainte de plecare la drum lung si printre altele mi-a fost schimbat si becul de la pozitie care tot imi zicea ba ca e ars, ba ca nu e ars... inspectia m-a costat 700RON si becul 3RON, montarea becului in schimb a costat 40RON :offtopic:

A fost revizie sau o inspectie? Inspectia presupune o verificare sumara, cum poate sa coste cat o revizie daca nu chiar mai mult ? Ai schimbat piese sau ce...iar manopera la un schimb de bec mi se pare o nesimtire crasa.

Link către comentariu

eroare de scriere, pardon.... m-a costat 70 ron, nu 700.

Link către comentariu

revizia de 30.000 la elgid car buz

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Revizie de 15 000 Km la Midocar Bucuresti, 518 Ron cu tot cu filtru polen.

Mai am o problema, se aude un huruit de la servo cand sta pe loc. Cei de acolo mi-au spus ca ar fi noroi in capetele de la amortizoare si va trebui sa o reprogramez pe alta data, deoarece operatiunea dureaza cca 3-4 ore, aviz celor carora li se va intampla.

Daca credeti ca ar fi altceva let me know.

Link către comentariu

hop si eu cu revizia de 45k (facuta pe la 38 de mii) la PBV1 (ca am avut si de vopsit si stiu pe cineva acolo):

service ulei:60

verificare preventiva:60

diagnoza:24

manopera filtre (aer,polen,benzina) 96

manopera demo+montat roti (f+s) 48

manopera demo+montat placute frana (f+s): 120

service lichid frana: 60

eficacitate franare verificat 36

bec plafoniera spate inlocuit 24 !!!!

materiale mici (ma rog, nu prea mici dupa pret) 41

filtre:~210

buson baie:4

vaselina (nu era in alea mici?) 4

curatator frana (same here) 8

placute frana fata: 238

placute frana spate: 174

antigel (1,5L pt 2 picaturi...am o sticla aproape plina daca vreti) 25

bec pana (cred ca ala din plafoniera) 3

ulei(4,5L la 41 lei) 185

bucuria celor din service: priceless ca m-au tepuit

total (1442 fara TVA) 1716 :icon_cool:

p.s. despre vopsit, numai cuvinte de lauda...am vopsit toata masina, mai putin plafonul si este aproape impecabila (puncte mici de praf, inerente dupa parerea mea)

Noroc ca-mi iese din garantie in vara si termin cu revizii unde iti schimba un bec in plafoniera pe 250 de mii...

Link către comentariu

Salut,

Poate ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi.

Mi-am luat de 2 luni un Golf 5, pe benzina (masina e cea din descriere)care are 66.000 km la bord si inca nu am schimbat nimic la el. Faza e ca, cel de la care am cumparat-o, nu mi-a dat nici o carte de service. El a adus-o din Germania si spunea ca nu o mai are. M-am gandit ca nu e o problema asa mare.

As vrea sa imi spuneti ce anume ar trebui sa schimb si cam cat m-ar costa.

De asemenea, ma intereseaza daca se poate sa imi fac alta carte de service si de unde.

Multumesc mult!!!

Link către comentariu

@dogslayer

teoretic iti poti face carte de service la orice dealer, numai ca o sa verifice reviziile masinii de pana acum si e posibil sa nu aiba doar 66 de mii daca nu ti-a dat cartea.

@Cosmo17

placute spate la 38 de mii???? mi se pare foarte suspect.

oricum mi se pare si mie ca te-au ars rau .... revizie facuta la masina fratelui meu CLS350 cu ulei in cutie si toate cele 1.150 mil la Autoklass Sibiu, nu mai zic de prima mea revizie la GTI cu toate filtrele 580ron.

Modificat de lile
Link către comentariu

Schimb ulei Castrol ,filtre etc ,Reparatie Radio/cd ,inca 2 piese care trebuiau schimbate ,imi afecta directia pe vitor ,450 de euro ...

Dupa 2 sap am remarcat ca imi intra apa prin partea din fata ,demontat bord ,schimb curea de distributie ,role etc ..total 650 de euro ..

Vreau sa remarc ca intretinerea a fost facuta in Belgia ,desi garajul apartinea unui roman .

Total 1100 euro doar dintr-un foc .

Urmatoarea revizie sper sa fie la anu si probabil ca voi plati mult mai putin ...

