Jump to content

Zgomot Ciudat


TomaTobosaru
 Share

Postare recomandată

Salut. Am un golf IV din 2002 si am un zgomot ciudat la rotile din spate.de ce cred ca sunt de la roti,pentru ca zgomotul se aude numai atunci cand apas frana mai tare.parca ar fi ceva aer acolo ceva de genu se aude sau cum ar freca ceva foarte fin.cand e rece masina se aude mai tare cand se incalzeste devine insesizabil.oare de la ce ar putea fi?Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai frana pe tambur ar putea fi span strans pe acolo, oricum trebuie desfacut sa vezi exact.Daca e frana pe disc poti da roata jos sa verifici daca nu cumva sunt placutele prea uzate.Ca idee trebuie sa mergi la cineva care se pricepe daca nu ai mai avut deaface cu asa ceva...Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai frana pe tambur ar putea fi span strans pe acolo...

Golf IV cu frana pe tambur n-ai sa vezi tu... :scratch:

On topic: inclin sa cred ca placutele sunt de vina...incearca totusi sa desfaci roata si sa rotesit de ea, sa vezi daca se aude zgomotul ala :biggrin: La mine se auzea un zgomot, mai degraba ca un fel de bataie, insa facand "procedeul" de mai sus am constatat ca aveam o galma in cauciuc....Bafta oricum :icon_thumright:

Modificat de Robotelu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sau poate sa fie cazul meu... placutele sunt bune dar sunt din alea friendly environement, facute din nu stiu ce material care nu polueaza cica si sunt zgomotoase. Asa ca eu le-am schimbat degeaba.

Oricum dimineata se aud la prima franare. Dar arunca o privire sa vezi daca mai au "carne" pe ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile primite. Am sa ma duc cu ea la mecanic,cred ca asa e cel mai corect si cel mai bine. ma speriasem sa nu fie ceva la lichidul de frana sau mai stiu eu ce altceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!