Jump to content

Lupo - Tuning

Slick

Postare recomandată

am si eu o mare curiozitate....imi cer scuze

ce rol are nanetu ala de pe rama geamului?mereu m-am intrebat

Link către comentariu
am si eu o mare curiozitate....imi cer scuze

ce rol are nanetu ala de pe rama geamului?mereu m-am intrebat

si eu imi cer scuze...

ce e ala nanet?

Modificat de Slick
Link către comentariu

acum ca am lamurit care e treaba...nu stiu sa raspund la intrebare. Nu stiu pt ce e aia:).

Poate altcineva sa ne lamureasca?

P.S. Ramane valabila intrebarea: varianta 1 sau 2? ...pana acum avem 2 pareri ambele pentru a doua varianta.

Modificat de Slick
Link către comentariu
Frumoasa bombita! N-am prea vazut-o prin oras.....
PS: Nu ți-am văzut mașina prin Buzău.

Nu cred ca Lupo atrage priviri ... :icon_thumright:

- - glumeam si eu . .

P.S. Deci 3 pareri varianta a 2-a, nimeni pro pentru prima varianta.

Link către comentariu

Mie imi place bad boy look-ul dar sa fie mai incruntat un pic cu forme drepte,nu cu forme care sa urmeze forma farului..

Link către comentariu

Greu de spus. Ambele variante sunt interesante. Mie imi place bad boy look, dar trebuie combinat cu bara potrivita. Fiind o masina scurta, nu i-ar sta bine cu o bara prea volminoasa, parerea mea. Iar "linia" care vrei sa o creezi in fata, ar fi frumos darca s-ar continua si pe laterale si in spate. Imi plac la nebunie modificarile cu stil. Si sunt convinsa ca va iesi cu stil.

La prima varianta, nu-mi place bara aleasa la cel albastru. :rolleyes:

In final, eu aleg prima varianta, cea bad boy look. Si eu as conduce asa ceva :icon_thumright:.

Link către comentariu

categoric prima varianta..... :)

si mai lucrezi un pic la convingere...ca si eu am convins-o pe a mea sotie, ce bine arata golful cu grila fara semn....si culmea tot de la sotie am avut si banii de am cumparat-o. ;)

Link către comentariu

Nanetul acela este pentru a ghida geamul in momentul inchiderii. Cum geamul este usor bombat, exista riscul de a nu intra la locul lui pe rama usii.

Link către comentariu

Cred ca ti-am mai aratat pozele astea 2 :ceuameni:. Convinge-ti sotia sa te lase cu grila fara semn. :P Eu ma uit cu drag de fiecare data cand trec pe langa lupo-ul asta!

PS: + un set de lupe bixenon in far va arata...BETON. O sa fie un frate mai mic al Borei mele :tomato:

post-16307-1262820686_thumb.jpg

post-16307-1262820692_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Cred ca prima poza dintre cele puse de tine arata cel mai bine. E si masina gri, deci iti si poti da seama cum ar arata. Capota si bara din prima poza arata foarte bine. Nu stiu daca as pune si evazarile deasupra rotilor, pe aripi, dar sigur as alege capota si bara din prima poza.

Ar merge bine si cu niste jante mai mari, un prag finut si ceva dragut la spate.

Link către comentariu

Mai este o varianta :)). Pastrezi grila, si prelungesti capota atat peste grila cat si peste faruri. Tot e neagra nu o sa fie atat de vizibil ca e acolo... (la sigla ma refer), si cu timpul incerci sa convingi sotia sa o schimbi cu una fara sigla... Parerea mea finala este sa prelungesti si peste sigla si peste faruri :flower:. Si ...nu mai cumpara maruntisuri ai spus ca strangi bani de jante mari si late :D

Link către comentariu

Eu sa va spun sincer oscilez intre varianta masinii GRI si cea KAKI. Am sa vb cu baiatul, daca reuseste sa imi faca capota fix ca cea gri o fac ...daca nu .. va fi ca cea Kaki. Imi place si mie f mult capota de la cea gri. La ce aalbastra e mult mai pronuntat bad boy look-ul..si pare mai inestetica. Dar am postat-o pt ca cea albastra are ambele elemente pe care vreau eu sa le fac Bad boy + trasa peste emblema.

Sper ca sa se poata si la mine capota la fel ca cea GRI.

@Circoloco, @rudolf.s jantele raman prioritare, deci nu am renuntat sa strang la porcusor pt ele. Veniti la intalnirea de duminica 10.01.2010?

Modificat de Slick
Link către comentariu

:) pentru comfortul pasagerilor din spate

post-8752-1262889836_thumb.jpg

Modificat de Slick
Link către comentariu

tragi fir de la cea din fata si decupezi in plafon? sau e mai complicat de atat?

Link către comentariu
tragi fir de la cea din fata si decupezi in plafon? sau e mai complicat de atat?

eu asa sper sa fie...oricum o sa postez cand montez cum s-a realizat. O sa fie si plafoniera W8 fata ... asa ca urmeaza.

Are butoanele iluminate?

da rudolf, are semnele luminate rosu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!