Jump to content

Golf 6 GTI

gg_e
 Share

Postare recomandată

Eu as merge pe 6.5J ca sa poti monta anvelope de 205 latime. Asa am pe Fabia pentru vara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai cauciucuri vreau 205/55/16" si nu stiam exact.....pe mine ma interesa sa nu atinga janta in etrier...

Link către comentariu

Asta nu depinde doar de marimea jantei. 16" inseamna ca janta acopera etrierul cum privesti din lateral. Ca sa-l acopere si cum privesti de sus trebuie sa faci probe, nu toate jantele reusesc asta.

Link către comentariu

am vazut ca huk si blordc au jante pe 16" de iarna si n-am apucat sa vorbesc cu ei despre dimensiunea exacta a jantei...imi era teama sa nu le comand si sa fie prea inguste...sa nu incapa pe masina..

Link către comentariu

Acum fiecare cu alegerile lui, dar eu as fi luat Edition 35. Diferenta de pret e foarte mica, mai ales ca Ed. 35 vine cu xenon si jante de 18" in standard. Deci modelul aniversar e la acelasi pret cu unul normal, d.p.m.d.v.

Oricum, nu mai conteaza acum, iti doresc sa vina la timp si sa te bucuri de ea. Nu-ti face griji in privinta suspensiei si a zgomotului, R-ul meu e foarte confortabil cu jante de 19", suspensie mai tare si o evacuare mai zgomotoasa. La tine cu 17" va fi limuzina, crede-ma.

Totodata, bani irositi pe suspensia adaptiva. Daca urmareai modul Confort al acesteia, inseamna ca nu iti trebuie GTI. Daca il urmareai pe cel Sport, nu e atat de sport cum ar trebui.

@TudorM: De ce vrei sa dai 1500EUR pe RNS510 cand poti da 600 pe acelasi lucru dupa? Foloseste diferenta pentru a lua Edition 35, mai degraba. Totodata, m-as uita mai atent la Carbon Grey. Arata foarte bine in realitate.

P.S: @kilo: La care alb de 1100 EUR te referi, cel din paleta Individual? Perlat?

Scaun GTI exista/ a existat(spuneau ca e Lim. Ed.). Insista cu cautarile si vei gasi unul disponibil:

Dupa cum spui la inceput, fiecare cu alegerile lui, deci inainte de a da sentinte e bine sa te gandesti ca fiecare are nevoile si gusturile lui. Unii nu au nevoie nici de xenon si nici de jante de 18, din varii motive, altii prefera navigatia originala. Pe de alta parte, suspensia adaptativa are aplicatii mult mai mari decat modul simplist in care o descrii, ca un singur exemplu, raspunsul directiei e mult diferit si in unele situatii (de exemplu pe circuit) conteaza enorm. Ca o paranteza, KW, tocmai a scos varianta dedicata pentru DCC , asta apropos de modul sport. Cat despre modul confort, daca as mai fi stat in Romania, personal sunt sigur ca l-as fi apreciat.

Si mie imi place Carbon Grey, mi se pare cea mai reusita culoare impreuna cu rosul clasic.

La scaune de copii specifice, exista intr-adevar doar varianta prezentata, pentru varsta respectiva, si se gaseste (cel putin la mine) fara probleme, juniorul meu il va avea sigur, deocamdata se relaxeaza in baby-safe sleeper :)

Drum bun si felicitari si din partea mea, celorlalti tatici posesori de GTI :)

Link către comentariu

@konti: Eu nu am dat nicio sentinta. Te rog sa citesti din nou, poate pricepi.

Imi inchipui ca unii nu au nevoie de xenon(doar imbunatateste vizibiltatea noaptea si arata mai bine) si nici de jante(ca doar e GTI, n-o sa-ti iei jante mai mari ca sa arate mai bine si diferit fata de multe alte Golf-uri) pe o masina de peste 30k EUR. E normal sa fie asa, daca zici tu...

In ceea ce priveste gusturile si nevoile. sa inteleg ca pe unii ii deranjeaza/ nu au nevoie de emblemele aniversare, respectiv alte detalii precum bara fata revizuita sau maciulia speciala de la DSG?! Nu pricep ce treaba au nevoile cu astea.

