Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Hmm arata bine dar asta inseamna demonatat oglinda vopsit ect... Minim doua zile in service.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

frumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos si km multi fara probleme la DV PCV cam follower si toate cele :D

Link către comentariu

Mersi frumos :) Legat de PVC, DV & Cam follower tin sa cred ca am cele mai noi versiuni.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Mersi frumos, o mai tin acolo cand stau pe la prietena.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

Azi am efectuat o verificare gratuita de iarna la Midocar Vitan. Totul este ok... bucse, suspensie etc

S-a modificat putin farul stang din cauza ca batea putin mai jos. Dupa operatiune l-am intrebat daca s-a memorat si pozitia farului ca nu pusese Vas-ul pe masina. Mecanicul mi-a explicat ca se pune Vas-ul atunci cand il modifici foate mult (farul), mi-a si arata ca si-a pastrat pozitia in care l-a pus el.

2.0 TSI.pdf

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Mersi frumos, si tu ai doua masini foarte dragute    :icon_thumleft:

Modificat de robi_zet
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca tot am dat jantele de vara jos de pe masina... parca imi vine sa le vopsesc alta culoare. Dar nu stiu care sa fie norocoasa???

post-42557-0-72601500-1384291957_thumb.j

post-42557-0-72834700-1384291962_thumb.j

post-42557-0-54511400-1384291967_thumb.j

post-42557-0-74964000-1384291973_thumb.j

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Dintre cele 4 as alege culoarea de la BBS-uri. Eu zic totusi ca nu are rost sa le vopsesti. Arata foarte bine asa cum sunt.

In caz ca le vopsesti, unde vrei sa te duci? SRZ? Pak? Si eu trebuie sa le fac pana la primavara dar nu m-am hotarat unde sa le duc.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

Link către comentariu

@radhoozzz am gasit pe Fb pe un baiat. Acestea sunt jantele vopsite de el. Daca vrei adresa lui da-mi pm.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

Eu le-m vopsit pe ale mele cu Ferric Grey II,este nuanta de jante de BMW M Performance,uite si codul daca vrei sa identifici WB55 B55 MET.Nu am poze cu ele,dar iti poate confirma Dun ca sunt superbe !

Link către comentariu

Multumesc pt opinii, acum m-ati dat peste cap, stiu ca arata bine si in finisul care il au acum dar imi face cu ochiul culoare de pe janta de Bwm si grafitul.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

In principiu, orice culoare inchisa merge pe o masina alba. Poti sa pui si jante negre, dar asta te forteaza sa vopsesti etrierul intr-o culoare deschisa sau intensa.

Personal insa nu vad o potrivire intre masina pe alb si un gri, orice fel ar fi el. 

Jantele lui Fredy au iesit intr-un mare fel. Calitate 100%, fara nici un fel de rabat sau obiectie. Doar ca ... jantele, in general, nu sunt bibelouri, ele urmeaza sa fie puse pe masina. Si nu intotdeauna combinatia de culori merge.

Toata tarasania tine insa de perceptia ta. Daca pe cei x metri cat admiri masina, pe drumul catre ea, pana sa te urci, ti se umple sufletul de extaz privind-o, atunci ... alege culoarea si baga mare! Roaga-l pe Fredy sa iti faca un bine si talneste-te cu el sa vezi jantele pe care le-a vopsit si sa le pui pe langa masina. Este una dintre cele mai simple varinate. Sau poate gasesti prin alte parti jante vopsite in diferite culori pe care sa le pui pe langa masina ta.

Link către comentariu

Daca le dai codul cu siguranta o pot face. 

Arata foarte bine pe alb :D

BMW-M135i_2013_1600x1200_wallpaper_70.jp

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!