Jump to content

Replica RNS 510

Florin1up
 Share

Postare recomandată

Am si eu o intrebare pentru Akaiu legat de antena GPS a unui ANS620:

aceasta antena sau cel putin cea pe care o are navigatorul meu are forma unul mouse ceva mai mic, cu fir si autoadeziv in partea de jos;pentru o receptie maxima mie mi se parea normal sa stea undeva deasupra bordului lipita cat mai aproape de parbriz;mie mi s-a montat antena din cauze estetice cica,ascunsa in bord, lipita undeva in partea de sus a acestuia , deci este intoarsa ca un mouse rasturnat;mi se pare ca totusi ar mai fi loc de receptie mai buna sau mai rapida;oare faptul ca este in bord si nu deasupra si in pozitie rasturnata si nu normala sa-i afecteze randamentul de receptie?

La atelierul de pe Vacaresti(bineinteles contracost) se poate modifica pozitia antenei daca nu e una corecta;eu am facut montajul in atelierul unui prieten care acum nu mai are electrician auto.(cel ce mi-a facut montajul a fost concediat).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

otofomon acolo o am si eu de vreo 4 ani si nu am avut niciodata probleme.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru Akaiu legat de antena GPS a unui ANS620:

aceasta antena sau cel putin cea pe care o are navigatorul meu are forma unul mouse ceva mai mic, cu fir si autoadeziv in partea de jos;pentru o receptie maxima mie mi se parea normal sa stea undeva deasupra bordului lipita cat mai aproape de parbriz;mie mi s-a montat antena din cauze estetice cica,ascunsa in bord, lipita undeva in partea de sus a acestuia , deci este intoarsa ca un mouse rasturnat;mi se pare ca totusi ar mai fi loc de receptie mai buna sau mai rapida;oare faptul ca este in bord si nu deasupra si in pozitie rasturnata si nu normala sa-i afecteze randamentul de receptie?

merge fara probleme in bord. doar ca  pentru  receptie mai buna, trebuie sa stea cu partea bombata in sus

Link către comentariu

Pai asa cred si eu;pe transfagarasan receptiona semnal mai prost decat un gps banal de la goclever prins in ventuza pe parbriz ;prefer sa pierd estetica decat semnalul;oricum e loc berechet pe bord.

Link către comentariu

n-auzi ca nu trebuie sa renunti la estetica. o lasi in bord dar o intorci cu partea bombata in sus. tot ce trebuie sa ai grija este sa nu ai fier sau insertii metalice deasupra locului unde o pozitionezi.

Link către comentariu

Pentru ca in acest weekend am testat ultima versiune de firmware si am ajuns la concluzia ca este curatata complet de bugurile majore, am zis  sa va dau cateva informatii despre model.

In primul rand modelul DNS a fost refacut complet atat hardware cat si software. La exterior au aparut diferente majore: carcasa este 100% connetor fit RNS510 - sunt aceiasi conectori ca pe OEM. Nu mai exista cablu de alimentare, conectorul antenei GPS este fackra, La fel si conectorul dublu pentru radio, cel USB este si el OEM ca la masinile de generatie noua. Radiatorul a fost amplasat lateral.

La  partea frontala s-a facut o rearanjare a butoanelor astfel incat sa sememe cat mai mult cu RNS510. Practic Audiosources  a incercat o clonare cat mai buna :winter:

Unitatea a primit un nou tip de folie touch panel care are o foarte buna absorbtie a luminii si s-a imbunatatit  vizualizare in lumina directa.S-a refafuct si UI astfel incat este si mai aproape de cel OEM.Ca si hardware este echipat cu un  CPU dual Cortex A9. Modul canbus intern se poate updata direct de pe unitate :icon_thumleft: Blocul optic este si el schimbat (A fost schimbat si la seria ANSv2). Procesorul de sunet (ASP) este si el nou si suna BESTIAL. Este un TDA7719. Se va produce si o versiune de DNS cu vechiul ASP asta probabil pentru o optiune mai ieftina. Pe partea bluetooth exista functia de search avansat in agenda pe baza primelor 3 caractere. Sunt destule alte  "features"  care au mai aparut dar le voi povesti cu alta ocazie.

Eu ma joc cu el din luna decembrie si pana acum l-am cautat de buguri. Acum sunt multumit si voi da OK catre Audiosources.

post-64001-0-32555900-1396807508_thumb.j

post-64001-0-08008100-1396807518_thumb.j

post-64001-0-02944100-1396807526_thumb.j

post-64001-0-28294500-1396807537_thumb.j

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Am urmarit si eu evolutia acestui model pe forumul VW din Australia....s-au grabit cu lansarea si de aici au aparut o multime de probleme...de aceea am luat decizia de a achizitiona un Columbus la mana a doua, cu toate dezavantajele fata de varianta DNS (lipsa Bluetooth, softul de navigatie mai slab decat IGO, video rulat numai de pe DVD ...)

cam la ce pret se va comercializa ?

Link către comentariu

Aia a fost greseala tipului de pe forumul respectiv (Sandy) care s-a apucat sa ia comenzi cu plata in avans si dupa luni de asteptari ale clientilor a fortat nota si a comandat unitati fara ca mpdelul acesta sa fie in mass production :tuktuk: Nu stiu sa-ti zic exact pretul in aceasta clipa.Unitatea mea face parte din lotul livrat pt teste. Saptamana asta plec spre ei si voi afla si pretul exact.

