Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Tari pozele ... imi place din ce in ce mai mult (70% scirocco / 30% golf VI :Driver: ) ... iar pe rosu arata bine si spatele

wk asta dau si eu o tura pe la pbn

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prinde foarte bine rosu pe golf 6 fata de 5.

Si inca un lucru hilar de data asta. Observati cum pica suportul de numar aproape de sigla? Da impresia ca are mustatza masina :Driver:

:icon_thumright: am niste :coolpics: si cu scirocco facute tot in ziua aia. arata mortal :D dar nu le pot posta aici

Modificat de iLL One
Link către comentariu

ce versiune de echipare are modelul rosu?

avea cotiera by-default :icon_thumleft:

Link către comentariu

cred ca e unul de varf, vad volan in piele si comenzi pe volan. astea nu le-am vazut la niciun g5 standard. a, plus navigatie. :icon_thumright:

Modificat de mandelu
Link către comentariu

la asta nu am fost atent, ca nu le-am retinut din ce dotare fac parte cand am citit, fiind simple mofturi, sau ma rog, sa zicem, bonus la echipari superioare.

Link către comentariu

a fost pusa pe site-ul dealerilor din mai multe tari

in olanda se poate comanda de pe 6 si de pe 23 parca ziceau ca apare in showroom-uri, sau incepe test drive-ul(nu mai stiu despre ce era vb)

ceva interesant de la francezi http://www.nouvelle-golf.fr/

Modificat de csmn
Link către comentariu

Golful din poze este echiparea Comfortline. Este Comfortline ca nu are comenzile geamurilor electrice cromate si nu are grila inferioara cromata.

Urc 3 poze cu Echiparea Highline !! Pe Highline sunt comenzile geamurilor cromate, scaune sport, grila inferioara cromata, jantele care sunt pe acest Golf si stopuri spate(triple) fumuri.

post-3973-1223488638_thumb.jpg

post-3973-1223488647_thumb.jpg

post-3973-1223488726_thumb.jpg

Link către comentariu

eu cred ca'i versiunea de echipare highline pt romania. Din cate am vazut pe al germani, versiunea confortline nu are proiectoare in dotare;

... dar sper sa ma insel.

Link către comentariu

ciudat, parca totusi avea. in schimb aia de la nemti are volan in piele, cotiera fata, esp, practic mai pui doar climatronic si poate xenon si gata, e mai mult decat decenta. cred ca asta de la pbn e un comfortline cu multe optiuni in plus, probabil va fi cea de prezentare. sa bage si ei o data preturile alea.

Link către comentariu

dar in schimb vad ceva bun la asta de la romani :P nu vad sa aiba "surubul" ala din lateral de la spoiler fata :)

Link către comentariu

Driven: VW Golf 1.4 TSI 160

08 October 2008

http://www.whatcar.com/news-article.aspx?NA=235323

It's an open secret there'll be a new Volkswagen Golf GTI next summer, and that it's likely to have more than the current car's 197bhp.

Until then, the most potent version of the imminent Golf Mk VI is this1.4 TSI 160.

Still, 158bhp isn't too shabby, especially when it's being developed by VW's 1.4-litre direct-injection turbocharged and supercharged engine.

It doesn't exactly turn the car into a hot hatch, but performance is comparable with that of a BMW 120i, while economy and emissions are better.

For now, it's available with only a seven-speed twin-clutch DSG semi-automatic gearbox, which functions as either a manual without a clutch pedal or a full automatic. No complaints there: it's a terrific transmission.

It all adds up to a smooth and refined package. There's some throatiness interlaced with a hint of supercharger whine when accelerating hard, but it all melts away when cruising.

With 178lb ft of torque from only 1500rpm, the TSI 160 is nicely driveable, too, though the kick you expect from a car with a turbo and a supercharger never materialises. Floor the accelerator in third or fourth gear and it feels a bit flat, as though some of the 158 horsepower has galloped off into a neighbouring field.

Put it down to the comparatively small engine capacity.

Link către comentariu

Este Comfortline cu cateva optiuni in plus. Golf 5 Comfortline in Germania la fel nu avea proiectoare standard dar in Romania aveau. Si chiar daca nu are standard se pot pune optional.

Acel "surub" este un senzor de parcare care nu este pe Golful acela!!

Modificat de psyk3
Link către comentariu

tot ce'i posibil in legatura cu dotarea :vaidecapulmeu: ar fi bine ca in romania pe dotarea confortline sa fie si proiectoare, cotiera, cotiera, esp si sa pot sa iau cutie manuala cu motorul de 1.4 TSI 160cp. Daca au in oferta chestiile astea, cred ca dau comanda primul :unsure: la golf VI ( si sa fie un pret maxim de 20.000 e)

imi place masina, si din cate am vazut pe forum nu'i scumpa intretinerea la Golf :blink:

Link către comentariu

mi se par nasoale rau trimurile alea cromate din grila radiator, grila inferioara si mai ales cele din jurul proiectoarelor....

parca e banda din aia cromata din targ lipita cu generozitate preponderent pe masinile de IL TR GR.

