Jump to content

Probleme la acceleratii bruste


B`real
 Share

Postare recomandată

Salut.Am observat la masina (4500 km) ca atunci cand sunt in jur de 3000 rpm (indiferent de viteza) si accelerez la maxim (pedala la podea), trage cam pana la 4000 rpm si pe urma turele incep sa creasca foarte repede, dar fara sa mai traga deloc - parca ar sari din viteza.Daca iau piciorul o fractiune de secunda de pe acceleratie si pe urma accelerez, isi revine si incepe sa traga iar.E foarte deranjant pentru ca raman fara putere tocmai cand as avea nevoie de ea.Prima data am observat asta intr`o depasire (eram in a 4a, apoi am incercat si in celelalte viteze, cu exceptia 1a si a2a si face la fel).A mai patit cineva asa ceva ? Daca se pricepe cineva poate imi da si mie o explicatie pentru acest comportament - sa fie ambreiajul, cutia de viteze ?!?

P.S. Am schimbat si benzina ( 95 cu 100) si tot la fel face.Oricum motorul (din punctul meu de vedere) este ok,nu se aprinde nimic pe bord, el merge rotund,trage bine in rest.Inca ceva : comportamentul asta incepe sa`si faca simtita prezenta dupa ce accelerez de cateva ori(4-5-6 ori-cand masina merge bine fara sa aiba aceasta problema) si nu de prima data, parca ar trebui incalzita vreo piesa ceva pana sa dea rateuri.

Modificat de B`real
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aspirat.La motor nu pare nimic suspect, parca nu mai cupleaza asta e senzatia mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

observ ca ai putin km,dar dupa cum ai explicat eu cred ca iti patineaza ambreiajul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie imi suna a problema de ambreiaj dar totusi asa devreme. Fiind in garantie trebuie sa vizitezi neaparat un service.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu cred ca la ambreiaj e buba, dar la service m`au programat si mi`au zis ca o sa`mi dea jos cutia..... :) :( Oare ar trebui sa o dea jos, sau doar sa verifice pentru inceput doar ambreiajul ??? :(

De asta am postat, ca nu stiu ce sa le zic la baietii de la service...

Si inca o problema.....ceva pareri referitoare la MOLDOTRANS Iasi ? Ca acolo ma voi duce cu masina....

Modificat de B`real
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Clar e vorba de o problema cu ambreiajul. Stiu ca au fost ceva probleme cu ambreiajul in primele mii de km, cei de la service nu au schimbat ambreiajul in garantie motivand ca s-a plecat cu treapta a treia de viteza de pe loc. Asa ca, iti recomand sa fii foarte atent la ce hotarasc cei de la service. Mult succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut din nou.Cum ati spus si voi am fost la service MOLDOTRANS Iasi.Acolo s`au uitat la masina si ei zic ca mi`au schimbat cilindrul de ambreiaj, cica acolo ar fi fost problema ( i`au facut ei un test drive ~ 20km dupa kilometraj si ar fi ok acum )....Am luat masina la incercari...si...surpriza....Masina face la fel plus ca atunci cand parca incepe sa mearga in gol apare si un tremurat al intregii masini :huh: :lol: :) ....Voi ce parere aveti ?Oricum ma voi duce luni la ei, sa vad ce explicatii mai au acum... :cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!