Jump to content

Rent a car Italia

Dudu
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Dupa cum spune si titlul topicului, vreau sa plec impreuna cu mai multi prieteni prin februarie pana la Milano by plane apoi sa ajung in Austria cateva zile de unde urmeaza sa ne intoarcem tot cu avionul...

Intre cele 2 (sau 3) locatii doresc sa mergem cu masini inchiriate.

Intrebari:

- exista vreo clauza care sa nu ma lase sa le predau masina in alta tara (ca idee, Hertz de ex. m-a lasat sa-mi configurez locatiile fara probleme, pretul fiind cel care m-a dezarmat un pic...)

- sugestii ref la firme specializate

- ce alte detalii importante trebuie sa stiu

Multam anticipat! :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In acelasi scop am folosit cu succes de 2 ori compania Europcar: http://www.europcar.com/EBE/module/booking/FirstStep.do

Inchiriata din Stuttgart, mers pina la Bruxelles si intors la Stuttgart fara absolut nici o problema.Masina a fost un Golf Plus. A doua masina a fost un Seria 5, inchiriat in Munich, s-a rulat doar in Germania cu el desi nu era nici o limitare.

Iti sugerez sa faci rezervare la masina din timp,deoarece este posibil sa nu aiba ce doresti si sa nu-ti convina sa inchiriezi ce au ei. De asemenea sugerez sa afli cu exactitate conditiile de predare, spre exemplu, eu am fost nevoit sa alimentez masina inainte de a o preda deoarece masina trebuia sa aiba peste 35 l la bord (daca imi aduc aminte corect), bineinteles ca nu era o problema.S-a zvonit ca a devenit mai greu pentru cetateni romani sa inchirieze masini in vest, dupa toate evenimentele din Italia,in Germania nu s-a resimtit.

Link către comentariu

• Administrator

Ai idee daca ei accepta sa predau masina in alta tara? Ca asta cam e problema principala... O iau de la aeroportul din Milano si o las la aeroportul din Viena...

LE: am reusit sa configurez ceva pe site-ul lor... oricum tarife ceva mai joase decat Hertz... Daca voi gasi si 2 buc variant/break/sw/samd, voi fi si mai fericit :)

Multam de ajutor! :)

Link către comentariu

Sunt convins ca nu e nici o problema. Chiar am incercat sa configurez si m-a lasat fara probleme. Cred ca toate companiile serioase (Sixt,Hertz,etc) permit astfel de "excursii" in UE.

Link către comentariu

• 3 months later...
Incearca la Sixt. Am inteles ca accepta baietii ridicarea dintr-o tara X si predarea in tara Y

http://www.sixt.com

din cate stiu eu se plateste o taxa daca lasi masina in alta tara. si eu sunt interesat de asa ceva

Link către comentariu

• Administrator

maine dimineata plec... pentru a evita bataia de cap si preturile destul de piperate la inchiriere masini, am hotarat sa mergem cu trenul de la Milano la Innsbruck - desi, intre noi fie vorba, era mai ieftin avionul... insa privelistea va fi priceless...:))

Link către comentariu

maine dimineata plec... pentru a evita bataia de cap si preturile destul de piperate la inchiriere masini, am hotarat sa mergem cu trenul de la Milano la Innsbruck - desi, intre noi fie vorba, era mai ieftin avionul... insa privelistea va fi priceless...:))

la cum e vremea in europa e mai bine cu trenul acum, zic eu. l ainnsbruck e dificil cu aterizarea, e ceatza des

Link către comentariu

Nu cred ca ceata e o problema pentru aeroportul din Innsbruck. Are sisteme de ultima generatie (ILS Cat 3) ceea ce inseamna ca se poate face o aterizare complet automata pe timp de ceata.

Link către comentariu

• Administrator

Acum ca m-am intors, pot spune ca nu regret alegerea facuta mai ales datorita peisajului, singura parte negativa fiind cele 10 ore petrecute in tren (in 2 transe)

Ca sa nu fiu complet offtopic, vin cu ceva informatii de preturi ale biletelor de tren:

Milano - Innsbruck: 55 eur/pers

Innsbruck - Viena: 50 eur/pers cu mentiunea f importanta ca, dat fiind ca eram grup de 10 persoane, pretul final a fost de doar 32 eur/pers

Hope it helps! :(

Link către comentariu

• 5 months later...

cine ma ajuta si pe mine? de ce acte am nevoie pentru inchirierea unei masini in italia?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!