Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

am vazut intr-un review ca zicea de noul esp ca e mult mai misto, nu mai pune asa multa stapanire pe masina, ii mai lasa si soferului. dcc si acc e cam greu de discutat, poat doar de utilitate. acc mi se pare util, dcc nu (pt mine).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am citit un review Topgear despre noul G VI, ce m-a intrigat a fost faptul ca nu se poate decupla ESP-ul (varianta din test este 1.4 TSI 160 DSG). Sunt curios daca se v-a schimba ceva pe GTI,R etc.

http://www.topgear.com/uk/volkswagen/golf/...-tsi-160-gt-dsg

Link către comentariu

Din cite stiu eu, mereu cind a aparut o generatie de Golf noua, discutiile erau impartite "ca parca mai frumos e cel vechi..."

Eu zic ca dupa citeva luni de la aparitia lui pe strazile noastre o sa ne obisnuim cu el si nu cred ca cineva ar opta pt. Golf 5 in loc de G6, doar poate cu citeva exceptii bineinteles.

Link către comentariu

Eu sunt convins ca de optat, toata lumea ar opta pentru G6. Si numai pentru interiorul foarte frumos, si tot merita trecerea. Ideea de baza este ca 6-le nu este atat de revolutionist pe cat ne doream noi.

Link către comentariu

pe mine ma enerveaza ca nu am vazut pe nici o masina, in afara de gti, xenon.m-am uitat prin toate pozele si filmuletele cu golf vi si nimic.de ce oare?

Link către comentariu

Deoarece Xenonul nu este inca disponibil pe Golf VI. Aceeasi situatie este si la Scirocco. Xenonul va fi disponibil pentru masinile care se vor produce la sfarsitul anului .

Link către comentariu

• Administrator

Ceva poze de la Salonul Auto de la Paris, gratie amabilitatii unui coleg forumist :rolleyes:

Multumiri Roger! :)

post-3944-1223837591_thumb.jpg

post-3944-1223837596_thumb.jpg

post-3944-1223837602_thumb.jpg

post-3944-1223837608_thumb.jpg

post-3944-1223837618_thumb.jpg

post-3944-1223837628_thumb.jpg

post-3944-1223837632_thumb.jpg

post-3944-1223837646_thumb.jpg

post-3944-1223837660_thumb.jpg

post-3944-1223837683_thumb.jpg

post-3944-1223837691_thumb.jpg

post-3944-1223837697_thumb.jpg

post-3944-1223837702_thumb.jpg

post-3944-1223837710_thumb.jpg

post-3944-1223837722_thumb.jpg

post-3944-1223837728_thumb.jpg

post-3944-1223837735_thumb.jpg

post-3944-1223837744_thumb.jpg

post-3944-1223837753_thumb.jpg

Link către comentariu

vad ca asta era cu DSG, dar padelele nu le vad. sunt versiuni cu si versiuni fara padele? se cer separat, cum e?

Link către comentariu

ba sunt si padelele uita-te in stanga jos la antepenultima poza mandelu !

Link către comentariu

alea nu arata a padele dupa mine. eu ma uit la poza a 10-a si nu le vad deloc. la ce modele de g5 cu asa ceva, erau evidente, nicidecum asa mici. alea de care zici tu le-am vazut, dar nu arata a padele dupa mine, sunt mult prea mici, cred ca dai la greu pe langa ele.

Link către comentariu

• Administrator

mandelu, padelele se vad in penultimele 2 poze (a 2 si a 3a de la coada) ... in plus, nu le vad schimbate fata de cele existente deja pe DSG/Stronic...

Nu stiu ce padele ai vazut tu, insa cu siguranta nu pe astea

Link către comentariu

ciudat, eu vazusem unele mari, incomparabil mai mari. astea sunt asa micute...

cine stie ce vazusem eu, cred ca am facut o asociere mentala gresita, cred ca alea nu erau de la g5. deci inteleg ca daca e cu dsg automat are si padelele alea micute.

ce sunt alea din poza 8, de deasupra spatarului, prinse pe tavan?

Modificat de mandelu
Link către comentariu

Intr-adevar masina din poze are padele pe volan. Dar ele nu sunt standard pentru DSG, ci vin intr-unul din pachetele cu volan multifunctional.

Link către comentariu

Salutare tuturor,

Cine doreste lista de pret si optionale pt acest model, PM.

Intre timp va pot posta niste poze cu masina facute cu tel mobil :angry:

Am si condus masina in 2 versiuni de echipare, 2.0 TDI CR manual 6 si 1.4 TDi 160cp DSG7 si va pot impartasi ceva senzatii traite la bord, noutatile pe care le aduce acest model s.a.m.d.