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

O sa urmaresc in continuare acest subiect pentru a vedea daca merita sa schimb Columbus-ul ....sa ne tii la curent

Modificat de asterix2000
Link către comentariu

Am schimbat antena GPS dar Semnalul este prost,am instalat GPS test (playgoogle android)si am vazut ca prinde 2,3 sateliti

Link către comentariu

Antena este pozitionata ok? nu trebuie sa  existe nicio obstructie metalica in dreptul ei. La 3 sateliti e ok pt ca deja te localizeaza!

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Antena este oem si este pusă la al 3 stop

Link către comentariu

incearca cu antena unitatii AM. poate navi nou nu se impaca bine cu antena OEM. Sau poate adaptorul fackra  nu o face contact ferm...incearca sa faci testele astea daca nu esti multumit cu semnalul/pozitionarea.

Link către comentariu

Da,mai fac ceva teste daca nu da rezultate pun antena AM si gata :D

Link către comentariu

muzica9 ma gândeam decat sa pun releu caut o sursa de plus când pun cheia pe acc sa am curent pentru remote,tai firul rosu care pleaca din can in navigatie  si pun sursa de plus,ce spui ?? nu este mai bine asa nu se mai resetea za

Link către comentariu

succes! din pacate nu o sa gasesti la indemina ce vrei tu. si sper ca nu te apuci sa demontezi pina si calculatorul masinii.

Modificat de muzica9
Link către comentariu

Eu de can-ul navigatiei vorbeam nu can-ul masini post-114028-13971563925864_thumb.jpg si buna gluma :D

Link către comentariu

Salut 

M-ar interesa sa achizitionez o navigatie de tip ANS610 v2 , dar as dori cateva lamuriri :

Bluetooth apare pe instrument custer ?

Calitatea sunetului este ca cea a unui RNS510?

Intrarea auxiliara a aparatului este compatibila cu cea OEM de pe masina cea din cotiera ?

Are iesire pentru subwoofer!

Mufa ANS610 este identica cu cea de pe masina (GOLF 6 HL) ?

Pentru USB si Ipod trebuie mufe separate sau are el ?

Scuze daca pun atatea intrebari dar vreau sa fiu sigur de toate !!!! 

Link către comentariu

Acum exista si DNS610 care e deja din alta liga.

Pe MFA apar info  doar la masinile dupa 2009

La sunet....cu riscul de a-mi sari destui in cap afirm cu tarie ca si-ar dori un RNS510 sa se auda asa!

Aux-urile sut pe conectori separati

Da, are iesire de subw cu cotorl volum din meniu

100% OEM la conectori. Radio/GPS/USB/Alimentare

Pt ipod / 3G are cablurile sale.

Sunt destule alte functii noi, imi vin in minte acum 2 care personal imi par folositoare :

1.MirrorLink pentru telefoanele cu standard MHL 

2.DVR 

Link către comentariu

AM un Passat 2007 cu CAN gateway de mai jos :

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530-V1.clb
   Part No SW: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A
   Component: Gateway         007 0040  
   Revision: 00007000    Serial number: 0700C071300399
   Coding: 7FFD1C04C22002

si instrument cluster

Address 17: Instruments        Labels: 3C0-920-xxx-17.lbl
   Part No SW: 3C0 920 871     HW: 3C0 920 871
   Component: KOMBIINSTRUMENT VD1 1614  
   Revision: V0007000 

DIn ce am studiat pe forum cu un RCD510 sau un RNS510 as avea probleme. Daca pun un ANS610 V2 e totul Ok ? Ce facilitati nu ar functiona ?

Daca schimb si CAN gateway cu unul mai nou as putea avea si informatiilde de la clima , senzori de parcare OEM, pe ANS610 ?  Pentru a avea informatiile de navigatie in bord e suficient sa schimb can gateway sau e si problema de instrument cluster ?

Link către comentariu

Daca vrei neaparat informatiile de navigatie in bord, la DNS610 va exista cat de curand optiunea asta . dar te va costa vreo 150  de usd in plus!

Sincer chiar nu inteleg de ce atata lume tine mortis sa aibe informatii intre ceasuri. Eu de cand am masina nu m-au intersat niciodata. Vitezometrul digital arata atat de fain incat nu simt nevoia sa vad altceva. Mai butonez sa vad consumuri medii si atle date dar strict legati de masina nu multimedia.Dar in fine...fiecare cu obsesia sa...

Ca sa-ti raspund exact: ANS-ul afiseaza toate informatiile echiparii OEM (Clima/portiere/senzori parcare fata+spate) pe ecranul sau. Mai ofera in timp real si info despre combustibil ramas in rezervor, tensiunea bateriei, diferiti senzori-centura, temp ext, nivel apa stegatoare,turatie/viteza/km odo. Din cate tin minte la mine pe masina afiseaza ca info intre ceasuri status (in ce mode se afla) , parca pe radio arata frecventa postului....chiar nu am dat importanta acestui aspect. Daca maina ta e sub 2009 ca sa-ti afiseze clima cred ca trebuie sa-i schimbi si modulul de clima.

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Nu tin neaparat la indicatia de navigatie pe bord. Am mai mers cu navigatie de la Mercedes in Germania si e foarte util cind ai indicatia pe bord. O ai in fata ochilor nu te mai uiti in consola centrala.

Link către comentariu

tot eu deranjez 

Hristos a inviat!

Daca montez o replica de la Witson, copie RNS 510, mai trebuie alt can gateway? 

Link către comentariu

nu, daca ai comenzi pe volan cauta navigatie China cu canbus post-114028-13985097355897_thumb.jpg

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Nu stiu sa-ti zic exact pretul in aceasta clipa.Unitatea mea face parte din lotul livrat pt teste. Saptamana asta plec spre ei si voi afla si pretul exact.

Ceva noutati despre DNS 610 ?  (in afara de ce s-a scris pe blog )

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!