Jump to content

Midocar


midocar buzau
 Share

Postare recomandată

Salutam pe aceasta cale toti clientii si fanii marcii Volkswagen din Romania.

Pe data de 8 decembrie 2008 Midocar a deschis cel mai nou show-room dedicat marcii Volkswagen in orasul Buzau.
Show-room-ul are o suprafata de 150 mp si este rezultatul unei investitii de circa 100.000 de euro, care a vizat modernizarea si transformarea unui fost punct termic dezafectat.

Show-room-ul MIDOCAR Buzau este situat central pe strada Unirii Nord, in spatiul Punctului Termic nr. 36, vis-a-vis de zidul Episcopiei, in zona cunoscuta uzual in Buzau sub denumirea "Pomul Verde".

Show-room-ul Midocar Buzau ofera spre expunere permanent un numar de 6 pana la 7 autoturisme marca Volkswagen si aici isi desfasoara activitatea un numar de 3 consilieri de vanzari. Echipa MIDOCAR Buzau va sta zilnic la dispozitie intre orele 9 - 18 si sambata intre orele 9 - 12.
Ii puteti contacta pe cei 3 consilieri de vanzari si dupa cum urmeaza:
Madalina Anton madalina.anton@midocar.ro 0747136037 0238712769
Teodora Cujbescu teodora.cujbescu@midocar.ro 0749014827 0238712768
Marius Rogoz marius.rogoz@midocar.ro 0745595185 0238719560

Pentru perioada urmatoare MIDOCAR Buzau urmareste construirea unui complex de servicii integrate (show-room, service, piese de schimb si accesorii originale, servicii de inspectie tehnica periodica). Terenul pe care urmeaza sa fie construit noul complex a fost deja achizitionat, iar in acest moment se intreprind demersurile necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Noul complex va fi situat la intrarea in Buzau dinspre Ploiesti si Bucuresti, pe drumul european E85.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Voi ati fost la parterul Hotelului Pietroasele ?

Modificat de CristiN
Exprimare cam plastica
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La parterul hotelului Pietroasa au avut un birou de reprezentare cei de la Scorpion Focsani. Incepand cu luna iunie a anului 2008 MIDOCAR a preluat reprezentarea pentru marca VW in judetul Buzau de la cei de la Scorpion.

Dupa preluarea biroului de la Scorpion, s-a trecut la etapa urmatoare si a fost amenajat show-room-ul actual care a fost deschis in 8 decembrie 2009. Speram ca in prima parte a anului 2010 sa putem deschide un complex de servicii integrate la standarde VW.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Buna ziua,

As dorii sa stiu cand deschideti serveiu-ul is de asemenae daca o sa fie autorizat si Audi.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum sunteti singurii reprezentanti VW pe Buzau ? Intreb pt ca nu stiu ce este cu cei de la ElcarGid

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ElcarGid este doar Service Autorizat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

ELCAR Gid este in acest moment distribuitor autorizat al marcii Skoda si reparator autorizat al marcilor Skoda si VW.

La acest moment MIDOCAR Buzau are doar statut de distribuitor autorizat al marcii VW in judetul Buzau si suntem singurii cu aceasta calitate. In acest moment MIDOCAR Buzau nu are calitatea de reparator autorizat al marcii VW in judetul Buzau pentru ca nu avem un atelier service operational.

Momentul in care vom avea si o unitate service operationala in Buzau tine foarte mult evolutia economica din urmatoarea perioada, pentru ca o astfel de investitie este una foarte mare si contextul economic actual nu este neaparat cel mai favorabil.

Terenul pe care urmeaza sa fie amplasat noul complex integrat (show-room si service) este deja achizitionat si in prezent se lucreaza la procedurile prealabile de avizare si autorizare.

Pana la momentul cand acesta va fi gata va stam la dispozitie pentru partea de achizitie de masini noi marcile VW si VW vehicule comerciale, iar prin intermediul colegilor de la MIDOCAR Bucuresti va putem ajuta in achizitia marcilor Audi sau a masinilor rulate de la Weltauto.

Pentru activitatile de service puteti apela la colegii de la Elcar Gid sau la oricare din cele 2 unitati service MIDOCAR din Bucuresti (Vitan si Otopeni).

Sarbatori fericite tuturor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!