Apropo de sentinte, presupun ca tu ai condus tu ai condus o masina echipata cu DCC si ti s-a parut mare afacere, nu? Ai remarcat o diferenta majora?! Eu nu! Cel putin nu una de 1000EUR. Iar daca tot vorbesti de suspensii aftermarket, de ce as da 1000EUR pe DCC si apoi inca 2000 pe KW cand pot sa iau direct Bilstein(2000) cu telecomanda sa faca acelasi lucru si in plus sa o pot regla si pe inaltime?! Asta ca sa nu mai vorbim ca puristii isi doresc mereu o directie cat mai putin asistata si modificata electronic, ca tot mentionezi situatiile de pe circuit.

Navigatia despre care vorbeam e tocmai cea originala. De-asta am si spus RNS510. Vezi ca sunt baieti pe acest forum care vand la 600EUR cea originala. In plus, accepta la schimb si CD player-ul cu care vina masina, asadar navigatia ajungand la circa 300EUR fata de 1500. Ce zici, parca-i mai bine asa, nu?

In concluzie, asa cum am spus si mai sus, fiecare alege ce-i place si ce considera ca i se potriveste. In opinia mea, sa bifezi DCC pe lista de optionale in loc de xenon e anapoda rau. Toate astea in conditiile in care editia aniversara e doar cu cateva sute de euro mai scumpa.

Link către comentariu

am vazut ca huk si blordc au jante pe 16" de iarna si n-am apucat sa vorbesc cu ei despre dimensiunea exacta a jantei...imi era teama sa nu le comand si sa fie prea inguste...sa nu incapa pe masina..

Pt a nu atinge etrierul de sus privind (cum zice si JUG) nu te intereseaza J-ul ci ET-ul (offsetul). Din cate stiu eu jantele de fabrica au ET 50.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La mine pe interior la janta scrie 6 1/2 j 16H2 nu zice nimic de ET. Jantele sunt enzo si mai au un numar 45(in alta zona) insa nu zice ca fiind ET. La o cautare pe net se pare ca la modelu de cu prindere 5x112 si 6.5j apare doar un ET 45 si un 33. Deci la mine cred ca ET e 45.

http://www.janta.ro/...px?mid=4&did=15

si la o cautare pe site pentru GOLF 6 GTI dai de astea

http://www.janta.ro/...pa-vehicul.aspx

Modificat de blordc
Link către comentariu

Salut. De cateva zile mi-am cumparat un Golf 6 GTI nou. De la aproximativ 500 de km (acum am 1400) a inceput sa se auda un sunet foarte ciudat de la motor, ca un fel de piuit, un sunet metalic.Va rog sa imi spuneti daca vi s-a intamplat asa ceva, ce poate sa fie si daca e normal. Asta e linkul cu sunetul :

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu este problema cunoscuta cu pompa de apa de la 2.0 TSI -uri?

http://www.vwwaterco...ures-43785.html

Cauta pe google si pe youtube dupa "water pump noise 2.0 tsi" si vezi daca este acelasi sunet care se aude si la tine. Nu este nimica grav, se schimba si totul este OK. Unele vin putin defecte, gasesti mai multe informatii pe internet.

Modificat de volvol
Link către comentariu

putin defecte, la vreo 30.000 de euro... si maine as cumpara unul dar la ce povestiti pe aici, faceti omul sa aiba retineri.

Link către comentariu

Probleme au toate marcile, unele mari si altele mici, precum asta. Nu e regula, dar in ultima vreme cu cat e mai scumpa masina, cu atat scade fiabilitatea si cresc costurile de intretinere.

Daca ai banii de GTI, nu o sa te tina pe loc o pompa de apa.

Link către comentariu

dar nici mare nu e diferenta fata de un A3 2.0 TFSI. :mellow: ma rog, relativ.