Cu prietenie,

R

PS: pt poze pe mail pt ca nu pot sa le pun aici. poate ma ajuta cineva....

Link către comentariu

Preturile sunt pentru Romania sau cele care erau afisate la salonul auto ?

Link către comentariu

Salutare tuturor,

Cine doreste lista de pret si optionale pt acest model, PM.

Intre timp va pot posta niste poze cu masina facute cu tel mobil :beerchug:

Am si condus masina in 2 versiuni de echipare, 2.0 TDI CR manual 6 si 1.4 TDi 160cp DSG7 si va pot impartasi ceva senzatii traite la bord, noutatile pe care le aduce acest model s.a.m.d.

Cu prietenie,

R

PS: pt poze pe mail pt ca nu pot sa le pun aici. poate ma ajuta cineva....

Cred ca te referi la 1.4 Tsi...

Link către comentariu

multumim de preturi, dar mai bine, pentru mine cel putin, nu le postai, imi doream enorm sa iau unul, iar acum vad niste preturi cam piperate.

Asta e.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu

multumimim mult, mie mi se par ok la dotari, esp - 350 euro e superb, si mai mi-au sarit in ochi cateva ieftine si bune. stie cineva cum e cu receptorul digital dab pt radio? adica merita? stiu ce face in teorie, nu stiu cum e in practica. astept o oferta buna la anul si imi iau. la xenoane sunt curios de pret.

Link către comentariu

Pe Comfortline vine echipat cu jante din otel pe 16. Cata nesimtire poate sa aibe Porsche Romania ?!!! Destul de chiala masina pentru pretul ei.

Modificat de psyk3
Link către comentariu

Dupa parerea mea cresterea pretului nu este chiar asa de mare fata de vechiul model. E adevarat, Comfortline nu mai are jante aliaj, in schimb vine cu cotiera fata si insertii cromate. Daca e sa ne raportam la varianta de baza (Trendline), desi pretul este o idee mai mare (in cuantumuri ce difera de la o motorizare la alta), sunt si unele diferente: de exemplu noul Golf vine in plus, pe langa un design exterior si interior nou, cu lumini de drum permanente, airbag genunchi sofer si computer de bord. De asemenea, daca priviti comparativ unele dintre motorizarile ce existau si pe Golf V, la Golf VI veti vedea unele imbunatatiri in ce priveste consumul si emisiile de noxe. O noutate este si dotarea optionala a "batranului" 1.6 pe benzina cu noua cutie DSG cu 7 trepte. De asemenea, o alta noutate de luat in seama este suspensia cu reglare adaptiva. E adevarat, in acest moment Jetta a ajuns sa fie mai ieftina decat un Golf VI, dar nu vad de ce nu s-ar putea obtine discounturi, chiar daca e un model nou (cel putin "teoretic" :) ), care l-ar face mai atractiv din punctul de vedere al pretului.

Link către comentariu

Salut tuturor,

Ma intereseaza si pe mine un golf 6 confortline 1.4 TSI 122 hp, DSG. Pe lista de preturi din Romania ar fi 20107 euro TVA inclus. Daca ii pun si Park Assist, BC Plus, volan in piele, Climatronic, RCD 310, ajung la ~ 21200 euro. De curiozitate am configurat aceiasi masina pe site-ul din Germania. Acolo e 22450 euro (diferenta 2300 euro) si are in plus fata de versiunea din Romania Park Pilot, volan in piele, covorase, geamuri in tenta verde, pachetul depozitare = 1200 euro. Deci cu 1100 euro mai scumpa. Drumul pana acolo mai e ~1000 euro => cu 2100 euro mai mult. Numai ca dealerii din Vest fac discounturi la plata cash chiar si la modele si masini noi intre 10-25% (ar rezulta un discount de min 2200 euro, care in Romania nu va exista)

Concluzie: Pretul de achizitie (cash) ar fi mai bun in Germania, bineinteles in functie de cum negociezi.

Toate cele bune.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

@iepumare

ca cetatean roman nu iti poti cumpara masina noua de la un dealer din afara, decat daca nu au reprezentanta si in romania, adica lamborghini si cam atat cred ....

singura varianta ar fi sa comande masina un cetatean german sau sa o cumpere un handler si practic sa o cumperi ca un second hand.

Modificat de lile
Link către comentariu

:D @lile: e prima oara cand aud asa ceva. Sunt foare multe persoane - cetateni romani- pe acest forum care si-au cumparat masina noua "din afara" atat de la dealeri VAG cat si alte marci.

Incerci sa ne spui ceva nou? S-a schimbat ceva si nu stim noi?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!