In rest masina este super dar e mai mult un facelift decat model nou. Dar ce ar mai fi putut aduce nou unei masini aflate deja la generatia a V-a??

Astept cu nerabdare aparitia unor pachete sport (gen GT sport, R line etc)

Link către comentariu

Poze facute in parcarea din spate la PBN !! Sunt in jur de 20 bucati Golf 6, toate rosi. Sunt echiparile Comfortline si Highline, toate echipate cu acelasi tip de jante.

In prima poza se vade diferenta dintre Highline(triple fumuri) si Comfortline la spate. Comfortline nu are antena pe plafon. stiu ca asa au fost si primele bucati de Golf 5.

imagine000wg8.th.jpgthpix.gifimagine001ij0.th.jpgthpix.gifimagine002oj2.th.jpgthpix.gifimagine003ao7.th.jpgthpix.gif

Modificat de psyk3
Link către comentariu

Unde naiba erau? Le-am cautat un ceas prin parcari pe la PBN si n-am dat de ele. Am inconjurat tot PBN-ul si nimic. :offtopic:

Link către comentariu

Si eu m-am dus sa ma uit si nimic... :vaidecapulmeu: In parcarea aceea din spate nu stiu daca e permisa intrarea; eu nu am indraznit sa intru.

Link către comentariu

Sunt posesor de golf 5,am avut si golf 4 insa cand am vazut prima data pozele cu golfu 6 pe o reclama eream pe la Berlin.

Prima reactie a fost: moama ce masina si ma uitam la a mea in scarba...

Cum ma intorceam acasa prin Cehia mai precis prin Paga intrun blocaj la intrare in oras vad un trailer cu masini de la Vw.

Si imi arunc ochii pe el...vad 2 uratenii de masini;golf 6 amandoua

erea un golf 6 negru si unu argintiu 1,6 benzina cu capace dar si alea lipseau.ma uitam ca prostu si ziceam asta e ma noul golf CE ORIBIL

nici al meu nu are capace si mai e si albastru da parca nu e asa urat ca asta nou

presupun ca erea vreun trenline(varianta coaja)

cel mai urat erea ala argintiu,arata superr naspa.

Si cum ziceam eu la Berlin ca imi cumpar si eu unu ca e marfa masina m-am razgandit imediat

Diferenta mare intre el si scirocco(asta l-am vazut live intro-o reprezentanta) nu e,au aceleasi stopuri spate,cam aceleasi faruri,golfu il strica grila aia cromata parca e logan tunat :P,insa scirocoo are forma aia care il prinde.

Concluzia mea a fost sciroccoo arata super bine arata insa golfu nu prea...

eu unu sunt dezamagit si puteau sa il numeasca facelift :icon_thumright:

Link către comentariu

Mie sa fiu sincer nu-mi prea place VI, parca este mai frumos V, dar poate sunt subiectiv.

Oricum este prea mare asemanare intre V si VI,asta este parerea mea,poate gresesc...

Link către comentariu

... eu cred ca sunt sigurul ca'mi place. Nu prea am ce sa'i reprosezi. Imi plac triplele, imi plac farurile, capota (capota la megane III arata oribil ), pare mai lata are un spirit mai agresiv :blah: si'mi place ff mult interiorul e mai bine decat la golf V. Eram cat pe ce sa dau comanda la un golf V, dar cred ca mai astept vro 2 luni sa dau comanda la un golf VI. Este o evolutie a masini, nu o revolutie a modelului :) si eu zic ca'i bine-venita.

Modificat de 001john
Link către comentariu

• Administrator
Este o evolutie a masini, nu o revolutie a modelului

Cea mai corecta observatie de cateva pagini bune :icon_cool:

Toata lumea discuta de stopurile alea de 2 luni de zile.... ok, nici mie nu-mi place cromul dar e DOAR O PARERE... VW nu a construit G6-le ca sa ma multumeasca estetic pe mine pentru ca fiecare parere in parte este subiectiva - ce-mi place mie, altuia nu-i place... pana la urma, asta e, cu asta defilam :rolleyes:

Nu vad discutii referitoare la DCC (sistemul de suspensii adaptive) si ACC (controlul distantei) la noul 1.6 TDI de 90 cai ce va sosi, la parcarea asistata, la noul ESP (mai bland se pare), la sistemele de protectie (inclusiv airbag pt genunchi) samd...

Firesc, este imposibil sa nu se discute despre look, fiind model nou, insa rog sa incheiem cu posturile "Mie nu-mi place, arata a Sandero" odata pentru totdeauna

Multumesc!

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!