Jump to content

Solutii pentru prinderea trusei medicale, extinctorului si a triunghiului reflectorizant , in portbagaj?

mcbeowolf
 Share

Postare recomandată

Eu nu am gasito in real..nici in alta parte:(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intr-adevar nu am mai vazut de ceva timp la real , dar poate mai aduc (eu am luat-o de ceva timp) . am vazut si in metro ceva asemanator (acum vreo luna) , dar era cu tot cu pachetul legislativ.

Modificat de soulfly
Link către comentariu

eu am o trusa medicala,triunghi de la un camion volvo...trusa este imensa si extrem de complexa...cred ca e de vreo 3 ori mai mare ca una normala(faci o operatie cu ce ai in ea :) )

are arici pe spate si se prinde ft bine de mocheta portbagajului.

Link către comentariu

• 2 months later...

Pentru triunghi am folosit soluţia lui SwatCat, cu elastic. Pentru extinctor soluţia lui Roger, dar fiincă aveam extinctor mic a intrat aproape perfect

Link către comentariu

• 1 year later...
eXperience88

eu am vazut o chestie faina la tess, pusa pe un polo modelul 2011, am luat codul de pe piesa respectiva si am dat comanda si eu de 1 bucata,cand imi ajunge, o montez pe masina si postez si eu o poza :Driver:

Link către comentariu

• 2 months later...

La Leon portbagajul nu este foarte mare si conteaza fiecare cotlon. Avand o mica inundatie in portbagaj de la spalatorul de luneta, am scos mocheta de pe laterale. Mare surpriza am avut cand am descoperit ca portbagajul este mult mai mare mai ales in partea opusa umplerii rezervorului de combustibil. Din motive de simetrie sau simplitate la mochetare, fabricantii au umplut lateralul stanga cu o caramida din polistiren inutila. Daca o scoateti, in locul ei intra stingatorul sau trusa medicala sau un bidon de ulei.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Exact asa am prins si eu stingatorul in dreapta in portbagaj cum a postat Roger ultima poza!iar triunghiul il am prins de scauiul de la haion.

Modificat de liviu12s
Link către comentariu

• 3 months later...

E accesoriu original, e ok dar cam scump.

In schimb site-ul este destul de dotat cu piese oem de Leon. Atat eu cat si inca doi colegi am comandat de acolo diferite piese. Sunt foarte seriosi, livreaza rapid si accepta plata cu PayPal.

Link către comentariu

• 3 months later...

Exista vreun topic asemanator si pentru Golf 4?

Link către comentariu

@calin, eu am extinctorul in lateral,in spatele stopului, triunghi langa roata de rezerva.

Link către comentariu

Ce solutii de prindere ai gasit? eventual poze, merci :)

Link către comentariu

''Arici'', e cea mai simpla varianta.Eu asa le tin prinse

Link către comentariu

Si eu as folosi dar nu stiu de unde sa le achizitionez. Poate daca as vedea niste imagini.

Link către comentariu

Gasesti in real,metro,selgros la articole auto.Sunt niste fasii de 10cm lungime.Ariciul e similar cu cel care se pune la geci/adidasi.

Poze nu am ,pt ca le-am montat.ambalajul l-am aruncat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!