Jump to content

Cand apas frana, se aprinde pozitia pe fata


didutzu
 Share

Postare recomandată

Sper ca nu gresesc, dar sincer nu am gasit un topic pt problema care ma intereseaza. Daca totusi exista, imi cer scuze administratorilor deoarece chiar apreciez munca depusa de ei pentru aranjarea acestui forum. Si acum, problema:

Cand pun frana (de picior) mi se aprind pozitiile doar in fata stanga. Stie cineva de la ce ar putea fi? Este posibil sa fie din blocul de lumini? Orice parere e bine venita. Vw passat 1.9 TDI din 1998, 90 Cp, motor AHU.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu exact, becul de la frana e cumva cu 2 filamente? Scoate-l afara pe cel din stanga si daca tot asa face, si pe cel din dreapta.

La Dacii era foarte des intalnita problema sa se lipeasca filamentele intre ele, sau sa fie becul pus incorect. Adica sa faca punte intre lamela de frana si cea de pozitie. Iar cand puneai frana, se aprindea pozitia sau farurile, dupa caz.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

vezi sa nu fie pus bec de semnalizare,cu un filament in loc de bec pentru stop pe frana cu doua filamente

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai colegul nostru vad ca a lansat problema si ne lasa fara raspuns...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact ce spune Zabin , nu ai masa buna , vezi undeva pe caroserie de unde se ia masa e desfacut sau nu atinge bine , nu face bine contact am avut acceasi problema , cand calcam frana mi se aprindeau pozitiile :icon_thumright: era din spate de la lampa de stop in partea stanga !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Didutzu, la noi pe forum e o regula nescrisa: daca ti-ai rezolvat problema, ne explici si noua cum.

Asta pentru ca pe noi ne-a interesat sa-ti rezolvi problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut!La mine cred ca a fost ori o siguranta arsa la tablou,ori bec incorect montat,ori alt tip de bec,Cert este ca una din aceste cauze,Nuam putut posta rez.atunci,ca aveam avertisment!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut dragi tovarasi. Imi pare rau dar nu am stiut de acea regula nescrisa cu anuntatul rezolvarii.

Ideea este ca nu a fost niciuna din variantele expuse de voi. Problema era din blocul de lumini (rotita de la care aprind farurile). Dupa ce am schimbat-o NU am mai avut probleme.

Va saluta fostul "didutzu"

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Am avut si eu o problema asemanatoare la masina pe care lucrez, o duba Sprinter(scuze ca postez in forumul vw ,dar poate ajuta pe cineva)si anume ca atunci cand puneam frana se aprindeau pozitiile pe fata (le-am vazut cum reflecta din bara din spate a unei alte masini stand la semafor),si inca ceva ,luam contactul ca sa opresc motorul si ramaneam "mut" pentru ca nu se oprea....uitasem farurile pornite(pozitia),cum am oprit pozitia de la comutator sa oprit si motorul.Problema era la unul din becurile de la stopuri care era cu filament dublu(cele doua filamente se atingeau innauntru intre ele),eram tare necajit pantru ca ma aflam prin Germania,era seara tarzie si trebuia sa vin in continuu,aaaaa si era sa uit ca stopurile pe frana nu se aprindeau la actionare ,actionam eu intrerupatorul de la lampa de ceata de pe spate atunci cand era nevoie de a actiona frana,am schimbat becul si totul a revenit la normal.

Modificat de S.Calin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!