Jump to content

Xenon Aftermarket Pe polo

nicuiry
 Share

Postare recomandată

sebastian stefan

Pe drum drept daca sunt reglate e ok,dar in curbe farul din dreapta face o "radiografie" completa celor de pe contrasens.Asta deoarece asa sunt proiectate farurile cu oglinda pentru halogen.Eu am avut dar le-am dat jos si din cauza asta si pentru ca politia a inceput controale si n-as risca 1000ron pentru lumini neomologate RAR,si pentru ca plec in concediu prin Europa si nu vreau sa risc neplaceri in strainatate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• moesis

11

• bausto

8

• mihai60

7

• Michael_9N

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am avut dar le-am dat jos si din cauza asta si pentru ca politia a inceput controale si n-as risca 1000ron pentru lumini neomologate RAR

Se leaga militienii si de asa ceva? Ce anume ar insemna "lunimi omologate"? HID/Xenon trebuie omologate? :)

Link către comentariu

TEORETIC "militienii: nu ar trebui sa se lege de tine decat daca au actiune de control IMPREUNA cu RAR-ul. NU poate sa te amendeze un "militian" pentru montajul HID/Xenon pe care il ai deoarece el nu are nici un aparat omologat si verificat metrologic prin care sa dovedeasca ca folosesti lumini inadecvate pe masina...dar daca acestia te verifica impreuna cu RAR-ul situatia se schimba.

Legea spune asa:

Constituie contraventii si se sanctioneaza cu 6-8 puncte-amenda urmatoarele fapte savarsite de catre persoane fizice:

10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;

Link către comentariu

sebastian stefan

Daca ai xenon de 4300k sansele sa n-ai probleme sunt mai mari ,altfel in momentul cand vede ca farurile au alta culoare iti cere omologarea RAR.

Link către comentariu

• 1 month later...

S-a intamplat asta in Romania?Cunoaste cineva vreun caz?Si eu am xenon pus pe faza scurta,de 6000K.Intru la banuieli...sa le dau jos? :D

Link către comentariu

eu recent am fost cu masina din semnatura la itp la r.a.r. vreau sa spun ca nici n-au bagat de seama.

am discutat si cu un angajat de acolo si mi-a zis ca tot ce e important e sa le ai bine reglate

Link către comentariu

M-am linistit.Eu merg cu farurile reglate la 1,asa stiu ca cei din trafic nu sunt deranjati. :)

Link către comentariu

eu dau farurile pe 1 sau 2 doar daca e masina incarcata. cat despre xenonane puse pe polo ma fost cu ele si in europa

si n-a zis nimeni nimica. nici in ungaria nici slovacia nici cehia. plus ca am vazut si pe acolo acelasi tip de becuri pe masini si iar nu zicea nimeni ceva.

Link către comentariu

Sal

Am Xenon AM, am bara cu spalatoare faruri originala, nu am autoleveling.

Nici nu voi mai cumpara asa ceva pentru ca in primul rand pentru Polo nu exista si pentru ca in al doilea rand nu este legal. Se poate monta ceva de la Skoda fabia sau ceva aftermarket Hella.

Nu vreau sa se ajunga la inchiderea acestui topic la fel cum a fost inchis cel din aria tehnic. Deci nu incepeti cu " eu fac ce vreau ".

Sunt inscris si pe " poloinfo.de " si am primit de acolo raspunsul de mai jos. Chiar daca montezi cele trei componente nu va fi legal.

Acum referitor la cei care-si monteaza. Sunt doua categorii :

- Cei care investesc mai mult si schimba si farurile ( cu lupa ).

- Cei care adapteaza bec xenon pe far cu oglinda.

La cei din varianta a doua nici o data nu vor putea regla lumina data de far ( oglinda ) asa incat sa nu deranjeze pe ceilalti. este mai ieftin = ilegal

Prima varianta din punctul meu de vedere este OK dar tot = ilegal.

Acum fac referire la Xenon OEM fata de Xenon AM.

In familie avem un Scenic II cu Xenon OEM. La cumparare a costat in plus 440 euro cu toate cele trei componente.

Rezulat = Lumina de la Polo AM este mult mai bine focalizata fata de Scenic OEM.

Punandu-le la perete de la Scenic scapa multa lumina in partea de sus ceea ce nu se intampla la Polo.

Poze la perete cu lumina data de Polo am pus. Voi incerca sa pun in aceeasi poza si de la Scenic si de la Polo pentru a vedea diferenta.

" egal ob linse oder reflektor, wenn dem nicht so ist, is es nicht legal

= das hei

Link către comentariu

am un polo din 2007 si vreau sa ii pun xenoane si sa ii schimb farurile.Stie careva daca sunt bune farurile alea cu angels eyes si lupa pe faza scurta,daca se potrivesc exact si lumineaza bine?

Link către comentariu

Sunt bune. Lumineaza mult mai bine decat originalele. La mine la 9N am vazut asta.

Sper ca si la 9N3 sa fie la fel

Link către comentariu

Se si potrivesc?Adica sa nu ramana spatiu intre far si caroserie.Si inca ceva:merge instalatia de xenon sa fie de 55W?are ceva?

Modificat de stan_80
Link către comentariu

- Daca farurile pe care le achizitionezi nu sunt chiar Chinezerii :blah: atunci nu au de ce sa nu se potriveasca.

