Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

mufa de antena am gasit pe net... adaptor fakra

metrafo.ro

cauta, gasesti sigur

~60 ron

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am tot uitat pe metrafo, dar neavand cunostinte in acest domeniu....nu prea stiu la ce sa ma uit :lol:

Link către comentariu

cel mai indicat ar fi sa le dai un e-mail cu ce ai nevoie.asa nici nu-ti bati capul sa te uiti prea mult si esti sigur ca achizitionezi ce iti trebuie...:)

Link către comentariu

si asa :)

ei stiu cel mai bine ce au in magazin

Link către comentariu

Cei de la metrafo mi-au recomandat piesa aceasta . Dar de mufa de la radio nu au zis nimic si nici nu am gasit ceva asemanator pe site.

Link către comentariu

eu nu stiu sa difere conectorul ala mare pe care e alimentarea , iesirea de boxe , comunicatia can si alea 2 mici pentru telefon si magazie care se mai pot aduga , intre rcd si navi...

eu am avut rcd300 si am pus un rcd510 doar am schimbat intre ele 3 fire in mufa de auxiliar si am pus adaptor pentru antena

din cate stiu intre rcd 300 si rns 510 nu e diferenta la mufa mare doar la aia de antena unde trebuie adaptor ...

Modificat de steamroller
Link către comentariu

mufa ptr antena o gasesti tot acolo...cel mai bine ar fi sa te uiti putin in spatele navi sa vezi ce ai nevoie...

are antena simpla cu mufa tata ?

steamroller , daca esti putin atent vezi ca omul nu are nici cea mai mica legatura de a inlocui un RCD 300 cu un RNS 510... :icon_thumright:

are nevoie sa monteze un rcd in locul unei navi simple 1 din...oem , care difera si la mufe...

sper sa nu fiu rau dar mi se pare ca postezi ca sa fie la numar...

Modificat de kalu
Link către comentariu

asa arata mufele la navi aia... deci adaptorul propus de cei de la metrafo eu zic ca e bun...

@kalu : da , nu am fost 100% atent , cand a inceput discutia a fost acum cateva zile si am uitat ca nu e navi mare , doar o atentionare era destul !

cand va scrie MODERATOR sub avatarul tau ai dreptu la comentarii offtopic legate de nr. meu de posturi , pana atunci eu zic sa ne limitam la subiectul discutat si sa lasam moderatorii sa ia deciziile legate de numarul fiecaruia de posturi !

post-4236-1269693575_thumb.jpg

Modificat de steamroller
Link către comentariu

astea-s tata amanoa (cele fakra) , pe RCD sunt tot tata deci trebuie mama pe adaptor (adaptorul asta merge daca pui ceva standard in locul celui OEM) , eu presupun ca acum pe masina are mufa de antena dinaia veche , desi ar trebui vazut sa nu fie totus un adaptor pe masina deja pus... pe golful meu (si altfel nu am vazut) vin 2 cabluri de antena cu mufe fakra mama

cred ca o poza cu ce are omul acolo pe masina ar lamuri situatia

cel de sus e RCD 300

post-4236-1269697352_thumb.jpg

Link către comentariu

Am analizat si eu bine adaptorul si se pare ca e bun.

Mufa de la antena este ca si mufa neagra din poza: http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-mu...2?keyword=fakra

Poza cu spatele la player nu are rost sa pun ca a pus steamroller o poza exacta.

Link către comentariu

nici eu nu am gasit la ei 100% ce cautam dar am comandat 2 adaptoare ieftine si am facut eu ce-mi trebuia si am iesit la 40 ron fata de pretul adaptorului de care aveam nevoie de la vw 140 ron...

http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-mu...ama-audi-bmw-vw

cu asta rezolvi problema , nu trebuie ambele mufe de antena bagate in rcd , faci proba practica , vezi pe care ai receptie mai buna sau care e pt AM si care pt FM ... nu mai stiu exact care cum e da sigur merge si numai cu una.

Link către comentariu

Mufa aia nu e disponibila si am observat ca valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei :|

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii referitoare la traseul cablurilor pentru difuzoarele din usile spate.Eu nu am montate boxe pe spate si vreau sa le montez singur dar ma tot gandesc pe unde sa duc cablurile......

