Jump to content

vw passat 35i 1,9 TDI 110cp

mabial

Postare recomandată

Ceva poze noi?;) Stii tu despre ce e vorba! Si uite ca am scris si postul cu numarul 500 :D !

Modificat de Golf-3GT
Link către comentariu

Ba am uitat sa fac poze la scaune o sa fac maine ,dupa ce ma duc sa-mi fac lupul dacic ;)! Am aflat ceva acum ceva vreme si tot am uitat sa zic .S-a putut uita un amic de-al meu care lucreaza la autoworld pe istoricul masinii,vazand ca reviziile erau facute la ei .Si surpriza ,acel ambreiaj de care unii stiu ca am tot discutat la momentul cand a fost schimbat ,a fost schimbat la ei ,la una din revizii ,deci nu avea 318k cum credeam eu :D

Care este procedeul de inlocuire al buretelui. Se decupeaza dupa cel OEM tot sezutul, sau doar partea laterala si apoi prin lipire de restul sezutului. Material ai gasit la fel cu cel OEM?

Doar partea laterala (aripioara) a fost schimbata iar materialul a fost acelasi ,taiat de la banchete din partile ce nu se vad,ca la extetician :) .Si in locul materialului taiat s-a pus material foarte apropiat de culoarea originala,dar cum am spus nu se vede !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ziceam asta atunci, crezand ca e ambreiajul cu care a venit din fabrica :D.Avea foarte putini kilometri pentru un ambreiaj,exact nu mai retin ,calculasem dar am uitat ,dar oricum putini pentru un ambreiaj nou .

Link către comentariu

Al 3 -lea stop de frana nu era de passat pana la urma ci de golf.Azi mi-am achizitioanat spalatoarele de faruri cu toata instalatia,pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui Darius aka Golf-3GT pentru ajutorul la dezmembrat :) si pentru pont ;).Si ca tot e vorba de achiztii chiar daca inca nu o am acasa ,dar o sa ajunga cat de curand si instalatia de incalzire in scaune, la fel completa :D !Cred ca dupa aceste achizitii am sa ma opresc cu optiunile...climatronic nu am sa-i pun niciodata ,deci cred ca e cam gata !

img1196h.jpgimg1195d.jpgimg1186pf.jpg

Link către comentariu

man, diuzele cum sunt montate? sunt prinse in ceva suruburi?

si acolo in poza 2 se vede si cd-ul de instalare? :))

Modificat de GVP
Link către comentariu

man, diuzele cum sunt montate? sunt prinse in ceva suruburi?

si acolo in poza 2 se vede si cd-ul de instalare? :))

Vin prinse in bara ,daca te uiti atent pe capat la spalator e un varf de surub cu saiba.Acolo vine prins intr-o piulita .

Nu mai ..e vinil-ul de instalare ! :))

Misto optiune. Si eu imi doresc spalatoare la faruri

La noi inca nu am vazut pe golf !

Modificat de mabial
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoase pozele, Prima poza imi place foarte mult. La a 2-a imi plac mult culorile, pacat de incadrare :)

Link către comentariu

Nu am ce sa spun. E absolut superba masinuta ta. Daca nu era Variant, nu avea nici pe jumatate farmecul pe care il are. Sincere felicitari pentru masina!

Link către comentariu

Salut , sunt relativ nou pe forum. Imi place cum ai facut masina la nebunie , chiar sunt putin invidios .

Sunt si eu posesorul a doua Passaturi B4 : unul este 1.9 TDI 90 CP , si unul 2.0 116 CP.

Te superi daca o sa iti pun cateva intrebari la PM ?

Link către comentariu

foarte faine pozele de sezon mabial... ;)

abia astept sa vad si spalatoarele de faruri sus...

Link către comentariu

Luneta e cea mai urata piesa a masinii,din cauza stickerului :(

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

Mersi mult baieti ! Bogdane si eu astept sa le montez ..sa treaca frigul si zapada si e primul lucru de care ma apuc :)

Aivtruck ,nu ma stiu cu pm-ul ..nu am ..dar am adresa de mail si putem vorbi acolo si te pot ajuta cu unele sfaturi !

Muale ,stiu ...am scris si in alte posturi mai sus ..nici mie nu-mi mai place ..doar ca e iarna si nu pot sa-l dau jos cum trebuie :).Pana atunci,ramane sa va mai enerveze un pic :)

Link către comentariu

La opțíunea cu spălătorul de faruri nu m-am gândit. Bănuiesc că trebuie schimbată și bara

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu trebuie .Am luat masuratorile exacte +poze la gaurile de pe bara veche si le fac pe bara mea.In rest e posibil sa mai dau cate o gaura intr-un plastic pentru ca furtunele stuturilor sa iasa prin interiorul bari ,spre vasul pentr lichid parbriz ! Am inspectat toata bara de pe care am luat instalatia,pentru ca eu am dat-o jos(cu ajutorul lui Golf-3gt)

Link către comentariu
  • 6 months later...
JOHN EVO TUNING

Salutare. Nimic nou sub soare, ce ai mai facut la variant ca nu ai mai dat nici un de demult. Bafta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

@mabial, "mai traiesti"?

OFF Topic: la un moment dat vinde-ai piese second VW. Mai e valabila treaba?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Tu nu ai jante 4x100 acum? Cum faci cu astea, schimbi fuzetele sau pui flanse?

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!