Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Cred ca prin lansarea pe piata a celor doua modele - Scirocco si Golf VI - VW a incercat sa ii multumeasca atat pe clientii traditionali ai marcii, care apreciaza tocmai linia de design simpla, conservatoare (Golf VI), cat si pe cei care doreau un design mai indraznet (Scirocco). Doar cifrele de vanzari pot demonstra daca aceasta strategie este una buna sau nu. Eu nu am decat doua critici de facut la adresa Golf VI: desenul gen Touareg al stopurilor spate (poate cu timpul ma voi obisnui cu el) si intarzierea in lansarea propulsorului 1.6 TDI 105 CP (care este prezent deocamdata pe conceptul Golf VI Blue Motion).

Honda Civic este o masina cu un design exterior mai sportiv si, in cea mai mare parte, reusit. Spun "in cea mai mare parte" pentru ca, din punctul meu de vedere, pozitionarea eleronului la mijlocul lunetei - o solutie originala, fara indoiala - mi se pare "nefericita" si afecteaza, in acelasi timp, vizibilitatea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt deja 2 Golf VI rosii la PBN in parcare. Nu am apucat sa le vad prea bine pentru ca am trecut in viteza.

Link către comentariu

Cam greu, sunt intr-un colt destul de greu accesibil si se vad doar din strada. Mie imi place cum arata (cit am apucat sa vad).

Link către comentariu

Mai are cineva ceva informatii legat de data anuntarii preturilor oficiale?

Link către comentariu

Uite ce a declarat un coleg de pe un alt forum, in urma primului contact cu Golf VI (sper sa nu deranjez cu ceva regulamentul forumului, postand acest citat) :

"Ieri am luat primul contact cu Golf VI. Erau in centrul Oradiei 8 Golf-uri, toate rosii cu aceleasi dotari, aduse pentru ceva filmare. Nu m-au lasat sa ma urc in masina, dar era una cu geamul deschis si am putut sa simt materialele. Plasticul este moale si placut la atingere si vedere. Volanul arata foarte bine cu insertiile acelea metalice de pe spite. Scaunele pareau foarte confortabile, nu stiu daca erau cele standard sau un model optional, dar aveau un design frumos cu o buna sustinere laterala, era acelasi model pe care l-am intalnit si la Passat CC. Sistemul de navigatie cu toutch-screen este sexy. Pe dinafara arata bine pe rosu, atrage atentia asupra masinii, dupa care remarci masca neagra cu muchii cromate incadrata de farurile negre incruntate."

Link către comentariu

• Administrator

Se aude bine... poate si din cauza schimbarii traseului evacuarii

Sunt dezamagit de jante, ma asteptam la altceva nu la pastrarea Detroit-urilor :P

Link către comentariu

Interesant ca acelasi numar de inmatriculare WOB GO 620 al GTI-ului rosu, din ce a postat csmn, apare in alte prezentari ca fiind o masina alba, tot cu 2 usi. Curios , nu?

Link către comentariu

Citisem intr-un articol ca are acelasi motor cu Edition 30 dar produce 210cp 280Nm. A fost doar o licenta jurnalistica sau chiar va fi echipat cu motorul modelului aniversar tinut in frau la 210cp?

Link către comentariu

si factura cand se emite? ca daca se emite cand dai avansul, atunci iti spun inca o data ca nu e asa. bine, presupunand ca nu m-a mintit agentul de la vw.

Depinde cum te intelegi cu dealerul . El poate sa fie flexibil daca vrea in privinta asta. Ce e cert e ca pretul se raporteaza la cursul Porsche Bank din ziua platii. Intotdeauna se raporteaza la ziua platii , indiferent cat platesti- 30% /70% sau altfel.

Link către comentariu

"Lansarea noului Golf VI pe piata din Romania va avea loc in prima saptamana a lunii noiembrie. Pretul la care acesta va fi comercializat nu a fost facut inca public, insa reprezentantii Volkswagen din cadrul Porsche Romania au precizat ca detaliile cu privire la acest subiect vor fi facute publice la sfarsitul acestei luni."

sursa: http://www.capital.ro/articol/update-noul-...gen-112825.html

Link către comentariu

@"Cam greu, sunt intr-un colt destul de greu accesibil si se vad doar din strada. Mie imi place cum arata (cit am apucat sa vad). "

Nu mai ai nici o sansa acum !

Le-au acoperit si le-au bagat inauntru in service :)

Modificat de puff
Link către comentariu

Foarte reusita masina... Sunt curios cand dau drumu si la drive-teste cu ea...

Link către comentariu

am inteles ca vor da drumul la test-drive si la Golf VI si la Scirocco in acelasi timp adica la mijlocul lui Octombrie si de comandat imediat dupa ... debea astept sa le conduc pe amandoua !

Link către comentariu

E superba masina asta... :) . Abia astept sa fac un drive-test cu ea :P, cred ca si voi abia asteptati

Link către comentariu

pacat de jantele de la gti , puteau sa vina cu ceva mai interesant. modelu asta deja e destul de vechi chiar daca prinde foarte bine.

Link către comentariu

Intr-adevar arata foarte bine, e ca un fel de element distinctiv pentru GTI. Eu zic ca e o alegere buna sa le pastreze.

Link către comentariu

@"Cam greu, sunt intr-un colt destul de greu accesibil si se vad doar din strada. Mie imi place cum arata (cit am apucat sa vad). "

Nu mai ai nici o sansa acum !

Le-au acoperit si le-au bagat inauntru in service :vaidecapulmeu:

Le-am vazut si eu azi, sunt chiar spre drumul din spatele intrarii principale la PBN, pe unde se ocoleste acum in zona. 3 exemplare rosii. Superbe!

Link către comentariu

• Administrator

Se pare ca au venit 7 bucati, toate pentru promo (filmari, sedinte foto, samd)

Indata ce va poposi prima varianta de testdrive (in a 2a parte a lunii), voi fi acolo (prietenii la nevoie se cunosc :vaidecapulmeu:)

Link către comentariu

Astazi am lasat masina in service la Pacman Nord si spre iesire uite peste ce am dat in parcare :Driver:

dtyidtyieu9.th.jpg rdtdytuwd2.th.jpg

rtutrfujhnd2.th.jpg sdfhfm9.th.jpg

srtustrumi7.th.jpg tydytihc9.th.jpg

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!