Jump to content

Deblocare centuri de siguranta!

gabismail2003
 Share

Postare recomandată

daca sunt stranse,  nu ai cum sa nu ai eroare pe ele.... si martor airbag aprins - daca nu cumva sunt dezactivate din modul.

le deblochezi dar tot stricate raman - fara pretensionare - deci, cumpara altele SH.

Fa o scanare pe Airbag, sa vedem ce erori ai.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru scanare ODB2 nu prea pot numai sambata merg acasa unde am service si am zis ca daca merg acasa sa iau centuri SH neblocate, dar nu stiu poate trebuie resoftat?

Link către comentariu

daca are data crash stocat, da - recomand inlocuirea. Ma mir totusi, cum ti-a blocat centurile dar nu a sarit niciun airbag.....

Link către comentariu

Pai am auzit ca daca nu ai centuri puse la accident, nu are rost sa-ti sara airbagurile si nici nu sar....

Intrebare daca are data crash stocat cum ziceai, este recomandat sa schimbi centurile.. si trebuie sa se stearga eroarea? (daca da se poate prin VAGCOM? sau trebuie alte mufe si demontat modulul airbag?)

Link către comentariu

Golf-ul 4 nu stie cand ai centurile puse... deci trebuie sa sara - asta daca ai airbag-uri.... si nu rezistente....

trebuie inlocuite centurile si modulul de airbag-uri.

impactul a fost in partea din fata a masinii ?

Link către comentariu

Impactul a fost din partea din fata!

De stiut daca am sau nu airbaguri nu pot sa stiu...

Edit2:

In cazul in care trebuie inlocuit/rescris modulul airbag. asta este 1? sau is mai multe pt fiecare componenta?

Desi daca se ajunge acolo la inlocuire/rescriere modul(este scump) mai bn renunt la optiunea de pretensionare si cumpar centuri neblocate SH, pun o rezistenta de 2.2 OHM si nu bag mufa si le folosesc pe post de centuri simple.....pentru moment...

Modificat de rilley
Link către comentariu

nu recomand....

ma gandesc ca daca airbag-urile erau la locul lor si nu cumva sunt dezactivate....

modulul de airbag-uri, este unul singur.

Link către comentariu

Cum poti dezactiva airbagurile? prin VAGCOM?

Se poate sterge crashreportul airbagului prin mufa vagcom de sub casetofon?

Link către comentariu

DA, cu VCDS.

Crash, la unele merge prin mufa OBD, la altele nu, si nu cu VCDS.

Link către comentariu

• 3 months later...

Cine e din Iasi si ma poate ajuta sau imi poate recomanda pe cineva care imi poate schimba centurile de pe fata la o Bora? Va multumesc

Link către comentariu

• 1 year later...

Am centura soferului blocata in urma unu accident lateral. Am scos eroarea de airbag prin vag-com. Cine ma poate ajuta cu centura in Bucuresti sau Constanta ? Skoda Fabia 1.4 16v AUB 

Link către comentariu

Banuiesc ca sa o schimbi...... nu iti recomand altceva - cumpara o centura la mana a doua - functionala - si nu ii face altceva - gen deblocare si pacalire cu rezistenta.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Buna. Am un passat b4 (35i) care a suferit un accident, centurile nu erau puse, dar acum ambele sunt  blocate, am defacut plasticele sa vad care e treaba si au montate pe prag ca niste telescoape cu un cablu asa mi se pare.. Ma poate ajuta si pe mine careva sa le deblochez? 

Link către comentariu

• 1 year later...

pana la urma a deblocat cineva o centura?

care este procedura ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cum se poate verifica ca o centura second sa fie functionala?

Mi s-a destramat materialul de la centura. Pot sa schimb doar materialul de la centura? Sau nu se poate desface? Daca da, cum se desface?

Care este compatibilitatea intre centuri de pe diferite modele(2 usi/4 usi, berlina/combi). Am incercat sa montez centura de pe un golf in 2 usi pe golf in 4 usi scurt si nu se potriveau mufele pe partea electrica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!