Jump to content

Porsche Bucuresti Nord

b27ctl
 Share

Postare recomandată

Ce piese sa marchez eventual cu ceva vopsea ca sa nu mi le schimbe?

Orice piesa care poate fi inlocuita relativ usor (adica fara dat motor jos, chestii din astea, desi...)

Mi-e frica sa nu faca vreo manevra si sa-mi puna o alta turbina dar nu una noua.

Nu stiu de ce, dar nu m-as mira deloc.

Poate sunt paranoic

Stai linistit, in aceast caz, cel putin, nu esti, te comporti perfect normal :D data fiind situatia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pt raspuns dar trebuie sa fac o corectie. Eu am programare la PBA. Imi cer scuze pentru dezinformare.

Link către comentariu

Am dus masina pe platforma la PBN pt ca am lovit un caine pe A2 ...sta de 3 luni acolo si mai dureaza inca o luna. Sper sa o iau reparata ok.

Link către comentariu

Am dus masina pe platforma la PBN pt ca am lovit un caine pe A2 ... :Driver:sta de 3 luni acolo si mai dureaza inca o luna :P :) :icon_thumright: .

Esit sigur ca nu era un cal? :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Da , concluzia Un service cu probleme.

-in urma cu ceva timp a intrat o "shumacheritza" in bara spate eu fiind in masina si masina parcata regulamentar in parcare, o zgariase putin........am luat asigurarea ei si am fost la PBN sa ma programeze pt reparatii

-da , m-au programat dupa aproape 2 luni jumate pt o simpla zgarietura ......

-a venit si momentul ce mare pe 18 august sa las masina acolo pentru revopsirea barii..

- mi-a spus sa vin miercuri sa iau masina ( o sa ma sune ei innainte)

-s-a facut de joi si nici un telefon , i-am sunat eu joi si mi-a spus ca vineri e gata..

-in sun vineri imi spun ca luni e gata ........

-si normal am inceput "sa imi dau si eu cu parerea" ; Domnul Marin Cristian a spus ca nu are ce sa imi faca ...eu sunt deacord ca nu are ce sa faca vineri la ora 14:00dar a avut o saptamana la dispozitie , in cele din urma a ramas ca ma duc sambata.

Asta ar fi fost o problema

-cand am lasat masina acolo pe 18 , mi-a dat si factura cat am de achitat :

-bara revopsita + capac carlig + badou dreapta ( schimbat) TOTAL :in jur de 23 de milioane.

-in urma cu un an am avut aceeasi dauna numai ca am schimbat bara cu totul(+vopsirea ei + bandou dreapta schimbat +capac carlig) si m-a costat 28 de milioane . ( nu cred ca intr-un an se putea scumpii asa mult)

- am obs dupa ce amplecat de la ei cat am de achitat ( cu toate ca nu achitam eu ci firma de asigurari) m-am dus innapoi sa reclam ca este prea mult de achitat ba m-ai mult luasem cu mine si factura de anul trecut ( cea cu 28 de mil ) cand am ajuns la Domnul Marin Cristian , acesta nu a comentat nimic si mi-a recalculat ....noul pret fiind de 13 mil .

-eu cred ca toata chestia asta a fost facuta cu buna crediinta si-a incercat norocul , daca mergea bine daca nu , nu .

Acuma astept sa vad daca intr-adevar ma duc sambata 23 august sa iau masina sau vino maine si iar maine si iar maine si tot asa....

Link către comentariu

azi e luni 25 august , si "surprizz" tot fara masina ....

-a ramas ca ma suna sambata dimineata sa ma duc sa ridic masina ..... normal nu am am asteptat sa ma sune asa ca sambata la 9.30 l-am sunat pe acelasi domn Marin Cristian .