De potrivit nu este foarte usor. La mine trebuie data jos masca, bara pentru a le regla ( demonta ). Pentru a da bara jos trebuie sa demontez instalatia de spalare faruri........ Si eu am un luft de cativa mm. Ar fi trebuit sa pun ceva saibe in spatele urechilor de fixare a farului pentru a sta mai in fata.

Mai am o problema cu ale mele. Faza lunga dreapta bate mai sus decat cea din stanga. Exagerat de sus ( stiu ca trebuie sa fie o mica diferenta dar la mine este altceva ). Ale mele sunt Depo. Ar trebui sa dau faruruile jos si sa incerc din interior ( sasiu ) sa le modific.

- Nu cred ca are rost sa pui de 55W. mergi pe normale. Daca vrei sa fii altfel decat ceilalti atunci " Up to you ".

Link către comentariu

nu incerc sa fiu altfel decat ceilalti dar ma gandesc ca ar lumina mai tare.astea sunt farurile.

post-52187-1249547252_thumb.jpg

Modificat de stan_80
Link către comentariu

Nu cred ca lumina data de un xenon de 35W te va dezamagi. La 55W cred ca deja este periculos pe oglinzi. Oglinda pt. faza lunga nu are reglaj. Se regleaza prin montajul farului pe panoul frontal. Daca difenta intre stinga si dreapta este mare rau atunci o oglinda e sarita din suport sau farurile sunt facute pe continente diferite. :10[1]:

Link către comentariu

Deci e destul de 35 W.Sa inteleg ca cele de 55w ar incalzii prea tare farul?

Link către comentariu

Stie careva daca pt bec xenon pe faza scurta trebuie ceva adaptor?Vreau sa comand un kit si nu stiu daca se potriveste si fara adaptor,pt ca asa mia zis tipul care se ocupa cu vanzari.

Link către comentariu

@stan_80

Daca ai faruri pentru xenon atunci nu ai nevoie de nici un adaptor.

Daca vrei sa pui pe faruri prevazute halogen un Xenon - Nu recomand si nici nu vreau sa-ti spun :dry: .

:blah_: Mai sunt si altii in trafic.

Sorry

Modificat de mihai60
Link către comentariu

Inca nu am far cu lupa dar peste vreo 2 luni le cumpar si pe alea.Prima data ii pun xenoane si le voi regla cum trebuie fara sa orbesc si colegii de trafic.Farul e normal de polo din 2007.

Link către comentariu

• 2 months later...

Recent POLO al meu a primit o instalatie Xenon de 5000k - 35W. Super faina lumina. Nu as reveni la halogen desi sunt montate vineri...deci nu am apucat sa ma bucur prea mult de ele.

Am facut un drum extern noaptea sa vad daca ma blituie careva.

Nu am primit nici un blit si sunt reglate sus.

Am sa revin cu poze zilele urmatoare (cand o pozez) dar sa mai treaca vremea asta naspa ca nici un catel nu as da afara din casa dar pe mine :frigbaitata:

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

• 3 weeks later...
@stan_80

:ceuameni: Mai sunt si altii in trafic.

Sorry

iti dau dreptate.

cel care mi-a vandut polo-ul ii pusese un kit xenon...ofera o vizibilitate peste halogen,dar am constatat ca deranjeaza in trafic...mi-am luat 4-5flashuri si cine stie cata ''carne''.urmatoarea zi am fost sa-mi regleze farurile,insa tot sunt deranjante.

pe leon mi-am luat un set de faruri cu lupa si pot sa spun ca e altceva,deci pe far cu oglinda daca iti pui un set de ''xenoane'' imi permit sa spun ca esti egoist :biggrin:

Link către comentariu

• 1 year later...

Nu prea a mai postat nimeni pe aici , de aia o sa postez eu :blah_: ./ am si eu xenon aftermarket, defapt masina are :rolleyes: .Daca este interesat cineva sa vada cum a esit , uitati pozele....

post-81447-0-09808500-1292345885_thumb.j

post-81447-0-30338900-1292345897_thumb.j

post-81447-0-77593900-1292345907_thumb.j

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut.

Nu a mai postat nimeni nimic de ceva timp.....dar sa va incurajez:

Pe 9N3 am instalat Xenon TARGET H7 6000K. TARGET e furnizor pentru VW si Volvo.

L-am montat (si cumparat) la FalconElectronics in iulie 2010 dar vad ca acum nu-l mai au in oferta si apare pe TARGET Automotive .... pret 1.400 lei cu tot cu montaj. La ceilalti vad ca au in oferta 1.299lei + 155 lei montajul.

Pot spune ca merita toti banii .... lumina se pastreaza alb intens (nu deviaza nimic spre albastru-verde sau mai stiu eu cum..... ca tot mai vad pe alte auto in trafic), nu deranjeaza pe ceilalti din sens opus si ai o vizibilitate super noaptea. Si recomand sa montati doar pe faza scurta xenon. Mai dai tot pe atat ca pret si deranjeaza pe ceilalti in trafic. Nu mai zic de flash-uri .... Pe lunga am halogen clasic marca Philips - Xenon Effect - si sunt multumit cum lumineaza.

Link către comentariu

• 6 months later...

salut...sunt nou pe forum si nu prea stiu cum sa procedez...am un vw polo Fun si niste faruri angel eyes, vreau sa pun un kit xenon pe faza scurta (am lupa) si ma intereseaza daca se pierde din intesnsitate k am si angel eyes

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!