Jump to content

Audi A4, 131 CP


nutzu

Postare recomandată

Asa e....ornamentele in timp se pateaza si se fac urate....la mine inca nu au inceput asa de tare dar la passatul tatalui meu in unele locuri au inceput sa se vada urat. In rest ce pot sa zic....dupa mine nu prea ai mai avea ce sa faci...arata foarte bine asa cum e....

Apropo...de unde ai luat grila de S4 si cat te-a ajuns?

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nutzu

    48

  • bullibutton

    6

  • Fritz

    5

  • Cristi_KWJ

    5

Top Posters In This Topic

Posted Images

ai PM!

Cu modificarile e discutabila treaba caci mereu mai gasesti cate ceva, insa cu criza asta o sa iau o pauza lunguta :beer:

Modificat de nutzu
Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Am pus rotile pe 17 '' insa am revenit pe 16'' 215/55/16 caci la drumurile noastre ma cam doare sufletul de masina si acum am balonul mai mare si amortizeaza mai bine.

Modificat de nutzu
Link către comentariu

Parerea mea e ca trebuia sa le pastrezi pe alea pe 17". Aratau mai bine si diferenta de balon prea mare nu era. Mai ales ca in Piatra Neamt sunt drumuri mult mai bune ca in alte parti.

Eu am trecut direct de la 15" la 17" si pot spune nu am sesizat diferente incredibil de mari, iar acum chiar m-am obisnuit .

Link către comentariu

:coffee_lol: dc ai renuntat la cele pe 17? Mai ales ca erau S-line dadeau foarte bine si cu grila. Fara suparare dar modelul asta de jante de la B6, mi se pare cel mai urat. Daca nu le-ai vandut sfatul meu e sa le pui la loc pe masina ;)

Link către comentariu

le-am dat si din cauza unor probleme financiare, insa o sa ma mai gandesc in timp si o sa vad daca revin sau nu pe 17.

Multumesc pt parerile voastre si nu ma supar pt ca stiu clar ca erau mai frumoase si dadeau mai bine pe cele de 17, dar nu circul numai in piatra neamt ... o sa ma mai gandesc ... ;)

Link către comentariu

Daca e vorba de finante se intelege dar cu prima ocazie revin-o la 17, iar cele de S-line ar fi prioritare, cel putin in ideea mea daca as fii in locul tau. Succes si iti doresc sa-ti mearga cat mai bine ca sa faci ceea ce ti-ai propus cu bijuteria ta. Ca ultim sfat, care nu este scump deloc si care este de efect, vopseste becurile de semnal de la stopuri cu spray gri si nu va mai aparea acea pata galbena; vei avea contrastul rosu-alb in intregime si care pe o masina neagra cum este a ta o sa dea foarte bine. Te poti uita pe masina lui Ice_2k daca nu ma insel si o sa vezi ca are acelasi model de stopuri, tot pe un audi negru! Bafta ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Multumesc mult pt sfaturi si multa bafta si tie la bani ;), caci dacam avem de astia putem face ce dorim la masinutele noastre dupa cele mai bune gusturi!

In legatura cu becurile ma gandeam sa pun ceva pe led pt a avea full led, am vazut ceva pe net si de aia mai asteptam asa cu ele.

Link către comentariu
le-am dat si din cauza unor probleme financiare, insa o sa ma mai gandesc in timp si o sa vad daca revin sau nu pe 17.

Multumesc pt parerile voastre si nu ma supar pt ca stiu clar ca erau mai frumoase si dadeau mai bine pe cele de 17, dar nu circul numai in piatra neamt ... o sa ma mai gandesc ... :)

si eu am trecut de la jante model RS4 17'' la 15'' din cauza drumurilor foarte proaste care sunt in romania, intr-o curba la dreapta era foarte bine pozitionata groapa si avand masina pe celalalt sens am intrat in plin (nu aveam cum sa ratez :wub:), rezultatul : cauciucurile de pe partea dreapta fata + spate taiate :biggrin:( si erau 2 minunatii de Yokohama 225/45/17 93Y care au costat 230E fiecare (nu aveau decat 6000 km). Jantele nu au patit nimik, dar le-am inlocuit cu unele pe 15'' 205/65/15 si acum chiar ca nu mai am probleme cu denivelarile, care se simt mult mai putin. Au dreptate colegii cand spun ca jantele pe 17'' impun respect, dar noi inca nu avem drumurile necesare pentru asa ceva. Apropo nice car...

Link către comentariu

Sincer m-a cam durut sufletul cand le-am dat si si acum ma gandesc ce bine dadeau pe masina, insa drumurile noastre dupa cum spui si tu nu ofera aceasta sansa masinii, de a se bucura de jante de 17 sau mai mari.

Merci pt aprecieri!

Link către comentariu
  • 2 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!