- a raspuns .... mi-a spus ca abea a venit la serviciul si nu stie daca e gata ca se duce sa vada si ma suna el ( de mentionat ca in tot acest timp 18 august-25 august nu am fost sunat de catre dansul niciodata)

-s-a facut sambata de orele 13.15 minute si nu am primint nici un tel asa ca am inceput sa sun .... sunam si pe mobilul dansului personal si pe numarul de fix de la biroul dansului si culmea nu raspundea .....intr-un final sun de pe un alt numar decat al meu si "surprizz" raspunde si normal ma duce cu zaharelul ca luni e gata. si normal a ramas ca ma suna iar dansul luni dimineata :rolleyes:

- sa vedem ce v-a urma in cursul zilei de azi .

Modificat de OviDU
Link către comentariu

eu decat sa merg la un service de genul celui care este in culpa in acest topic, mai bine merg la un service care face treaba buna, si nu care are sigla "dealer xxxx". dai in ma-sa de ordinari, dai o caciula de bani si in loc sa respecte si sa te ajute, iti imbonlavesti ficatul pe la portile lor....

raman uimit de cata nesimtire zace in unele persoane. ca pana la urma problema sunt cateva persoane care se cred buricul panamtului si care tin pe loc un intreg flux.

multumesc!

Modificat de dem3ntor
Link către comentariu

eu decat sa merg la un service de genul celui care este in culpa in acest topic, mai bine merg la un service care face treaba buna, si nu care are sigla "dealer xxxx". dai in ma-sa de ordinari, dai o caciula de bani si in loc sa respecte si sa te ajute, iti imbonlavesti ficatul pe la portile lor....

multumesc!

Scuze de OT, dar nu sunt 100% de acord cu tine. In general ai dreptate, dar uita-te cum era ElcarGid Buzau cand era Vlad Rusnacenco (Elad) la ei si uita-te cum e acum Autogrup Constanta unde s-a mutat Vlad. De asemenea am auzit lucruri bune si despre Nurvil Ramnivu Valcea. Si pe toti scrie "delaer xxxx".

Bafta!

Link către comentariu

-S I L A , ia uite e de aproape ora 23 si masina ghici .... tot la ei

-ce e drept au vopsit bara ;e montata , dar la felul cum au vopsit-o......in parti e lac mai mult, gen picaturi de ploaie ............. nici nu mai vreau sa vb......normal maine e gata ( e iar gata ) :blink:

Link către comentariu

pune-i sa o refaca, sa stii ca e dreptul tau sa refuzi prestatia si sa semnezi de primire, desigur exista riscul sa-ti schimbe juma de motor cat timp e masina la ei :)

Link către comentariu

In acest moment nu mai exista acest risc, la cat a stat deja masina la ei. Daca era ceva de schimbat deja a fost schimbat ... desi nu stii niciodata ce nevoi le mai apar.

Link către comentariu

un pic de offtopic: eu am o zgarietura+o mica indoitura pe aripa spate dreapta si am vb cu un tinichigiu la service-ul unde-mi fac reviziile si mi-a spus ca dureaza cam 3 zile sa imi indrepte si sa vopseasca toata aripa (250ron) si m-i sa parut muuuuult 3 zile, mi-a zis ca incearca sa o faca de vineri pana luni.

sincer, nu m-as incurca cu reprezentantele de prin oras... omul ala chiar isi va da interesul sa iasa bine, ca "un client multumit mai aduce alti 10" :))

multumesc!

Link către comentariu

@ Ovidiu... Ce mai face domnu' Neagu? :lol:

Cat despre conportamentul PoRo. No comment. In afara ca ai OARECARE garantie ca iti pun piese originale cu VW pe ele nu este NICI un avantaj sa te duci acolo.

Probabil intarzierea se datoreaza unei alte masini bagate in fata ta, cum am vazut ca se poarta pe la reprezentanta.

Link către comentariu

@Executron stii ca mai radeam noi de Neagu , da sa stii ca omul ala isi facea treaba si e cam singurul care a ramas pe acolo din cei vechi.