Bafta si cat mai putien probleme

Masina avea 116 mi km cand am cumparato

Link către comentariu

Se apropie revizia de 15000 de km si la mine. Stie cineva ce filtre se schimba la 2.0 TDi, pentru ca as vrea sa schimb absolut tot.

Link către comentariu

Aici este un post util referitor la revizia de 15.000 km la 2.0 TDI. Chiar daca inlocuirea filtrului de motorina nu e obligatorie, multi dintre noi am crezut ca e mai bine asa.
Link către comentariu

@dogslayer

teoretic iti poti face carte de service la orice dealer, numai ca o sa verifice reviziile masinii de pana acum si e posibil sa nu aiba doar 66 de mii daca nu ti-a dat cartea.

multumesc, dar stiti careva o metoda sigura de a afla cati km reali are masina??!!?

Link către comentariu

@GTSport: filtrul de ulei se schimba obligatoriu. Filtrele de aer si polen se verifica si se decide daca se schimba sau nu (eu le-am schimbat personal pe amandoua, ca sa nu le mai platesc manopera). Filtrul de motorina se schimba doar la cererea expresa a clientului.

Bafta.

Link către comentariu

Mersi, oricum am de gand sa schimb tot, dar nu stiam ce filtre are masina asta. :)

Link către comentariu

teo, filtrele de aer si polen cumara-le si schimba-le tu...scapi de cateva sute de mii la manopera.

Link către comentariu

Filtrele ca pret la dealer sunt 70 ron pentru cel de aer si 80 ron pentru cel de polen

manopera pentru fiecare este de 25 ron.

Per total toata revizia ar fi cam asa:

Ulei + filtru aprox 250 ron

Filtre aer + polen 150 ron

Manopera aprox 200ron

Mentionez ca aceste preturi sunt doar orientative

Cu detalii mai sigure o sa revin in data de 04.06 dupa ce fac eu revizia!

Link către comentariu

Imi cer scuze daca s-a mai scris deja si nu am observat, dar m-ar interesa si pe mine cat costa o revizie de 15.000 km pentru GTI si ce implica (fiecare articol si pretul sau) si daca ne putem duce cu consumabilele noastre (poate ale lor sunt mai slab calitative).

Link către comentariu

Filtrele ca pret la dealer sunt 70 ron pentru cel de aer si 80 ron pentru cel de polen

..........

Filtre aer + polen 150 ron

La Volksman pana in 100 lei ambele filtre MANN (parca 95 lei).

Link către comentariu

adyp2003: filtrele sunt pe la 200 si ceva

manopera pentru ele in jur de 100 si ceva

ar trebui sa iesi pana in 6 mil

eu la prima revizie (ulei si filtru ulei) am dat 3 si ceva.

iti recomand sa cumperi tu filtrele de aer si pole si le schimbi tu in 5 minute pe amandoua. ei iti iau 600 de mii sa ti le schimbe.

cat despre materialele tale, nu o sa fie de acord, si nici nu stiu daca sunt mai slab calitative, ca tot pe astea cred ca le folosesc si in germania totusi:)

Link către comentariu

Astazi am facut reviazia de 15 000 km

detaliat fara TVA TVA

-filtru aer montat si demontat = 35.40 6.73

-filtru praf si polen montat si demontat = 23.60 4.48

-service schimb ulei = 82.60 15.69

-materiale mici = 10.62 2.02

-filtru ulei = 37.31 7.09

-ulei castrol =132.98 25.27

-filtru aer = 54.53 10.36

-filtru polen = 42.18 8.01

...................................................................................................

TOTAL din care 419.22 79.65

-> total 498,87 ron

Link către comentariu

In sfarsit vad si eu un pret corect la o revizie.La ce Dealer ai facut-o? ;)

PS:Cam asa am platit eu la masina mea la fiecare revizie..pana in 600 ron! :)

Link către comentariu

da domnule adrian intr-adevar te-ai bucurat de niste preturi corecte, sunt de acord si eu.

Link către comentariu

Masina este in Leasing si sunt obligat sa fac reviziile la dealer autorizat, respectiv Euro Tehno Group Pitesti.

TSI-urile nu prea au ajuns pe la revizii? :blink: Eu sincer nu am mai vazut pe acest topic :huh:

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!