Jump to content

Golf 6 - Configurare/Achizitie

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

Va salut!

Am si eu o intrebare legata variana HL

Ce conectivitate multimedia ofera standard? Presupun ca doar Aux-in...

M-am orientat catre optionalul: Radio CD RCD 510,functie mp3 ,CD-changer pentru 6 CD-uri,,8 incinte acustice,

antena Diversity si conector multimedia pentru surse externe

Dar conectorul multimedia pentru surse externe aici se refera la Aux In sau ceva ma inteligent gen USB, Ipod?

In configurator Am observat ca se poate comanda RCD 510 la 238 eur dar si Conector multimedia MEDIA IN,cu cablu

adaptor USB EUR 123, separat

*preturile sunt fara tva :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

191

• YEP

87

• TDR

73

• The_Ego

66

Eu cred ca ti-ai raspuns singur. Bun venit in club!

Link către comentariu

Pana la urma la latte machiatto in ce culoare vine partea de sub banda neagra?In bej sau negru?

Link către comentariu

salut

fetele de la usi (mai putin minerul si zona superioara de linga geam) , jumatatea inferioara a bordului, consola mediana (cu frina de mina + spatiul de depozitare) si cotiera fata sint de culoare latte machiato.

grig

Modificat de grig
Link către comentariu

Pentru cine este interesat sa vada cum arata si ce inseamna PACHETUL SPORT INTERIOR pentru versiunea Trendline si mai ales tapiteria ME2 si scaunele fata sport, pachetul sumar piele, cotiera spate etc ... in urma cu cateva zile am vazut acest pachet pe un Golf 6 in showroom la PBN. Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine, mai ales textura noii tapiterii ME2 si cusaturile.

Link către comentariu

Eu din principiu am vazut cu timpul ca pielea ramane in principiu piele (cea artificiala) pe cand tapiteria textila de pe o generatie pe alta devine din ce in ce mai de calitate si good looking.

Link către comentariu

Shellshock nu e vorba de tapiterie din piele in Pachetul Sport Interior pe Golf 6 Trendline, acesta contine o tapiterie speciala ME2 negru titan cu o alta textura (decat sinteticul clasic) si cusaturi pe margini vizibile placute ochiului. Cu atat mai mult costa doar 208 euro fara tva acest pachet.

Singurul lucru din piele este sumarul piele adica volanul, schimbatorul si frana de mana.

Link către comentariu

Ieri am luat masina, e senzationala.

O observatie legata de cotiera: eu mi-am luat mufa USB si se pare ca mi-a ocupat o mare parte din spatiul cotierei. Practic e inutil acum, nu se mai poate pune mai nimic acolo. Cum spatiul pt ochelari de pe plafon e evident prea mic, ochelarii de soare nu au loc nicaieri. Tre sa-i las in usa sau in torpedou, ceea ce nu prea imi place. Regret ca nu mi-am luat spatiu de depozitare sub scaune.

Legat de senzorul de ploaie, ieri a plouat si intr-adevar, are mici momente de functionare anapoda, dar in rest, e f tare, nu am avut niciun stres cu ploaia. Ciudat sentiment, practic nici nu-ti mai dai seama ca ploua.

Link către comentariu

Posteaza si tu configuratia in aria Masina mea te rugam cu poze si detalii,spune-ne si despre motor fiind diesel

Link către comentariu

ba mie imi incap f bine ochelarii in spatiul de sus. ii pliez si sunt chiar ok. si la mine are o faza senzorul in care da, desi nu e cazul, da de 3 ori repede, ori are niste intervale setate ori e putin aiurea el. sa zicem ca nu ploua tare si da cand e cazul, ei, din cand in cand, indiferent de gradul de sensibilitate setat, da repede de 3 ori si apoi revine la viteza impusa de situatie. a, si uneori desi am parbrizul cam plin intarzie, dar asta am rezolvat-o ajustand sensibilitatea, il tin mereu macar pe sensibilitate 2 din cele 3-4 cate sunt.

Modificat de mandelu
Link către comentariu

Buna idee, Shellshock, vad ca nu e facut un topic acolo pt 1.6 TDI, am sa fac eu unu.

@Mandelu: depinde de ochelari, ai mei sunt mai mari cred. Am sa-mi cumpar unii mai mici sa-i tin doar in masina.

Link către comentariu

Pt. ca tot suntem la capitolul configurare, cred ca ar fi interesant un top al celor mai frumoase culori pt Golf 6. Dpmv. red tornado, candy white si blue graphite pearl se muleaza cel mai bine ca si culoare pe aceasta generatie de Golf. Asteptam pareri, Lotta

Modificat de Lotta
Link către comentariu

Avand in vedere ca este o chestiune de gust (spre exemplu mie nu imi place deloc cum arata blue graphit,candy si tornado in schimb imi plac) si ca paleta contine putine culori si este destul de basic nu vad rostul unui top.

Link către comentariu

Pt. ca tot suntem la capitolul configurare, cred ca ar fi interesant un top al celor mai frumoase culori pt Golf 6. Dpmv. red tornado, candy white si blue graphite pearl se muleaza cel mai bine ca si culoare pe aceasta generatie de Golf. Asteptam pareri, Lotta

Pur subiectiv. Dar cu negru ce ai? Eu am ales gri argintiu. Intrebare de 100 de puncte. Oare de ce? :rolleyes:

Link către comentariu

• Administrator
Publicat (modificat)

Va reamintesc ca este o arie tehnica si, dupa cum s-a precizat, discutiile despre culoarea masinii sunt 100% subiective, fara o importanta directa si cuantificabila

Multumesc

Modificat de dudu
Link către comentariu

Stie cineva cu minim cat timp inainte de intrarea in fabricatie se mai pot aduce modificari la comanda?

