Jump to content

Bare transversale portbagaj

paul_ral
 Share

Postare recomandată

La cererea unui coleg deschid acest topic. Eu am bare Thule 404, destinate G3&Vento. Modul de prindere este simplu.

Intrebarea lui este daca merg fara probleme la masinile cu trapa.

post-6155-1231447984_thumb.jpg

post-6155-1231448018_thumb.jpg

post-6155-1231448279_thumb.jpg

post-6155-1231448294_thumb.jpg

post-6155-1231448308_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MariusFM

8

• paul_ral

7

• b-66-six

4

• denismoc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

de ce nu ar merge?

eu am trapa si folosesc niste bare asemanatoare dar pe care trebuie sa le dau jos dupa ce le folosesc ca nu au incuietoare. nu influenteaza in nici un fel trapa.

Modificat de b-66-six
Link către comentariu

Multumesc mult Paul pt. topicul facut ! Da intrebarea este daca merg la Golf3 cu trapa acest model sau ce modele folositi voi ? Ma intereseaza cati centimetri are piciorul de prindere al acestui model "Thule 404" sa vad daca nu ajunge la trapa .

post-31871-1231450296_thumb.jpg

Link către comentariu

Setul complet. Am inteles ca partea din fata se numeste fairling.

O sa masor si-ti spun

post-6155-1231450358_thumb.jpg

Link către comentariu

de unde se poate cumpara asa ceva si cat costa poate spune cineva? ..

Link către comentariu

Foarte bine arata setul complect am vazut montat pe masina asa ceva , dar din pacate numai in USA se vand .

Link către comentariu

de unde se poate cumpara asa ceva si cat costa poate spune cineva? ..

aici gasisem eu cu ceva timp in urma dar pretul era prea mare: http://www.portbagaje.ro/contact.php

eu am un model care nu are incuietoare ( e ca cel pe care il vezi pe dacii) si l-am luat din augsburg; am vazut de

curind si prin carrefour (~150ron).

Link către comentariu

Chiar nu foloseste nimeni portbagaj pe plafon ? Spuneti ce model folositi !

Link către comentariu

Pare-se ca nu...dar totusi nu as vedea cum sa obstructioneze trapa. Am inteles ca te intrebi daca piciorul acela este destul de lat incat sa ajunga la trapa, dar nu cred, si in orice caz, trapa ar functiona in modul dat inapoi. Pentru modul ridicat, nu stiu, dar pun pariu ca merge.

Link către comentariu

Chiar nu foloseste nimeni portbagaj pe plafon ? Spuneti ce model folositi !

eu folosesc modelul asta: http://www.augsburg.ro/index_at.php/online/produse/15/16/181

sau ceva asemanator, dar tot AutoMaxi. Ii faceam poze, dar momentan nu il am pe masina.

Modificat de b-66-six
Link către comentariu

Pentru CristiRzR: latimea suportului de prindere pe plafon este de 6 cm

Link către comentariu

Multumesc Paul, dar cred ca mai tare il interesa pe MariusFM. Avand in vedere ca are 6 cm, nu cred ca obstructioneaza trapa.

Link către comentariu

Poate sa-mi spuna cineva, cat costa o astfel de minunatie? :)

Link către comentariu

Pretul lor sunt undeva la 80 - 100 Euro , latimea de la sina de prindere pana la trapa este exact de 6 cm , daca e mai lat cu un mm deja trece peste trapa

Link către comentariu

Daaaa...astea sunt !!!! Astea le vreau !! Oare ce model sunt ???? :)

Link către comentariu

Acel model ce l-ai expus este modelul american Thule 444 . Eu am fost ieri la Meteor sunt dealeri autorizati Thule si mi-au zis ca nu exista sistem de prindere pt. modelul Golf 3 cu trapa !? Ciudata chestia ...am sa ma duc la reprezentanta Vw si am sa-i intreb ce model imi indica ei...atata timp cat masina mea este prevazuta cu loc pt. bara transversala !

Link către comentariu

• 3 months later...

Eu am bare longitudinale pe masina, si as vrea sa-mi cumpar si cele transversale, dar inca nu am gasit stiti vre-un site ceva care sa vanda bare transversale cu prindere pe bare longitudinale?

Mersi mult, BAFTA ALL!

Link către comentariu

Da un search pe google si vezi ca iti apar.

Eu mi-am luat AutoMaxi de aluminiu din Sellgros -400 de lei perechea.

Link către comentariu

• 2 months later...

Mi-am gasit intr-un final barile care le-am dorit ! E vorba de bari VOTEX care au fost luate din reprezentanta VW din Germania , dedicate pt. Golf 3 & Vento .Domnul respectiv a dat 150

post-31871-1247600208_thumb.jpg

post-31871-1247600236_thumb.jpg

post-31871-1247600248_thumb.jpg

Modificat de MariusFM
Link către comentariu

frumos , cand vinzi masina sa le dai si tu mai departe :)

Link către comentariu

Va salut pe toti,fiind la prima postare va urez un '' bine ne-am gasit'' , sunt pe cale de a-mi achizitiona niste bari transversale originale golf 3, dar nu sunt sigur daca se potrivesc,si dintr-o poza nu imi dau seama(omul zice ca-i pt 5 usi), problema ar mai fi ca le iau din alt oras prin curier, si tare mi-e sa nu raman cu buza umflata.. daca aveti idee..se potriveste , nu se potriveste, sa-mi detalieze cineva sistemul de prindere.. :salut:

post-51370-1248159918_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutari si bine ai venit!

Omul ti-a zis ca se potrivesc pt. 5 usi si asta poti sa iti dai seama si din eticheta de pe ele. Sunt originale VW, nu incape indoiala. Problema e alta, ca nu iti poti da seama cat sunt de uzate. Calificativul dat de el poate fi subiectiv... si pretul mi se pare putin cam maricel, avand in vedere si transportul.

Daca le iei, pune te rog o poza sa vedem si noi cum arata montate.

Link către comentariu

Salutare ! Eu am vrut sa le iau barile alea de pe OKAZII , m-am enervat ca omul nu mi-a dat nici un raspuns in 2 sapt. si le-am luat astea ce le vezi in pozele atasate mai sus. Barile care vrei tu sa le ei sunt originale , veneau impreuna cu masina in 94' - 97' sunt exact pt. golf3 Hatchback cum e si modelul meu. Sunt faine "si originale " . Daca te-ai inteles cu omul eu zic sa le ei . mirceablaj63@yahoo.com .... asta e mailul omului din TM care are barile . Sa ne tii la curent si sa pui poze !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!