@Alxrro ... ai dreptate daca au avut nevoie de ceva au luat ei pana acuma

-ieri pana sa ma uit la cum au vopsit bara mai intai m-am uitat la roti ( jante + cauciucuri + rezerva, erau OKEI )

-o sa ma uit la filtru de polen ca l-am schimbat in urma cu o luna si ceva, si la placutele de frana ....

-am cum sa imi dau seama daca placutele au fost schimbate? (dar asta acolo si mai repede ) ca asa degeaba dau roata jos cand ajung acasa si observ ca au fost schimbate....

Treaba cu intarziatul asta asa mult se datoreaza faptului ca baga alte masini innainte ......era ieri un domn in fata mea , avea multe dosare ( daune , de la mai multe masini ) cred ca peste 10 si sa nu zica cineva ca toate erau masinile lui + ca nu putea sa le loveasca pe toate in acelasi timp........acolo erau ceva "COMBINATII"

PS: pe la ora 13:00 o sa dau telefon sa vad daca este gata sau nu masina.....

Modificat de OviDU
Link către comentariu

Tot Dl Neagu se "ocupa" si de masina mea. A fost programata pe 12 aug, pe 14 m-a sunat si mi-a spus ca partea mecanica e gata urmeaza sa intre la vopsitorie dar ca sunt unele mici probleme cei de la asigurare nu vor sa isi dea acordul pentru schimbarea unor plasticuri .. mai precis grilele din fata; ramane vorba ca mai discuta cu cei de la Generalli. Ma duc sambata sa-mi vad masina...observ ca sunt schimbate radiatorul central, cel de clima si intercoolerul. Luni ma suna iar Dl Neagu, cei de la Generalii au aprobat schimbarea grilelor dar nu vor sa platesca pompa de servodirectie. Imi spune ca in afara de pompa de servo mai sunt si alte chestii care trebuie reparate dar care nu au legatura cu accidentul. Imi dau acordul pentru continuarea reparatiilor. Sun la asigurari si ii explic dl de acolo ca nu pot sa plec din service cu masina pe platforma, fara pompa de servo directie nu se poate circula. Duminica am fost iar sa vad ce a mai ramas din masina ...era la fel, nimic schimbat in plus. Vorbesc ieri iar la service termenul de 25..26 aug cand au zis ca o sa fie gata masina cam expirase: Raspuns pe 26 se face o reconstatare pentru pompa de servo ... ce sa mai zic, astept, noul termen e sfarsitul saptamanii, asa cum a fost si saptamana trecuta. Stau si ma gandesc nu era mai bine oare sa pun de la inceput masina pe platforma si sa o duc in Ploiesti sau Pitesti , pana acum ar fi fost gata de cateva luni. (2 mai - 26 august si inca nu e gata, Traiasca PBN )

Link către comentariu

am luat masina cu chiu cu vai .... nu mai vreau sa mai comentez nimic....vreau sa uit cat mai repede experienta asta ... oricum EVITATI CAT PUTETI PBN SERVICE.

Modificat de OviDU
Link către comentariu

nu-mi vine sa cred ce citesc: sa mergi intr=un service autorizat (dealer) VW si sa stai cu frica ca nu mai gasesti toate piesele pe masina... incredibil!!!!

numai la fostul loc de munca (service gsm) ma intrebau clientii: "sigur nu mi-ati luat piese din telefon?" (bineinteles ca asa ceva nu s-a intamplat niciodata cant am lucrat eu, si nici acum). culmea ar fi sa iti scoate si benzina din sezervor cu furtunul...

multumesc!

