Jump to content

Nu pot deschide topic nou. Scrie aici.


CVA G3
 Share

Postare recomandată

Nu puteti deschide topic nou, intrebati/scrieti aici problemele.

Esti nou inscris la "Primul Pas" si nu poti deschide topic, nu-i nimic, aici poti scrie linistit problema ta daca, bineinteles, ai cautat deja pe forum folosind "Search" si nu ai gasit raspuns. Cineva, daca stie, iti va raspunde.

Aduc in atentia moderatorilor o situatie usor neplacuta vis-avis de topicurile deja deschise.

Avem multe topic-uri deschise (pe domenii exacte, unele) in care se trateaza diversele probleme/situatii cat si rezolvari, dar utilizatorii nou inscrisi in incercarea de a beneficia de un minim de ajutor referitor la problema/problemele pe care le au (neputand deschide un topic nou) posteaza diversele intrebari in topic-uri dedicate altor solutii.

Initiez acest topic (cu rugamintea de a fi facut Stiky) in speranta ca cei aflati la primul pas sa aiba un loc in care sa-si poata formula intrebarile. Ramane la latitudinea moderatorilor daca acest topic ramane asa sau i se poate schimba titlul sau orice solutie viabila si usor de vazut de catre cei nou inscrisi.

Este ametitor sa citesti despre sonde de ulei sau pornire motor si sa apara un post cu "nu pot deschide topic, scriu si eu aici ca nu i-mi merge un stergator. ce sa fac?". :) :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Super.

Merci CVA G3, chiar vroiam sa intreb ceva si nu stiam unde, in ce topic sa o fac. A incercat un prieten de-al meu zilele trecute sa imi monteze un casetofon, si intr-un moment crezand ca face contact cu firul de la o boxa a pus un cablu de semnal de la cass la masa. Bineinteles la cass-ul lui i s-au ars finalii iar mie siguranta fuzibila(cred) deoarece nu mai primesc curent in firele din bord (mentionez ca bricheta are tensiune). Imi poate spune cineva care siguranta fuzibila este pentru acele fire, si de cati amperi trebuie sa fie?

Apropo, astazi fac si eu RAR-ul (wish me luck:P) de aceea sunt treaz la ora asta si sper cand ma intorc sa am un raspuns sa rezolv si cu problema asta:P. Ciao

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nykey,daca stiu bine siguranta ptr casetetofon e aceasi ca si ptr bricheta.E ultima siguranta din dreapta si e de 10.Si bafta la RAR,stai pe langa baieti si nu-i lasa sa-si faca de cap :)

Modificat de Nomood
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi pare rau insa este un motiv anume pentru care useri noi nu pot deschide topic-uri noi la inceput .

Acest topic in scurt timp o sa fie o vraiste , toata lumea o sa intrebe cate ceva , va primi un raspuns 3-4 randuri mai jos si asa nu o sa se mai inteleaga nimic .

Topicul se inchide .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa aduc o completare lui D@ny, ca sa nu considerati ca orice initiativa este proasta sau ca s-a inchis topicul aiurea.

Motivul pt care a fost facut regula ca cei nou inscrisi sa nu poata deschide topic este faptul ca, nimeni nu prea foloseste search...MAI ALES membrii cei noi. Desi exista un Regulament, desi este specificat clar acolo faptul ca inainte de a posta sau face un nou topic (inainte de aceasta regula) TREBUIE sa caute daca subiectul a fost discutat, totusi nu o faceau. Si ajungeam sa avem o gramada de topic-uri similare, informatia era imprastiata peste tot, etc. Si atunci am zis ca in cazul in care nu suntem intelesi, vom pune restrictia asta. Evident ca un nou membru va putea posta problema sa aiurea...dar prima data va fi avertizat verbal si a doua oara isi va lua warning.

Procedura este descrisa atat in Regulament cat si in topicul sticky facut de mine in aria de Anunturi Administrative. Intai se cauta daca problema a mai fost discutata si in caz ca nu se gaseste un astfel de topic se adreseaza moderatorului ariei in care se dorea deschiderea thread-ului nou. Acesta poate sa il indrume catre un topic existent (care poate i-a scapat noului membru la cautare) sau, il poate ajuta deschizand acel topic pentru el. Aceasta va ajuta la o mai buna structurare si centralizare a informatiilor si va face mai usoara gasirea rezolvarii anumitor probleme.

Un topic ca acesta, va ajunge in scurt timp unul in care vor exista o gramada de probleme expuse, indiferent daca s-au mai discutat sau nu in alta parte. Sunt convins ca exista informatii in alt topic despre panoul de sigurante de pe Golf si explicatia lor...am vazut un astfel de topic la Passat, la A4, la Skoda (parca)... Totusi, tendinta este ca problemele sa fie expuse aici si raspunsurile sa fie date tot aici. In loc de un forum cu sectiuni...vom avea in scurt timp un mare topic care va contine toate (sau majoritatea) problemelor.

Sper ca nu am fost inteles gresit si motivele inchiderii acestui topic sunt mai evidente acum atat pentru membrii cei noi cat si pentru cei vechi.

Multumesc de intelegere

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!