Jump to content

a4 - probleme senzor lichid racire G62


popescudanconstantin
 Share

Postare recomandată

popescudanconstantin

salutare. un prieten are un a4, 2002 cred, motorizare, 1.8T si de cateva zile are o problema cu senzorul G62 care ii da o eroare pe bord. a fost cu masina la reprezentanta din VL - NURVIL , i-au schimbat senzorul dar dupa o saptamana face acelasi lucru. problema suparatoare este ca de cand i-a aparut eroarea respoectiva, aeroterma ii merge in continuu de cum a bagat cheia in contact.ce se poate face??? sa aiba cumva termostatul defect?? astept sugestii. multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca pentru un purice arunci cojocul...este posibil ca acel senzor sa se fi stricat sau instalatia electrica este intrerupta sau da continuitate cu alt fir sau la masa, trebuie un pic de verificare si se poate rezolva :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

popescudanconstantin

pt. ce sa schimbe masina ??? nu are alte defecte in afara acestuia si, pana la urma fie vb intre noi, tu pentru asa un defect minor ai schimba masina??? sau ai incerca sa remediezi pt. ca si in eventualitatea vanzarii tu ai obligatia morala sa dai masina in bune conditii sau sa-i explici defectul, caz in care ai pierde foarte mult din valoare. sau esti cumva samsar iar la acest gen de oameni nu conteaza decat banii nu si viata celui care cumpara masina? stiu un caz in care i-au anulat conductele frana spate la un pasat pt. ca avea probleme la etriere. ti-ar placea sa cumperi o astfel de masina?

P.S.

oricum, genul acesta de raspunsuri care nu aduc nimic constructiv ar fi bine sa se regaseasca in alte topic-uri: barfe, povesti, sarcasm... de ce nu??

cristy40 ma poti ajuta cu o schema a cablajului la modelul respectiv sau strict pe problema in cauza. e valabil si pentru alte persoane binevoitoare. multumesc!

Modificat de popescudanconstantin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema e urmatoarea: alta masina

Problema e urmatoarea: tu te plictisesti. Sau: tu vanezi posturi. Sau: tu vrei sa creeze flame-uri. Sau: pur si simplu iti place sa te bagi in seama. Ai warning, incearca sa urmaresti putin discutiile de pe acest forum si sa intelegi ca nu avem nevoie de remarci acide sau la misto pe ariile tehnice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...
Problema e urmatoarea: alta masina

Ce cretin! Scuze de off topic , dar nu m-am putut abtine !

Modificat de pcmarius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mihai_urotiorc

Salutari nu de mult i-am schimbat antigelul la masina din semnatura...vreau sa stiu daca am facut bine ceva .... am bagat antigel Castrol G48 e bun ???.. e verde!!!...scrie ca e pt. audi pana in 07.1996 ..si pt. mai multe masini s.a.m.d.:offtopic: merci !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!