Jump to content

Intrebari tehnice despre Octavia 2

raz.ro
 Share

Postare recomandată

Eu nu inteleg cum nu vad prin folie, dar vad prin materialul ala gaurit. Or sa planga doua zile si le trece.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!Am si eu o skoda octavia 2 1.9 tdi 105 cai BKC.Si cred ca a aparut o problema la turbosuflanta.Inainte cand intra turbo se auzea ca un fluierat asa..astazi in timp ce mergeam a aparut o schimbare..cand intra turbo nu se mai aude acel suflat,se aude ca o masina de jucarei,nu pot sa explic acest sunet,ca si cand ar pierde aer pe undeva..Daca merg constant cu ea nu se aude,dar cand o calc iar se aude..Daca o las putin sa se raceasca motorul 10-15 min,dupa ce plec pe o distanta de 3-4 km merge ca inainte se aude acel fluierat apoi iar apare acel sunet..aa si am mai observat o reducere brusca ,ca si cand as fi pus frana eram in treapta a 4 pe la 3000 ,3000 si ceva de ture si am lasat.o sa curga,si reducea brusc.Mentionez ca in treapta 1 si 2 nu se aude doar daca o turez foarte tare..Voi ce credeti?

Probabil a sărit o garnitura de la traseul de presiune turbo sau mai probabil chiar la ieșirea din turbina este un furtun rosu scurt îndoit la 90 grade care crapa des
Link către comentariu

Eu am folie pe spate inchis maxim si se vede ok afara ( ca si cum ai avea ochelari de soare). Daca ai un prieten cu folie pe spate si le arati cum se vede eu cred ca "se sucesc" si nu mai vor parasolare ci folie :).

Link către comentariu

Sper sa fie ala,sa nu fie altceva,o sa ma uit maine.Multumesc.

aaaa si am uitat de tras trage ca inainte,doar ca se aude acel sunet..

Modificat de CosminGG
Link către comentariu

bogdanpiatra

pe original sunt chiar 650 lei alea laterale :)

Parca  cam gasisera un site pe la O3 si ajungeau cam 300 de lei, un alt site pe la 55 E plus transport. dar tot e enorm de scump pentru 2 carpe.

Link către comentariu

Acum vreo 3 ani am luat perdele laterale originale la pretul ala aberant, despre care mentiona andrei mai sus. E adevarat ca pretul este prohibitiv, dar in schimb sunt excelente. Eu am dat aproximativ 590 lei, luate de la reprezentanta.

Se monteaza/demonteaza in maxim 1 min, inclusiv clemele. Daca vrei sa desfaci doar perdeluta, iti ia maxim 10 sec. Parasolarul este tot original, l-am pus optional din fabrica - si el este ok.

Despre folie, nu sunt adeptul, stiu pe cineva care a avut probleme in afara: pe langa amenda aplicata, l-a pus politistul sa o dea jos - pe loc. Prin alte tari se pare ca nu e legala folia.

Link către comentariu

Exact, niste carpe scumpe. Saptamana viitoare imi pun si eu folii, am gasit in Piatra pe varianta doua firme, 350 lei fara geamuri fata. Ai vreo recomandare?

Link către comentariu

Eu nu sunt adeptul foliei si am luat acele carpe de care spuneti voi ca sunt scumpe. LA 180 lei nu mi se par scumpe.

Link către comentariu

La 180 te cred si eu fata de 420 cit vazusem la avia

Link către comentariu

atentie e vorba de original vs aftermarket.

si eu as lua tot pe cele ieftine

Link către comentariu

Am testat cu copii, masini cu folie etc.Nu o scoti la capat. Ei se uita afara prin locul unde nu acopera plasa geamul, sau o dau jos.

Chestia de folie e noaptea, aici e buba, ca ei noaptea nu mai vad nimic. Inca sunt la faza cu aia mica cand linge geamul....3,5ani.

Parasolarele laterale le-am luat de la Metro, 20 ron 2 seturi. O sa fac niste poze. Se potrivesc 98% cu forma geamului.Scrie Mega pe ele.Si sunt cate 2 pe geam.O sa fac poze.

KIMDIESEL fa niste poze cu parasolarul luneta si modul de prindere, te rog.

Link către comentariu

Pai noaptea ce sa vada afara? Luminile care trec pe langa masina? Prea mult rasfat, eu nu am fost crescut in puf. Eram fericit de nu se mai putea cand mergeam cu Dacia 1300. Prin 1999 am avut folii argintii pe geamuri la 1310 si noaptea nu aveam stress. Folie neoriginala, montata de mine in spatele blocului, doar cu o spatula, un cutter si niste Clin sau Rivex. Am jurat ca nu o sa mai montez in viata mea folie, oricum, mi-am facut o mie de draci. Nu vazusem in viata mea cum se monteaza (nu era netul ca acum). Probleme noaptea?! Nu am intampinat, insa nici politia nu m-a frecat la cap cat a fost masina in familie (vreo 3 ani). Urmatorul proprietar a venit la noi dupa cateva luni de la vanzare si inca avea foliile pe geamuri, nu le daduse jos.