Link către comentariu

• Administrator

de la intrarea in fabricatie tind sa cred ca nu se mai pot aduce modificari - e firesc, produsul este lansat in fabricatie, nu se mai poate schimba nimic

Teoretic cam 1-2 saptamani de la comanda ta catre dealer

Link către comentariu

eu am facut modificare la comanda dupa aproape o luna, din cele 3 cat am asteptat. nu stiu de ce, dar am vaga banuiala ca fabricarea efectiva se face intr-un timp muuult mai scurt decat cel de 3 luni dat de dealer.

Link către comentariu

dinamovistu

Salut,

Saptamana trecuta am dat si eu comanda de un Golf 6 HL 1.4 TSI 122 blue shark.

Optionale : RCD 510, Rear Camera, Climatronic, Pachet depozitare, Pachet sport Vancouver 18" cu privacy glass si suspensie sport.

Eu acum am un Logan deci saltul va fi imens. Alegerea a fost intre Civic, Astra, Lancer, Megane, Bravo. Pana la urma a primat calitatea interiorului, mi s-a parut cea mai echilibrata masina dintre cele enumerate.

Ce stres am acum (in afara de asteptarea sa vina masina) e legat de suspensie sport. Adica sunt constient ca alegerea cea mai practica legat de drumurile din Bucuresti si nu numai ar fi fost suspensia standard (poate chiar drumuri grele ca si pachet) insa am refuzat sa aleg ceva doar din cauza drumurilor de la noi. Asa ca am ales cu sufletul. Adica o sa merg cu grija etc. Nu stiu cat de mare e diferenta dintre 17 si 18 ca si confort/stres inca eu cred ca "raul" cel mare l-am facut prin alegerea suspesiei sport.

Deci dc aveti impresii despre cum se comporta cu jante mari + suspensie sport prin oras...

Ideea e ca oricum sunt constient ca tb sa incetinesc la gropite, linii de tramvai...O fac si cu masina actuala.

Merci anticipat de pareri.

Adrian.

Link către comentariu

Masinile nemtesti sunt mai dure in general iar in combinatie cu suspensia sport si jante pe 18 elimini toate pietrele de la rinchi.

Oricum are si avantaje si nu trebuie sa regreti alegerea facuta,va arata superb si va sta foarte bine pe sosea.

Link către comentariu

Stai linistit dinamovistule ca nu e dracu' asa de negru, chiar daca circuli zilnic prin Bucuresti. Eu am aceeasi suspensie sport cu aceleasi jante de 18" si ma asteptam sa fie mai rau decat este. Daca mergi cu atentie si ai grija la cratere si borduri, nu sunt probleme. Masina este intradevar mai rigida dar combinatia de mai sus o sa-ti puna un mare zambet pe fata cand o sa mergi pe un drum virajat... Trust me! :Driver:

Felicitari pentru configuratie si asteptare usoara!

Modificat de lenco
Link către comentariu

dinamovistu

Merci de pareri. Si eu zic la fel. Cred ca va fi chiar ceva mai ok decat ma astept eu.

Acu ramane asteptarea. :)

Link către comentariu

@dinamovistu Frumoasa echipare.. aproximativ ca a mea.. doar ca eu am alte doua pache si tu ai ales vancouver + suspensii.. oricum masina este tare.. mai sus spunea cineva ca se simte fiecare denivelare.. si DA asa este.. mai am o Mazda si cu ea nu se simt sparturile din sosea asa cum se simt cu G6 .. oricum cu vancouver si suspensii sport va trebui sa te incarci cu muuulta rabdare. ( cunosc 2 persoane cu g5/g6 care au avut problleme la gropi.. una pe dn1 dupa iarna si alta in bucuresti pe sos pantelimon ) deci na.. cu grija va fi ok. In schimb pe drumurile nationale poti sa o calci linistit.

Tare as vrea sa stiu pretul la care ai scos masina .. si daca ai obtinut reducere.

Link către comentariu

dinamovistu

Ma astept sa fie tare masina. Insa ideea e ca am grija la linii de tramvai si gropi si cu masina actuala. Are si parti negative dar asta e masina care o vreau. :)

Acum legat de pret. Masina a fost 18940 cu TVA. Iar cu discount 18308. Pt mine a fost ok. Poate se putea si mai mult insa am preferat sa nu mai stau sa astept alte oferte de la dealeri.

Oricum abia astept sa descopar cum e in interior si cum se simte motorul. Un prieten are Astra 1.4 140 si e destul de silentios motorul. Chiar si la turatii mari. Si el prefera sa fie mai sportiv sunetul. Cum e 122-ul? Suna el sau toba dupa 4-5000? :)

Link către comentariu

Suna el clar. Toba se aude dar foarte putin. E un motor interesant. Eu am trecut de la tdi 140cp la acest 1.4 tsi 122cp si nu regret. La turatii mari in a 2-3-4 se comporta exemplar.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!