Jump to content

DAS ZIM Edition One

eugen_zim

Postare recomandată

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Bv Eugen .felicitari pt diplome de masina ce sa zi???? Impecabila e putin zis .. felicitari pt munca depusa si pasiune

Link către comentariu
  • 4 months later...

Baba mea cateodata ma surprinde si pe mine cu cata rabdare ma asteapta sa-i mai fac cate ceva si cat de devotata imi este.

Sper sa urmeze si o perioada in care sa-i demonstrez ca ma merita :)

on:

Poma de servo imi facea putin zgomot si parca imi ingreuna cateodata volanul(asta nu stiu daca-i de la pompa, ramane de vazut pe viitor)...cu ocazia asta m-am gandit sa o reconditionez....

Jantele sunt si ele in procesul de reconditionare ...sablare, vopsire, repolishare borduri, polish logo bbs, pentru suruburi am ales sa nu le nichelez, ci doar sa le intretin.

Asteptam: gumele noi Toyo T1R fata 195/45/15 cu spate 205/45/15, sa intram la o intretinere a caroseriei si la vopsitorie apoi........

Printre altele, sunt in cautarea unui accesoriu aplicabil pe body ...in concluzie povestea pasiunii mele inca are continuitate si e mai mult decat probabil ca se va sfarsii o data cu masina aceasta.

post-1474-0-50492300-1428406043_thumb.jp

post-1474-0-59294500-1428406055_thumb.jp

post-1474-0-45562500-1428406203_thumb.jp

post-1474-0-94637900-1428406264_thumb.jp

post-1474-0-14805400-1428406278_thumb.jp

post-1474-0-95842100-1428406295_thumb.jp

Link către comentariu

Asa ceva vreau pentru masina ....am vazut mai multe tipuri de heckspoiler, dar acesta mi se pare cel mai interesant :)

Producator HELLA :)... O pasare mai mult decat rara...am gasit doar cateva poze cu piesa

post-1474-0-50387100-1428419989_thumb.jp

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

Felicitari pentru perseverenta  :icon_thumleft:  nu are de ce sa moara pasiunea, pentru ca masina asta nu are pret  :D  si nu cred ca are rost vreodata sa o vinzi ( doar sa vorbim de sume de nerefuzat, dar nu cred ca se va intampla la noi in tara, romanul e obisnuit sa aprecieze, nu sa cumpere ) 

Jantele arata impecabil  :bom:

Link către comentariu

eugen, un baiat din baicoi se lauda la un prieten ca a cumparat masina de la tine lovita cu 900 ron :lol:  Dinu Constantin are pe facebook

Link către comentariu

Ce sa le ceri...romanul e obisnuit sa fie ceea ce nu e. 

ps: jantele sunt foarte faine. vrei sa le faci tot gri sau vopsesti miezul in alta culoare ?

Link către comentariu

gri sunt facute jantele...mai am 2 de strans si gata...

Am luat eleronul hella si acum atept gumele...

Vis a vis de baiatul care spune ca mi a luat masina...no coment, chiar nu stiu daca sa I scriu :)

Link către comentariu

Eugene nu cred ca are rost sa te superi... baiatul ala zice ca si-a luat un golf gtd care arata ''cam asa''...nu ca aia e masina, cel putin asa reiese din discutia care se vede. Si oricum ar trebui sa te mandresti ca se lauda lumea cu masina ta, de ce sa te superi?:)

Link către comentariu

Sa pui o poza, dupa ce-l montezi. De unde l-ai luat si cat te-a costat? Cu ce se prinde?

Link către comentariu

cauciucurile...Toyo T1R pentru fata 195/45/15 si pentru spate 205/45/15

post-1474-0-54943700-1429814771_thumb.jp

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa pui o poza, dupa ce-l montezi. De unde l-ai luat si cat te-a costat? Cu ce se prinde?

Se prinde prin haion cu 2 suruburi pe lateral si 1 pe centru care se infileteaza in eleron(deci nu ies din eleron suruburile ci se infileteaza in el) plus dublu-adeziv (are o adancitura special facuta pentru asta).

Mai pun cateva poze cu el pe altele, ca idee :)

Eu acum nu mi vad masina fara....asta I de gust clar. 

Urmeaza mici retusuri la tinichigiu.  :)

post-1474-0-76096300-1430987879_thumb.jp

post-1474-0-15079000-1430987895_thumb.jp

Link către comentariu
visan catalin

Și, totuși, prețul și locul achiziției, te rog. :icon_bounce: Aș fi interesat să-mi cumpăr numai dacă nu se mai murdărește haionul atunci când mergi pe un carosabil umed, știi tu la ce mă refer. Cu această problemă ne confruntăm toți cei care deținem o mașină hatchback sau break.

Modificat de visan catalin
Link către comentariu

Pun o poza cu eleronul pe masina....heckblende le nu e al meu...inca duc tratative cu proprietarul acestuia sa mi l dea...ca stiu ca citeste pe aici :) hai hai ...mai pulsez cu 50 :)

In fine o poza informativa sa vedeti cum da si cum se asorteaza si cu heckblendele.

Doamnelor si domnilor hella heckspoiler mit heckblende hella rot/Schwarz(care m a convins) :) doua piese rare

Scuzati murdaria masinii :)

post-1474-0-26377400-1431596095_thumb.jp

Link către comentariu

citesc ,vad si imi place! dar nu pot sa-l vand :)...

Modificat de lucian262
Link către comentariu

ce frumos ar fi ca aceste piese rare sa nu ZACA in parcare .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!