Link către comentariu

• 1 month later...

sunt foarte dezamagit de acesti indivizi.....de cand am masinile respectiv passat v6 4motion 2.8 tiptronica [ 2004] si passat 1.9TDI 101 Cp[2005] toate revizile le am facut numai la ei insa azi am fost " convins " de profesionalismu de care dau dovada. Ultima revizie am facut o la passatu 2.8 in februarie. Ma duc cu programare , unde un domn[nu mai stiu numele ] ma intampina si ma intreaba " cam de cati bani dispuneti pt revizie " mi s -a parut cam dubios dar ma rog ii explic si facuura a aratat cam asa :

-inlocuit placute de frana fata + spate

-inlocuit saibe

-inlocuit stergatoare

-inlocuit filtru polen

-inlocuit filtru benzina

-inlocuit ulei

si inca cateva care chestii

cam de atat am avut bani ~1300 Ron

masina are ~40.000km si mi au zis ca trebuie sa schimb bucsele si bujiile la 60.000km sau 4 ani..am zis ca o sa revin

faza e ca masina acum 2 sapt mi a dat un mesaj cum ca ar trebui sa inlocuiesc placutele de frana . Am ramas putin socat ca doar le schimbasem cu 8 luni in urma si nu facusem mai mult de 5000km . Am programat masina la Porsche Tunari intre timp . Eu am un prieten care ii cunoaste foarte bine pe baietii de la filaret si am zis ca n ar strica sa dau o tura si pe la ei sa vedem ce zic surpriza :

-imi fac baietii un test la masina [motor , frana , clima etc etc ] masina a iesit foarte bine la test nici o eroare

- se uita cu stupoare si vad ca placutele de frana de pe fatza trebuie schimbate. eu am ramas uimit ca stiam ca placutele au fost schimbate cu 8 luni in urma ....pana la urma sa aflu ca placutele n au fost schimbate deloc pana acum o sa fac poze la placutze sa vedeti cum arata niste placute care au 8 luni si maxim 5000km si am mers cat se paote de normal cu masina

-filtru de polen arata de parca nu fusese niciodata schimbat .....

nu vreau sa continui ca deja ma doare capu :D

Acum nici nu vreau sa ma gandesc daca la fiecare revizie mi au " omis " cate ceva..... e clar n o sa mai calc niciodata la vreo reprezentanta !!!!

Modificat de Allex18
Link către comentariu

Neah... Dupa 8-9 luni nu cred ca mai tine treaba cu ANPC .Dar cum incercarea moarte`nare ai putea sa vb cu un Director ceva de pe acolo sa ii explici care e treaba, insa nu cred ca vei castiga ceva , eventual o revizie FARA manopera/mana de lucru sau in cel mai fericit caz sa iti schimbe placutele de pe fata desi nu cred.

Link către comentariu

nu-mi vine sa cred ce citesc: sa mergi intr=un service autorizat (dealer) VW si sa stai cu frica ca nu mai gasesti toate piesele pe masina... incredibil!!!!

Welcome in Romania! Have a nice day and enjoy the life! :(

Nu uita sa mergi la vot :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut

As vrea sa stiu si eu in ce reprezenta sau ce service as putea sa pun un vw pa teste

Merci

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum!

Vezi ca intrebarea ta nu are nici o legatura cu PBN, asa ca este post-ata aiurea. Exista topic dedicat intrebarilor de acest gen. Vezi AICI

Dar, daca tot ai intrebat, cu scuzele de rigoare pentru Off-topic, eu, personal, te sfatuiesc sa mergi, in primul rand, daca poti, la AutoGrup Constanta sau, daca iti e mai lejer, la Nurvil Rm. Valcea.

Bafta!

Link către comentariu

Am si eu o portiera indoita.

De la CASCO mi-a dat s-o inlocuiesc, deci "banii nu sunt o problema", astfel incat ma gandeam sa merg la PBN dupa conceptul "dai un ban, dar stai in fata", ca oricum plateste CASCO. :)

Dupa ce-am citit, unii au avut experiente nefericite, dar altii au fost multumiti.

Acum, eu as vrea sa merg pe incredere, dar nu stiu ce sa mai zic.

Aveti vreo sugestie?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!