Link către comentariu

Si de ce ai lua un A3 cu motor generatie mai veche? Nu prea vad legatura....GTI e alta "mancare de peste".Daca vorbim de masini din aceasi nisa.... hai sa zicem S3...(care nou duce spre 50k si atunci ai varianta Golf R20)

Modificat de corad0
Link către comentariu

Salut. Am incercat sa ascult de unde provine piuitul asta si tot nu imi dau seama. Am observat un lucru interesant. Masina nu face asa cand e rece, face numai cand se incalzeste, cand se acumuleaza presiune in bidonul ala cu lichidul de racire. Cand il desfac si eliberez presiunea, nu mai face.Deci, cred ca e pompa de apa, nu? E bine sa o duc in service acum, sau sa astept pana la prima revizie? Am auzit ca astia de la Volkswagen "imprumuta" piese de pe masinile noi care ajung in service. Nu vorbesc despre service-ul din Craiova, ci din alta localitate. Credeti ca e adevarat?

Link către comentariu

@corado: parca GTI 35 si R20 au motor din generatia veche...?

@Ady: da, doar ca putin invers.

Link către comentariu

ADYGTI-sa nu te mai mire nimic.....din pacate e adevarat pentru ca traim intr-o minunata tara numita Romania.....s-a intamplat la case mai mari....am un prieten cu un ML care a avut "norocul" sa plece de la service Mercedes cu piese uzate/stricate etc...du-te totusi la un service autorizat VW...ai masina in garantie....trebuie sa ii dea de cap..

Dadu-"dar nici mare nu e diferenta fata de un A3 2.0 TFSI. :mellow: ma rog, relativ."

A3 2.0 TFSI-motor generatie veche....(ma refeream daca ai bani de GTI de ce sa iti iei A3 2.0 tfsi?)

nu stiu despre ce gti 35 si R20 vb....(care DA au motor generatie noua 2.0 TSI)

Modificat de corad0
Link către comentariu

ADYGTI-sa nu te mai mire nimic.....din pacate e adevarat pentru ca traim intr-o minunata tara numita Romania.....s-a intamplat la case mai mari....am un prieten cu un ML care a avut "norocul" sa plece de la service Mercedes cu piese uzate/stricate etc...du-te totusi la un service autorizat VW...ai masina in garantie....trebuie sa ii dea de cap..

Dadu-"dar nici mare nu e diferenta fata de un A3 2.0 TFSI. :mellow: ma rog, relativ."

A3 2.0 TFSI-motor generatie veche....(ma refeream daca ai bani de GTI de ce sa iti iei A3 2.0 tfsi?)

sigur cine opteaza pt a3 2.o tfsi,o face pt ca poate adauga quattro,ceea ce la gti nu prea se poate...brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma intereseaza covorasele din cauciuc pentru GTI (mk6 cu prindere rotunda).Daca le comand din USA, costul transportului depaseste pretul initial al covoraselor... :(

Este cineva care le poate face rost sau sa intreb la reprezentanta?

Cod produs: 1K1061550HA041

Mersi.

post-79494-0-49735000-1322588744_thumb.j

post-79494-0-15562300-1322588751_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pt codul acela Serpico (dealerul VW din Craiova) mi-a dat pret si mi-a zis ca sunt disponibile la comanda. Nu am lansat comanda sa vad daca ma suna peste 2 zile sa imi spuna ca de fapt nu se pot aduce dar poti incerca. Poate ai bafta. Daca nu merge, ramane decat varianta cu group buy. Si aici m-as inscrie si eu la un set.

Link către comentariu

nu prea e smecherie cu group buy de pe ebay , daca selectezi 2x pretu pe shipping se dubleaza and so , nemernicii de la posta taxeaza si coletele de 70$ din USA , e foame mare . trebuie cautat un site din europa unde esti scutit de taxe postale ( UE ) .

mai sunt 2 site-uri in usa -1stvwparts si ecstuning unde preturile de shipping ptr 1 set covorase variata de la 236$ si 400$ ! numai transportu .

Modificat de hukkk
Link către comentariu

Sunt la reprezentanta acele covorase,daca vrei cod....da PM...

Link către comentariu

• 1 month later...

Intreb aici ca sunt mai mult cu 2.0 tsi. La voi dupa ce se incalzeste motorul cand stati la relanti se aude niste niste pocnituri la toba?

Link către comentariu

se aud, in special dupa ce mergi cu masina, uneori se aud si dupa ce o opresti

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!