Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Daca vrei sa vezi culoarea aia sau, mai bine zis, ceva foarte apropiat, mai stai pana vineri cand vor fi gata ale mele.

Link către comentariu

M-ati pus pe ganduri cu ferric grey. Astept sa vad si jantele lui JUG. :)

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Inca nu am ajuns la Florin. Dar din ce am cautat pe net aceasta piese are niste rotite zimtate din plastic care se tocesc... Eu sper sa fie murdara. Vedem azi sau luni

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

Pai in mare aia este. Acum sa vedem daca exista alta variata decat inlocuirea... Vedem luni.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

In linkul dat de tine este o clapeta de acceleratie, si aia e altceva. Flapsurile la care ma refer eu sunt la "granita" intre galeria de admisie si motor.

Link către comentariu

Sunt intr-o zona unde nu prea am net. Dar cautati pe google "2.0 tfsi intake manifold runner flaps" si aveti si imagini, si mai in jos la rezultate sunt ceva forumuri cu probleme asemanatoare

Link către comentariu

In asteptare de verdict alaturi de o fosta masina de pe forum.

Send from my Nokia 3310

post-42557-13853647321783_thumb.jpg

Link către comentariu

Doar s-au sters eroare. Totul merge ok.... Intre timp facem schimbul de ulei.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

La final de zi tragem linie.

Problema martor motor/erori - Rezolvat, s-a recalibrat clapete, vro doi senzori.

Revizie 83000 km - Rezolvat, acum am mers pe Motul Specific 5w30 filtrele au fost Mahle, doar cel de ulei l-am luat Mann din cauza ca trebuie sa astept o zi dupa el.

Filtrele Mahle vad ca vin made in austria, nu cum vin cele Mann china, indonezia etc

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Aproape asa arata si al meu la revizie, probabil din cauza ca mergi mult in oras si.. jeg&stuff. :))

Link către comentariu

In principiu sunt la fel (cele rosii sunt de audi)..

"07K905715F and 06E905115E ignition coils are identical. The only difference is color. Both are the latest revisions from Audi & Volkswagen"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!