Jump to content

probleme incalzire galeie admisie


vladucu
 Share

Postare recomandată

am o problema(cred ca de ceva vreme) am observat o diferenta de culoare intr-e capetele conductei care incalzeste teava galeriei de admisie dupa care am pus mana pe ea si am constatat ca partea din dreapta era fierbinte pe cand cea din stanga foarte putin calduta.galeria se pare ca nu este infundata(Asa mi-a zis mecanicul)in schimb am observat niste lovituri pe o portiune de 10 cm,nu foarte adanci dar sunt.care sa fie problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

galeria aceea care incalzeste admisia, are niste ganituri , si in partea dreapta se pune o garnitura cu gaura mare, si in stanga se pune una cu o gaura mica, ptr a iesi usor gazele banuiesc..

Modificat de seby
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si este normal sa se incalzeasca intr-o parte mai multi in alta mai putin?am observat ca galeria de admisie a inceput sa givreze cand e f frig afara si asa am depistat problema....asta sa fie oare problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi ca mai e un topic cu asa ceva. Daca dupa citeva minute jivrajul persista, ai sigur galeria infundata - nu te mai lua dupa mecanic. Loviturile nu cred ca genereaza o alta problema ... ar trebui sa fie turtita de tot ca sa spui ca de aia e infundata. A, vezi ca mai sint unii mecanici care decupeaza o garnitura intreaga si obtureaza iesirea (sau intrarea ... :blink: ) depinzand si de ce considera ei ca ai pe la toba, spart. :( Din pacate sa dai galeria aia jos, ca sa vezi ce si cum, pe cancerul asta de afara, nu e o idee geniala ... asa ca mai bine astepti primavara.

Uite vezi si asta:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=4376&st=0

Modificat de tipatescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu persista asa mult dar m-a derutat chestia ca la un capat e fierbinte iar la celalalt este mult mai rece... o sa caut topicul si o sa ma documentez..multumesc mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai nu trec gazele fierbinti prin ea, de-aia e asa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci sa inteleg ca galeria este infundata....dar infundata de ce sau cu ce?ca din cate stiu a mers perfect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai se depune odata pe inauntru chiestie denaia neagra,

de ex cand am curata-o eu , a mea avea si ceva ca si ulei, care tinea sa nu iasa.

am bagat sarma pana in capatul alalant si gata... pe langa batuta putin

stiu ca daca are depunere, se poate incalzi, cum faceau motociclistii, sau cum se practica, sa ii dai foc in interior si dupaia sa o bati putin si se desprinde.

in cazu asta nu cred ca ai cum sa dai foc pe interior cu benzina ca e prea mica gaura, deci se incalzeste cu o lampa sau ceva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

am reusit si eu azi sa desfund o galerie .... am folosit o masina de gaurit ... un cablu de otel (gen frana de bicicleta dar mai gros ) ....am avut cabluri de 5 cm , 7 cm , 10 cm , 15 cm pana la unu mai lung de 20+ .... problema a fost ca preincalzirea era infundata pana la jumatate si de aceea am folosit vreo 5 6 bucati de cablu ....... a durat cam 2 3 ore...pana m`am prins eu de manevra si am desfundat`o ...proba am facut`o sufland in ea apoi iar desfundat iar suflat pana se sufla fara greutate ...acum am lasat`o afara ...am turnat otet in ea si o las asa pana maine ...sper ca otetul sa`si faca si el treaba in continuare sa o curete perfect .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!