Jump to content

Placa consola centrala!

EFlavius
 Share

Postare recomandată

Am si eu o mare rugaminte: imi trebuie placa aceea de plastic care acopera spatiul liber de sub CD-Player.Mentionez ca nu este vorba de spatiul de depozitare care se poate pune sub cd player, este vorba de o placuta de plastic care vine la nivelul consolei si acopera spatiul acela ce ramane la cd-playerele aftermarchet. Daca stie cineva de unde pot cumpara asa ceva sau un cod ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca ce e la numarul 10 ai nevoie.....in dreapta ai si codul... :P

post-29493-1234378325_thumb.jpg

Link către comentariu

Merci! Apropo sti cumva ce as putea pune pe marginea de la cd-player ca sa nu se mai vada spatiu asa pe langa bord? Daca exista vreun adaptor pentru cd-playerele aftermarket?

Link către comentariu

Eu am un JVC si rama cu care a venit intra perfect in bord nu ramane nici un spatiu......acum cred ca depinde de la marca la marca....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am achizitionat un sertar din plastic si l-am captusit singur in interior cu plus cu lipici exact cum are golf 4 din stock.

Spu de unde pot face rost de programu pe care il folosesti tu pentru a da indicatii cu poze :)

Link către comentariu

@muck_dj

de unde ai achizitionat sertarul?eu caut de ceva vreme si nu gasesc unul cum trebuie. Mi-am luat unu cica Dietz, de firma si tot naspa era...Am ajuns la concluzia pana la urma ca trebuie sa caut pe la dezmembrari de golf4...

Modificat de catalist
Link către comentariu

• 2 years later...

sertarasul se potriveste exact cu cel de golf4..passat,bora

mi-am pus eu unul dupa ce am schimbat cd-payerul original rcd200 cu un mp3 sony care a venit perfect+sertarasul de la golf 4..bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!