Jump to content

Instalatia stergatoarelor de parbriz si luneta


speedy_bob
 Share

Postare recomandată

Va salut,

Va scriu deoarece am probleme cu instalatia stergatoarelor de parbriz si luneta. Masina e un A4 avant din 2000, iar problemele sunt urmatoarele:

1. cu mai mult timp in urma am observat ca , daca dadeam drumul stergatorului de la luneta, acesta mergea precum cele din fata , chiar daca nu actionam si spritiera (stiu ca doar atunci merge tot timpul , in rest avand o pauza dupa fiecare trecere). In plus nu se mai oprea , chiar daca repuneam maneta in pozitia oprit, continuand sa mearga tot timpul fara pauze. La un moment dat se opreste dar inca nu stiu la ce reactioneaza. Inca ceva: am incercat sa vad daca stergatorul se opreste in momentul in care opresc motorul si il repornesc. Rezultatul a fost ca stergatorul isi reia turele dupa repunerea contactului fara sa-i fac nimic.

2. astazi au inceput si stergatoarele de parbriz sa faca figuri: daca actionez maneta stergatoarelor in jos (pt a face o singura trecere) stergatoarele pornesc si fac cateva treceri (numarul variaza) pana sa se opreasca , cu toate ca maneta nu mai da comanda. In plus nici nu se opresc tot timpul jos (am patit sa se opreasca aiurea). In celalalte moduri de functionare nu sunt probleme.

Ma intreb ce ar putea fi de vina? Poate fi vreun contact de la maneta stergatoarelor?

A mai patit cineva treaba asta si daca da , ce e de facut?

As vrea sa desfac maneta si sa curat contactele, dar nu stiu cum (nu m-am uitat sa vad daca se poate desface)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Va salut,

Vin cu noutati la ceea ce am scris inainte:

dupa ce am dat cu spray de contacte pe la mufa in care intra maneta stergatoarelor de parbriz si luneta (asa cum am putut pt ca nu am reusit sa desfac volanul pt a putea scoate mufa) , stergatoarele din fata functioneaza normal acum. Cel din spate functioneaza aproape normal adica porneste, dar nu mai face pauza intre receri asa de mare si in plus efectueaza doar o parte din cursa, se opreste, dupa care isi continua cursa si apoi revine, ciclul reluandu-se. De oprit se opreste dupa ce pun maneta pe OFF, oprindu-se initial mai sus decat trebuie, dupa care coboara jos de tot si se opreste.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Eu cred ca este putin gripat motorasul de aceea face asa..Foloseste si niste sprei pt mecanisme fine si poate da rezultate mai bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!