Jump to content

Intrebari tehnice despre Octavia 2

raz.ro
 Share

Postare recomandată

poate sunt un pic off-topic, dar citeam azi pe o revista cunoscuta o dare de seama la skoda yeti la 100k km si era pozitionata pe locul 15 din peste 80 de masini(91 in clasament) alaturi de skoda octavia 2 1.6 fsi(nu am vazut 1.9 tdi). la acest test au participat masini din 2000>prezent.

eu zic ca e un lucu bun.

bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare. Asa avea o intrebare, sper sa ma puteti ajuta. Pe masina am volan simplu din plastic si radio-cd stream. Am gasit un volan imbracat in piele care are si comenzi. Intrebarea e, ce mi-ar m-ai trebui ca sa fac functionale comenzile ? Sau se poate asa ceva, in primul rand ?

Link către comentariu

Se poate !

Sa aiba si cablajul si trebuie vazut ce calculator de coloana ai pe masina , daca suporta sau nu .

Posibil sa trebuiasca schimbat

Link către comentariu

Trebuie sa ai Highline, ca sa suporte.... ma indoiesc sa ai. Totusi, asa cum ti-a zis Turbocip - scaneaza si posteaza codul calculatorului.

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine chestia asta, schimbarea volanului la Octavia 2. In ce optiune trebuie intrat in VCDS ca sa vad codul calculatorului de coloana? Merci.

Link către comentariu

salutare,

Daca tot suntem la sectiunea de intrebari...sa intrebam (un alt topic mai relevant nu am gasit).

Stie careva daca butoanele de la climatronic de la passat, se potrivesc la o octavia2? si daca da, cum se scot?

Ideea e ca din cauza soarelui mi s-a exfoliat vopseaua aceea cauciucata de pe rotitele de la climatronic, precum si de la blocul de comanda lumini, si le-as inlocui. Ce-i drept arata urat tare, si ma gandesc ca singura solutie e imbracarea acestora cu niste inele de aluminiu (care apropos, sunt al naibii de scumpe (45 de euro setul)...), sau inlocuirea directa. Cum la passat butoanele arata mult mai bine, ma gandeam sa caut modelul acela si sa le inlocuiesc.

Ceva sfaturi? a mai incercat cineva?

Link către comentariu

Eu am inlocuit de la golf, nu stiu daca merge si de passat.

Link către comentariu

pai si golful nu are butoanele la fel ca cele de la passat?

Al Bundy, stii daca se pot scoate doar butoanele, sau trebuie sa caut toata placa aia de la climatronic?

Link către comentariu

Salut am si eu o intrebare in legatura cu senzorii de parcare. Exista posibilitatea ca acestia sa se activeze singuri (vorbesc in special de cei din fata) la o anumita viteza ex. 15 km/h? La Touareg am aceasta functie si mi se pare utila la parcare sau trecerea incet prin locuri strimte in trafic, la Octavia am observat ca se activeaza doar cind dai in spate sau daca activezi manual cind mergi inainte. Merci.

Link către comentariu

Inca o problema am vazut astazi la masina mea. :sly:

De cateva zile am auzit ca in momentul in care deschid portbagajul se auzea parca se cupla acul metalic de la motorina, care in mod normal in momentul in care inchizi masina blocheaza usa de acces si invers.

Ce am observat la mine e ca in momentul in care inchid masina el nu mai iese din locas sa imi blocheze usa de la motorina si se poate deschide, insa daca deschid portbagajul atunci inchide,cupleaza, bine insa daca inchid si blochez incui masina atunci se deschide. :banghead:

Daca deschid orice portiera nu se inchide la fel cum face in momentul in care deschid portbagajul, are legatura cu inchiderea si deschiderea portbagajului si nu imi explic de ce si nici de ce nu mai merge. Acum de exemplu masina mea e inchisa, sa zicem ca din cheie deschid portbagajul si mi se inchide accesul la motorina si daca inchid portbagajul masina se incuie singura...ei bine dracia se deschide. :dry:

Link către comentariu

E setata sa nu poti alimenta de la canistra din portbagaj:P

Acum serios: trebuie verificata conectica de la sistemul de inchidere

Desfa si vezi .

Link către comentariu

Salutare,

Am cautat si nu am gasit....stie cineva cum se scoate gura de ventilatie la o octavia 2? e vorba de cea centrala, cu butonul de avarii:P

Link către comentariu

Pai si cum reusesc sa vad conectiile alea de acolosi cum se desface.

Am incercat si alimentare de la canistra pe direct si nu a mers...;-), ca daca mergea aveam in gand sa bat in cuie usa la rezervor

Modificat de justyn19k
Link către comentariu

@justyn19k - Scheme electrice trebuie sa folosesti

Link către comentariu

Introduci o surubelnita intre ea si partea de plastic cauciucat si faci parghie. Mi se pare ca are 4 cleme (2 in fata si 2 in spate). Firele care duc la butonul de avarie au o mufa care se desface.

Introduci o surubelnita intre ea si partea de plastic cauciucat si faci parghie. Mi se pare ca are 4 cleme (2 in fata si 2 in spate). Firele care duc la butonul de avarie au o mufa care se desface.

Link către comentariu

surubelnita e posibil sa lase urme in spuma de la bord. mai bine o scula speciala de plastic (lata) gen : http://www.bgstechni...hp?prodID=01543

ai grija ca firul de la intrerupatorul de avarii este destul de scurt, sa nu tragi tare de el... dupa ce desfaci grilele, impingi din spate intrerupatorul si ii deconectezi mufa

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

,,ai grija ca firul de la intrerupatorul de avarii este destul de scurt" : pe ala il va demonta prima data.

Ca idee:

post-25544-0-56888000-1349213687_thumb.j

Modificat de carmina
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!