Jump to content

Intrebari tehnice despre Octavia 2

raz.ro
 Share

Postare recomandată

Da , cu vcds

Dar depinde de ce centrala ai pe masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nr. identificare este : TMBBA21Z98C002385. Am sau nu centrala „care trebuie„ ?

Link către comentariu

Mergi cu masina la diagnoza si acolo se vede cu ce este dotata .

Link către comentariu

Škoda Octavia II Elegance 1.6 MPI 75kw

model year 2008, production number 002385

4x airbag, production plant Bratislava (SK)

Da, ai centrala care trebuie, desi din cate stiam eu functiile astea doua pot fi activate indiferent de centrala, tu poti sa-ti activezi si cornering, fiind din 2008 masina.

Toate cele bune

Link către comentariu

Am o Octavia 2 Combi 1.9 TDI din 2006 echipata cu pachet de drumuri grele (PDG). Masina a implinit recent 200,000 km si de aceea m-am hotarat sa schimb ceva consumabile la ea, printre altele si amortizoarele. Dupa indelungi studii am hotarat sa merg me Kayaba (Kyb) si datorita pretului dar si a recenziilor foarte bune la aceste amortizoare. Am decoperit si un prieten care m-a ajutat sa le iau de la importator cu pretul de distribuitor. Cand am fost sa le ridic mi-a cerut seria de sasiu si mi-a confirmat codurile la amortizoarele fata dar la cele spate mi-a spus ca Kayaba nu face amortizoare pentru echiparea de drumuri grele si ca-mi poate da doar pentru echiparea standard. Din ce-am mai citit eu pe forum am gasit pe undeva ca amortizoarele de pe echiparea PDG nu difera de cele de pe echiparea standard. mai mult am comparat codurile de pe amortizoarele mele originale cu ale unora de pe echiparea standard si am vazut ca difera doar ultimele doua litere de la sfarsit. Ca sa fiu sigur ca e asa si sa-mi fac programarea in service sa le schimb, poate cineva sa-mi confirme ca intr-adevar pe Octavia cu PDG amortizoarele spate sunt la fel cu cele de pe echiparea standard. Merci mult de tot.

Link către comentariu

Daca difera chiar si o litera, nu sunt la fel.

Link către comentariu

Tocmai amortizoarele sunt importante la PDG. Si pe fata ar trebui sa fie diferite.

Link către comentariu

Din cate am vazut pe pagina de la Sachs unde sunt listate toate codurile originale Vag compatibile cu produsul lor erau in jur de 8 coduri asemanatoare cu 8 terminatii de litere diferite (inclusiv terminatia mea). De aceea am intrebat. Astept in continuare lamuriri. Multumesc.

Link către comentariu

Nu sunt deloc la fel. Amortizoarele spate pentru PDG sunt mai lungi si mai tari

combi PDG - 1K0 513 029 ET (se cunosc dupa umflatura de pe tubul amortizorului, din partea de jos

post-17228-0-35086000-1335178532_thumb.j

combi fara PDG - 1K0 513 029 ER

post-17228-0-35953700-1335178541_thumb.j

Din ce vazui si eu Kyb nu face pentru PDG

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Škoda Octavia II Elegance 1.6 MPI 75kw

model year 2008, production number 002385

4x airbag, production plant Bratislava (SK)

Da, ai centrala care trebuie, desi din cate stiam eu functiile astea doua pot fi activate indiferent de centrala, tu poti sa-ti activezi si cornering, fiind din 2008 masina.

Toate cele bune

Multumesc. E vreun coleg forumist care e prin apropiere de tg.jiu si ma poate ajuta in sensul asta(contracost, evident)???

Link către comentariu

Cretul,eu am pus Kib pe fata am (PDG) dupa 2 luni mentionez ca sunt praf deja cred ca trebuie doar original am fost avertizat ca nu sunt compatibile 100% si asa este.

Link către comentariu

Andrei_221 : Merci mult pentru lamuririle complete. Acum sunt pe deplin convins ca codul de amortizor 1K0 513 029 ET, care este prezent si pe masina mea, este altfel decat cele standard.

Philip67: Merci mult ca mi-ai impartasit din experienta ta.