Link către comentariu

Sa nu ai bafta prin vest de vreo echipa de politie care te pune sa le dai jos cu ei de fata

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Link către comentariu

Ma doare la basca, masina e vanduta din 2002. Pe Octavia nu am decat geamurile verzui, insa va urma folie autorizata, cu certificat si toate cele. Cumnata-miu are pe G4 folie de un mov-inchis, montata in DE, cu certificat in limba lor, nu a avut probleme nici la autentificare, nici la ITP, nici la politie.

Link către comentariu

dpc, cand ajung la masina iti fac poze live. Pana atunci poti sa le vezi aici http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/jaluzele-pentru-geamurile-laterale-octavia

Luciane, ai zis mai sus ca folia te costa undeva pe la 3 sute+ Care e avantajul ei, ca pretul tot mare e comparativ cu jaluzelele originale?

Eu, pana si la Dacie, nu am pus folie, si am mers pe geamuri fumurii (ionizate): luneta, laterale spate 60% + laterale fata 30%. Mie personal, folia mi se pare o chestie balcanica, ca sa nu fac referire la o anumita etnie..., repet e o parere personala. Dar asta tine de gustul fiecaruia.

Link către comentariu

Am combi, deci in total 7 geamuri. Pe alea din fata inca nu pun. Radiatia UV e filtrata, mentine o temperatura ceva mai redusa. Sunt mai multe avantaje.

Asa cum zici ca folia e naspa, idem zic si eu de draperii, indiferent cat de scumpe sunt. Cum nu ai pune tu folie, eu nici impuscat nu as monta carpe in geamuri. Doar la supernova am avut geamuri ionizate din fabrica, erau cam tiganesti, insa asa a venit masina.

Vazut preturile la carpe, la banii aia zic pas maxim, prefer orice altceva.

Modificat de Lucian M
Link către comentariu

Am fost le Berlin asta toamna cu golful (tot carpe originale am si pe golf). Nemtii pun carpe si la audi la mercedes. Ma uitam pe strada si mi s-au parut nemtoteii mai tuciurii la fete. Acum realizez de ce pun ei carpe in geamuri... :))

Link către comentariu

Sa isi puna, eu zic pas.

Link către comentariu

robert christian

merge sa schimb lupa de pe parte stanga cu cea de pe dreapta de UK?

Link către comentariu

KIMDIESEL pe piata sunt 2 tipuri de jaluzele retractabile: un model din plasa textila foarte transparent (ca cele cu ventuze) si un model din plastic cu niste gaurele care nu lasa lumina sa patrunda (ca o musama sa zicem, exagerez aici putin).

Jaluzeaua originala de luneta, din care material enumerat mai sus este?

Link către comentariu

aia originala e din plasa fina

Link către comentariu

La mine - originale toate.

Uite 2 poze facute azi dimineata, pe fuga, cu laterala.

O sa fac si cu luneta...

post-13400-0-74920500-1401947943_thumb.j

post-13400-0-33965600-1401947950_thumb.j

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

Am si eu jaluzea doar pe luneta ca asa se putea comanda atunci si mi se pare ca este o pinza cauciucucata si sint ffff multumit de ea.In primul rind ca mai protejeaza de soare si in al doilea ca la botez la fimea o nebuna la propriu mi-a aruncat 2 pietroaie (beton armat) in luneta.Norocul a fost ca nu era nimeni in masina si am avut acea jaluzea ca altfel imi facea tapiteria din spate praff asa am ramas doar de schimbat luneta.Deci pentru mine a meritat investitia.Sa vad cind oi avea bani o sa iau si pentru laterale

Link către comentariu

Asa sunt si la mine parasolarele laterale. Doar in colt unde se ingusteaza geamul, parasolarele sunt putin rotunjite si nu ating marginea.La tine fiind originale vin perfect.

Link către comentariu

Poze cu parasolarele laterale, cate unul pe geam si cate 2 pe geam.post-6748-0-45477100-1401990464_thumb.jp post-6748-0-29183600-1401990479_thumb.jp

post-6748-0-13845200-1401990498_thumb.jp

post-6748-0-26937600-1401990526_thumb.jp

post-6748-0-36966300-1401990544_thumb.jp

post-6748-0-73976000-1401990571_thumb.jp

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!