Jump to content

vopsire consola centrala alu look

BoCo
 Share

Postare recomandată

salut tuturor .. m-ar interesa si pe mine sa aflu daca stie cineva sau cunoaste sa vopsesc si eu consola centrala, chenarele de la aerisiri si butoanele gen alu-look .. de exemplu cum sunt pozele de mai jos .. multumesc

post-31189-1235133081_thumb.jpg

post-31189-1235133167_thumb.jpg

Modificat de BoCo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut tuturor .. m-ar interesa si pe mine sa aflu daca stie cineva sau cunoaste sa vopsesc si eu consola centrala, chenarele de la aerisiri si butoanele gen alu-look .. de exemplu cum sunt pozele de mai jos .. multumesc

Sa stii ca m-am gandit si eu la asta....am fost cat pe ce sa demontez si sa fac...dar...mai stau pe ganduri un pik....de vopsit pentru mine e usor ca il am pe finu vopsitor....dar ma gandesc ca daca nu arata bine? :D :D daca vrei sa incerci uite cum se demonteaza

post-29493-1235140427_thumb.png

post-29493-1235140438_thumb.png

post-29493-1235140446_thumb.png

post-29493-1235140454_thumb.png

post-29493-1235140460_thumb.png

post-29493-1235140467_thumb.png

post-29493-1235140476_thumb.png

post-29493-1235140484_thumb.png

post-29493-1235140492_thumb.png

Link către comentariu

parerea mea e ca ar arata bine, dar ar fi bine sa cauti vopsea cauciucata, altfel o sa se ciobeasca usor :D

Link către comentariu

idem o vopsea cauciucata altfel naspa

Link către comentariu

Intreb si eu...Nu ar fi mai bine niste colante care imita aluminiul si care sunt deja decupate dupa acele forme (consola centrala, aerisire - se vand la set complet), asa cum am vazut ca vand unii colegi pe forum? Cred ca iesi mai scapi mai usor, fara bataie de cap...

Link către comentariu

aici te-ai uitat?

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=21444

Link către comentariu

daca vrei sa faci treaba , mai bine o faci ca lumea de la inceput. asa un colant se desface la colturi, se toceste...e bine sa fac treaba bine de la inceput. si cine vrea neaparat se gasesc si console de gti noi

Link către comentariu

eu am vb cu baiatul care mi-a adus cotiera si mi-a spus k ma costa 85 de euro un fel de foitza ptr consola si 65 de euro ptr aerisiri

oricum masina din poza arata criminal :( si nu e GTI .. este 1,4 16valve

Modificat de BoCo
Link către comentariu

Pai la banii aia 85+65 pe folie... e foarte posibil (nu bag mana in foc) sa iesi mai ieftin daca iti iei direct cadranele originale de GTI - eu in locul tau as arunca o intrebare la un dealer vw.

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

cadrane? era vorba de consola. oricum e cam scump pentru un sticker.

Link către comentariu

Pai de cadranul/rama consolei si de cele ale aeratoarelor ziceam si eu!

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

aaa ok. credeam ca te referi la instrumentarul de bord. am inteles gresit. dar nu ti se pare exagerat de scumpa o folie?

Link către comentariu

Ba da... asta am zis si eu... ca mi se pare scumpa folia... Si ca nu m-ar mira ca de banii aia sa poti lua chiar ramele originale de GTI...

Link către comentariu

Nu e chiar ata de scumpa folia si este destul de groasa eu o am de 2 ani si nu e dezlipita deloc, toata masina m-a costat 100 de euro si spatele si fata peste tot cu tot cu manere .

Folia este cauciucata de vreo 2 mm sau 1,5 mm grosime cu adeziv pe spate .Este deja taiata in forma care o vrei tu.

Sau mai simplu , le dai jos pe toate , jmirgher fin , plastofix, vopsea, lac, cuptor si nu se intampla nimica, sau direct originale pe acea culoare.

Link către comentariu

Consola centrala de GTI costa in jur de 350ron si aeratoarele laterale 299 ron bucata :vaidecapulmeu:

Asa ca mai bine cautati alte solutii decat sa le cumparati de noi :vwrullz:

@Gabriel: Cum crezi ca o sa arate consola aia vopsita si dupa ai data cu lac, cand la tine bordu este mat nu ai nimic lucios pe el :blah_:

Link către comentariu

am dat azi un mail la cineva de la midocar .. astept zilele urmatoare sa-mi zica cat costa cu totul :) cand primesc raspuns va anuntz.

Link către comentariu

Cum se da jos mai exact suportul ala de deasupra consolei centrale?

Am un greiaras in zona aia si nu da semne sa se opreasca. As vrea sa vad daca pot strange ceva suruburi pe acolo ca sa il fac sa taca.

Link către comentariu

sal baieti am vazut si eu pozele si vreau sa intreb ecranu (navigatia ) aia se poate cumpara ca e super misto.

Link către comentariu

se gasesc din astea. mie imi place cel oem de la passat 3bg si g4. la el se poate conecta unitatea FIS

RND MFD se numeste http://www.polo9n.info/polo-571.html

Modificat de cosmin1012
Link către comentariu

• 3 months later...

de unde cumparam si la ce pret? :251:

Link către comentariu

• 2 years later...

Fratilor cu ce se curata vopseaua cauciucata de consola centrala ?

Link către comentariu

Salut, din cate imi aduc aminte se curata cu acetona sau diluant. (Daca gresesc cine-va sa ma corecteze !)

Link către comentariu

Eu am curatat multe piese din plastic de acea vopsea cu alcool etilic tehnic si nu am degradat niciodata plasticul. Cu acetona mi-a fost frica sa nu atace plasticul. De diluant nu stiu ce sa zic.

Link către comentariu

Nu as vrea sa risc cu vreun produs petrolier ca sa nu atace plasticul ca nu vreau sa o mai vopsesc, arata bine si fara vopsea.Oricum ms.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!