Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

:) scuze de...

oare cat m-ar costa sa schimb fusta alterata cu una de gti? :D are cineva idee?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cea de GTI costa undeva in jurul valorii de 200 ron cu + sau -.Te ma costa carenajele de la aripi pt GTI inca 200 ron...si evacuarea pe care oricum o faci din buzunar....

Cele originale au cam aceeleasi preturi..deci merita :)

Link către comentariu

10x 4abc, am gasit si topicul corespunzator intr-un final ;)

pai incerc sa schimb fusta de gti pe casco si sa platesc doar restul (aparatori, dop de carlig, tipsuri si manopera)

Link către comentariu

Eu voi face in continuare reviziile la intervalele indicate de producator (15k sau 1an... la cum am mers pana acum, probabil la fiecare 15k) insa la fiecare revizie voi schimba toate 4 filtrele plus o verificare temeinica a masinii... ca d'aia e revizie ;)

imi poti spune si mie ce conideri "verificare temeinica"?

si daca imi poate spune cineva cum pot afla daca mi-au facut schimbul de ulei pe bune sau daca l-au facut doar pe harite pt ca am auzit de cineva la Nissan care a avut o presimtire ca nu i-au schimbt uleiul la motor si intr-adevar nu il schimbasera, dar a aflat platind alt schimb de ulei din banii lui.

Link către comentariu

Salutari..

Ieri am facut si eu prima revizie ( undeva in jur de 13000km).Surpriza mare total 1097 Ron.Schimbat filtre(inclusiv cel de combustibil), ulei (Castrol 5W40), materiale marunte ..etc.Probabil ca era undeva in jur de 7-800Ron, dar am reclamat un zgomot care imi parea o piatra in etrier asa ca, approx 300Ron montat-demontat etriere frana.service...ghici...PBV1...aaa si asta in conditiile in care am contract de service cu Porsche ce imi garanteaza reducere de 5% la piese....

Link către comentariu

Salut. Mi se pare enorm. :) Eu merg sambata sa fac revizia. Ma duc la Nurvil Rm Valcea. Masina tot de la ai am luat-o. Eu ma gandeam ca o sa ma coste in jur de 500 ron. Incep sa ma ingrijorez dupa post-ul tau. :(

Daca a mai facut cineva revizia la Nurvil rog sa-mi zica cat a fost. Nu de alta dar sa nu raman surprins acolo. :D

Link către comentariu

@MEH .. poti suna sa intrebi costul unei revizii.Probabil ca nu depaseste 700 ron.

Link către comentariu

inainte sa cumpar masina am intrebat la cat sa ma astept pentru o revizie(Nurvil Valcea). raspunsul 385Ron la 15000 si 690Ron la 30000 :D . automat m-a umflat rasul dar mi-a aratat desfasuratorul semnat de directorul de service :offtopic: . acum,ei au zis noi.... platim.

Modificat de ivd
Link către comentariu

am vorbit la valcea. le-am zis ca vreau sa fac revizia la 15k. schimb si rotile de iarna si vreau sa-mi curete si instalatia de climatizare. uneori am un miros ranced in masina. mi-au zis ca totul ma costa in jur de 600 ron. :vaidecapulmeu: sper sa fie asa. va anunt sambata dupa revizie.

Link către comentariu

Explica-mi si mie te rog treaba cu "-verificat geometrie roti - garantie" - adica ti-au facut geometria moca? ;)

masina a venit cu volanul putin inclinat intr-o parte, de aceea s-a facut pe garantie!

Link către comentariu

Se poate. Si eu am beneficiat de o verificare a geometriei in garantie pentru ca aveam o uzura mult prea mare pe interior la toate patru rotile.

Link către comentariu

Interesant ceea ce spun colegii.Revizie la 350Ron as cam vrea si eu.Cam atat ma costa si la Logan :P.Vorbim cumva de revizie cu piesele clientului? sau facuta intr-un service de cartier? Daca faceam in fata blocului schimbul de ulei si de filtre recunaosc ca ma incadram in 300Ron.Daca am timp scanez factura de la PBV si o postez

Link către comentariu

revizie la 36500 km la elcar gid(am facut revizii la 13k, la 26k si acum la 36,5k), filtre, ulei etc, placute frina, o geometrie, 1200 ron.

Link către comentariu

Salut all .

Se poate sa-mi spuna si mie un posesor de MKV GTI cat l-a costat prima revizie si cum au decurs treburile ?

Multumesc,

Link către comentariu

Vorbim de revizie cu absolut toate materialele lor, facuta la Cardinal Motors CTA. E dealer-ul VW din CTA. Nu prea arata a service de cartier :icon_thumright:

Link către comentariu

Ataseaza te rog un print screen cu factura daca poti. Multumesc anticipat

Link către comentariu

@pablos-da ...mult mai ieftn.Am sa vin la Cta de acum..:0

Link către comentariu

Atasez si factura :icon_thumright:

post-11970-1204814631_thumb.jpg

Link către comentariu

gata prima revizie. 660 ron. Nurvil Rm Valcea. i-am rugat sa-mi schimbe si filtru de motorina. filtru de polen era varza. va recomand sa-l mai curatati din cand in cand.

nu cred ca m-a costat mult.

Link către comentariu

Salut all .

Se poate sa-mi spuna si mie un posesor de MKV GTI cat l-a costat prima revizie si cum au decurs treburile ?

Multumesc,

daca citesti si cateva posturi in urma o sa vezi exact cat a costat prma revizie!

Link către comentariu

Prima revizie,la 7oookm.(un an de zile);schimbat ulei+filtrul de ulei;verificat si suflat cu aer filtrul aer+filtrul polen,uluitor,nu aratau burdusite de mizerii!Pe cel de benzina l-am lasat la locul sau,neatins.Completat 150-200 ml.antigel G12+,verificari vizuale pe sub masina.Cam atit-560 RON;locatia-Cardinal Motors,C-ta.

Aaa,si am admirat Tiguanii din zona pe gratis.....

Multumit ca masina nu a ridicat nici o problema pina acum.....ceea ce doresc tuturor!

Modificat de Green
Link către comentariu

@Green: deci filtrele de aer si polen nu trebuie neaparat schimbate, se pot si curata cu aer?

Bine ca ai scris asta, ca ma asteapta si pe mine revizia de 1 an la masina, sa le spun sa faca aceeasi operatie la mine :icon_cool:

Link către comentariu

Eu te-as sfatui sa le schimbi...chiar merita un efort financiar de max 100 lei pentru a proteja masina si a ii lungi viata...gandeste-te cat praf e la noi.... :D

Eu am schimbat mereu toate filtrele....cred ca am mai scris asta...si recomand cu caldura acest lucru... :icon_cool:

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!