Jump to content

Adaugare Reglaj Electric Faruri A4 B5 8D


1nS4n3
 Share

Postare recomandată

Va salut! As dori sa aflu cam care ar fi implicatiile adaugarii ulterioare a unui sistem de reglaj faruri electric. Loc in consola as avea pentru butonul de reglaj... Va rog sa-mi mentionati daca cunoasteti si elementele sistemului sa incep sa le caut pe la dezmembrari. Va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar trebui sa vb cu cineva care are ETKA, sau chiar la reprezentanta, sa iti spuna ce ar trebui comandat. De exmplu, eu nu stiu daca la B5 exista reglaj electric la faruri si vrei OEM de B5 (banuiesc ca exista dar nu stiu asa bine modelul) sau vrei sa iti pui adaptat de pe un model mai nou (B6 de ex).

In principiu este vorba de butonul propriuzis de reglaj, ornamentul cu gaura si marcajele respective (nu stiu unde vine butonul acela la tine sa iti spun exact), farurile cu reglaj electric (motorasul este integrat in far) si cablajele sau mufa adaptata pentru modelul asta de far. Stiu ca pt B5 au aparut si niste faruri de tuning cu LED ca la A5 si alea aveau reglaj electric (FLOW din Brasov si-a pus asa ceva). Nu stiu insa daca nu cumva mai trebuie si un modul de comanda ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!