Jump to content

becuri golf 3

Tintome
 Share

Postare recomandată

ma ajuta cineva cu o lista de becuri pentru golf 3?

faza lunga-scurta-pozitii + semnalizari stopuri marsarier.. etc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

precizeaza mai intai ce fel de faruri ai......dar vad ca esti destul de vechi pe forum......inseamna ca stii sa folosesti functia "search", da click AICI si cauta ca stiu ca sunt specificate undeva pe forum..... bafta la cautat, o sa ma uit si eu, poate gasesc ceva sa te ajute!

Link către comentariu

defapt imi trebuiau becurile pe spate ....scrie in soclu p21w filament simplu

problema era defapt alta: cand apasam frana nu mai mergeau semnalizarile stanga/dreapta

am schimbat sigurante becuri etc..

pana la urma problema s a rezolvat printr-o vizita la electrician unde a tras o alta masa de la baterie ..sper asta sa fie rezolvarea

Link către comentariu

pozitii: T4W 12V 4W BA9S

lateral: W5W 12V 5W W2,1X9,5D

faza lunga : H4

semnalizari :P21W

ps: ce inseamna lumini de demarare?

Link către comentariu

• 9 months later...

Iata o schema de lumini pentru Golf III luata de pe un site de piese. Desi este exhaustiva in materie de becuri, eu tot nu imi dau seama ce becuri imi trebuie mie pentru pozitiile spate. Nu cumva R5W? Poate ma ajutati voi. Merci frumos. http://vwforum.ro/style_emoticons/...n_thumright.gif

post-49231-1257316534_thumb.jpg

Link către comentariu

Ba da,R5W trebuie pe pozitii spate.L-am schimbat eu acu doua saptamani.

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Iata o schema de lumini pentru Golf III luata de pe un site de piese. Desi este exhaustiva in materie de becuri, eu tot nu imi dau seama ce becuri imi trebuie mie pentru pozitiile spate. Nu cumva R5W? Poate ma ajutati voi. Merci frumos. http://vwforum.ro/style_emoticons/...n_thumright.gif

tare schema cu becurile... da mai nou lumea se da pe leduri :icon_thumright:

Link către comentariu

Link-ul pus de Fanex lamureste pe toata lumea.

Acum nimeni nu cred ca mai are motive sa intrebe ce fel de bec am la.... :)

Link către comentariu

• 3 months later...

Pentru ca xenoanele sunt cam scumpe si nu imi permit in acest moment sa-mi cumpar, m-am gandit sa-mi pun bec-uri care sa ilumenze acel alb spre mov. Imi puteti spun ce model imi trebuie si cam la ce pret sunt !?

Link către comentariu

Recomand Philips Blue Vision pentru o lumina ALBA apropiata de xenon. Eu mi-am montat pe pozitie si vreau sa spun ca sunt super multumit. Pe scurta + lunga cred ca te ajunge pe la 90-100 ron. Poti gasi alternative bune si de la Osram dar preturile sunt cam la fel.

Setul pentru pozitii Blue Vision la mine a fost ~ 25 ron.

post-10002-1266416616_thumb.jpg

Modificat de tracto
Link către comentariu

ai faruri cu o singura camera sau dubla ?

daca ai cu o singura camera ai bec tip H4 care este acelasi pentru scurta + lunga .

Link către comentariu

Tracto, in poza postata de tine farurile au sticla clara? ca daca nu, se vede super si o sa imi iau si eu ca demult vreau sa am lumina alba la faruri.

Modificat de mac23
Link către comentariu

ai faruri cu o singura camera sau dubla ?

daca ai cu o singura camera ai bec tip H4 care este acelasi pentru scurta + lunga .

Camera simpla !

Link către comentariu

Iti recomand becuri de la philips H4 in cazul tau care are si lunga si scurta pe acelasi bec ,intri pe autokarma si te orientezi la ce H4 esti dispus sa dai banii ...eu am cu camera dubla si nu am optat pt xenon sunt multumit de becurile normale;) philips evident

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!