Cred ca acum sunt pe deplin lamurit. Apropos stie cineva unde gasesc amortizoare pe original la preturi foarte bune?

Merci

Link către comentariu

Te duci frumos cu codul amortizoarelor la Rips sau Motormania(din experienta mea au cele mai mici preturi si de aia ii recomand) si le comanzi.

Link către comentariu

Multumesc. E vreun coleg forumist care e prin apropiere de tg.jiu si ma poate ajuta in sensul asta(contracost, evident)???

Poate ca ar trebui sa arunci un ochi aici inainte de a da bani pe o chestie ce dureaza doua minute - poate o bere (fara alcool evident >:) ) ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Te duci frumos cu codul amortizoarelor la Rips sau Motormania(din experienta mea au cele mai mici preturi si de aia ii recomand) si le comanzi.

Am cerut pret la cele doua companii pe care mi le-ai recomandat si a fost suficient. Nu cred ca voi mai cere vreodata un pret de la ele. Am gasit in alta parte amortizoarele originale spate cu 120 RON/buc mai ieftin decat cea mai buna cotatie data de una din ele. Pe fata am mers pe Sachs pe un cod care specifica clar ca inlocuieste codul meu original de pe amortizor. Am simtit nevoia sa postez pentru cazul in care sunt persoane care cred ca cele doua companii au preturi bune.

Multumesc inca o data tuturor celor care au venit su sugestii si m-au ajutat sa rezolv problema.

Link către comentariu

Am cerut pret la cele doua companii pe care mi le-ai recomandat si a fost suficient. Nu cred ca voi mai cere vreodata un pret de la ele. Am gasit in alta parte amortizoarele originale spate cu 120 RON/buc mai ieftin decat cea mai buna cotatie data de una din ele. Pe fata am mers pe Sachs pe un cod care specifica clar ca inlocuieste codul meu original de pe amortizor. Am simtit nevoia sa postez pentru cazul in care sunt persoane care cred ca cele doua companii au preturi bune.

Multumesc inca o data tuturor celor care au venit su sugestii si m-au ajutat sa rezolv problema.

CRETUL, sa ne spui si noua la ce companie, ca sa stim sa cautam si noi si sa ne bucuram de preturi bune, ca deh, cred ca majoritatea alegem cel mai bun raport calitate pret

Link către comentariu

nicureddogsflo

o intrebare exista motorul 2.0 MPI in europa pentru ca l-aqm gasit produs in china :http://ebuy.skoda.com.cn/#/%E6%96%B0%E6%98%8E%E9%94%902.0MPI

si se pot pune stopuri cu leduri ca la skoda produsa in china sau mai trebuie ceva adaptat ca sa nu iti apara pe maxi-dot bec ars

as vrea sa mi aduc astfel de stopuri

Link către comentariu

Probabil au rezistente montate si nu-ti da eroare, daca nu, poti pune tu ca sa simulezi consumul unui bec

@cretul si eu as fi interesat de magazinul ala. Eu ti-am recomandat doar ceea ce stiam eu ca ar aduce piese bune si ieftine. Orice informatie ne-ar ajuta pe toti!

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Nu vreau sa fac reclama aici dar deja 2 persoane m-au intrebat de unde am achizitionat amortizoarele la preturi foarte bune. Compania de la care am achizitionat cele 4 amortizoare este Materom.

Link către comentariu

Pai nu-i nicio reclama. Aici punem fiecare orice informatie ar putea ajuta un coleg de forum. Data viitoare nu mai fi zgarcit la detalii, poti pune si un site al firmei, o adresa etc.

Link către comentariu

octavia 4ever
post-24988-0-42841900-1337001467_thumb.jStie cineva daca se poate inlocui partea neagra de la bara spate ?
Link către comentariu

Pozitia 2 din schema.

post-64586-0-88629000-1337001744_thumb.g

Link către comentariu

octavia 4ever

mersi mult :) sper sa pot gasi si separat .

Modificat de octavia 4ever
Link către comentariu

bogdanpiatra

Cat lichid de frana intra la O2 FL cu abs si esp!? Mi s-a spus ca aproape 1,5 litri(3 cutii si mai ramane ceva)?

Link către comentariu

maxim 1 litru.....

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!