Jump to content

Pompa prana


KRAKEN
 Share

Postare recomandată

Am scos, :blah: ca ziceam ca are ceva, pompa veche, cu tot cu tulumba..ca era cu servo..m-am co.. :blah: , chinuit sa pun cu fara servo..Da* are aceleasi simptome! se duce pedaua pana*n fund( :blah: :blah: ) si abia la a doua peda se intareste...culmea, ce c...t, a inceput sa si curga pe la tija...si am oprit operatia...////

Am aerisit totu*, multiplu*..lafel! Si mai am o ne-dumerire: cum sta pompa cu tija*n ea, ce vine mai aproape caconducta :blah: , aia de spate sau aia de fatza???? in desenu* de la tip3 din 64, pe carte, langa tija e spatele..Adeca: cacand apes pedaua, se umfla primu* circuitu* dela spate..Pe bus am gasit ca*i invers! primu* se incarca la fatza! CUM PUII MEI E BINE????? :blink: si sa nu intrebati de ce masina zic!ca*i rosie si mare! :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:D eu stiu asa- conductele de la rotile fata vin in primul circuit din pompa, adica spre spatela masinii iar rotile din spate vin in al doilea circuit care e spre fata masinii deoarece primul circuit e mai tare, intre primul si al 2-lea fiind un arc, al 2-lea nu are atata putere bafta :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

:icon_cool: inainte cam bloca pa spate. Am facut cum zisesi :D si cum banuian si s-a schimbat chestia! acu' CHIAR franeaza! :rolleyes: da' nu stiu la spate daca..o sa vaz la itepeu'... :blink: multzam!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

a dreacu*, asta cu fara servo, cum o pusai, :icon_cool: incepu sa curza pila deget sau cum ii zice la tija aia de impunje... :D si cum n*aveam, io pusai d*aia de trabant..tija, nu pompa...da* nu curje d*aia... :D .Oricum.....face tot asa..apas pana aproape de ,,fund( :D )..si aproape de jos bang! praneaza! :lol: he-he, rade fii-miu langa mine de cum scriu.. :blah: ..deci, ce ziceti ca e...? sa mai imping aia..cum ii zice, care este...tija???? :D sa stea mai impinsa in aia, inauntru?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

ai, bueiiii...ca scrie in romana.... :angry: crez ca am distanta mare la spate, :) adik la circuitu* de prana de la spate, ca nu ziceam de al-ceva ;) ...la saboti, na!strang chestii si mai vaz...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!