Link către comentariu

bord, praguri, stalp, usa spate (prin chestia aia de cauciuc care are deja restu cablurilor, daca se poate, dar e cam complicat)

Link către comentariu

Vin si eu cu o intrebare. Ca nu am citit deloc topicul, si as vrea si eu sa stiu daca la Golful meu care are RCD 300 cu 8 boxe din fabrica se poate monta subwoofer. Are modelul asta de cd player mufa pentru amplificator? Si daca recomandati montarea unui subwoofer! Mentionez ca nu prea ma pricep la capitolul audio. Astept un raspuns si imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta pe acest topic!

Modificat de micnea
Link către comentariu

@micnea - da, se pote monta un subwoofer , doar ca semnalul il vei lua de la difuzoarele spate ca sa fie mai simplu si iti trebuie un suwoofer amplificat cu intrare de semnal direct de pe difuzoarele spate sau un subwoofer si un amplificator care are intrare de semnal direct de la difuzoarele spate SAU un adaptor de la semnalul ce vine la difuzoarele spate la iesire de linie (ceea ce nu are RCD300, line out) si atunci poti folosi orice amplificator sau orice subwoofer amplificat

depinde ce putere vrei dar pentru un minim de adaptari iti recomand un JBL Bass pro II , e micut , amplificat 150W , suna bine si are intrare High level , deci e plug and play , are functie Stand By (se opreste cand nu primeste semnal) si il poti alimenta de la priza de bricheta din portbagaj.

daca vrei putere se schimba treaba...

Link către comentariu

steamroller iti multumesc pentru raspuns si lamuriri. Eu am un preten bun care vrea sa isi vanda subwooferul si amplificatorul, dar nu stiu ce marca si model sunt. O sa ma intalnesc sa le vad si eu. :beerchug:

Link către comentariu

daca ai casetofonul original(RCD-ul) atunci iti trebuie un adaptor de semnal high-low(50 lei) la care iti va conecta statia si din statie subwooferul.sfatul meu:daca iti pui statie si subwoofer sa iti pui si un condensator ca daca nu risti sa ai probleme cu instalatia electrica in timp, plus ca daca este unul mai puternic si vrei sa il dai tare o sa inceapa sa iti flicaie casetofonu,farurile...acuma tu decizi :beerchug:

da asta depinde si de puterea subwooferului.la mine la 400w o trebuit neaparat :)

Modificat de Booogy
Link către comentariu

Multumesc de sfaturi. Bine ca mi-ai spus si de condensator, ca vreau sa fac treaba de calitate. Daca mai tin eu minte parca subwooferul pe care vreau sa-l iau este de 300 W. As schimba RCD-ul cu ceva mai calumea, dar nu-mi place deloc cum arata bordul cu 1DIN!

Modificat de micnea
Link către comentariu

sunt cd playere 2 DIN sau dvd playere , sunt si cu navi si au alt sunet si putere decat cel oem , nu vorbesc aici de copiile chinezesti ! ziceam de kenwood , alpine etc care sunt compatibile si cu comenzile de pe volan daca ai.

vezi putin ce statie are prietenul tau si daca are intrare "high" nu mai trebuie adaptorul...

daca pui ceva de putere iti recomand sa tragi un fir din fata de sub capota din tablouul principal , ai acolo spatii libere !

Modificat de steamroller
Link către comentariu

Am si volan multifunctional, deci e bine daca merg si daca ii schimb playerul. Trebuie sa ma interesez neaparat de wooferul ala! :)

Link către comentariu

Salve,

Am cititi mare parte din acest topic dar tot nu mi-e f clar ce dimensiune trebuie sa aiba boxele in adancime. Eu vreau sa-mi pun pe spate si parca n-as da 800 RON pe kit-ul de upgrade cat costa la dealer.

Am auzit insa ca ar fi probleme cu geamul care poate sa atinga boxa cand coboara, tocmai de aceea cele originale avand un manson de cauciuc pe magnet. Cat de fezabil este sa iau niste boxe normale de 16,5 cm si o adancime decenta, iar daca ajung la geam (sau geamul la ele :icon_thumright: ) sa improvizez ceva?

Poate sa-mi zica cineva daca a intampinat probleme la montarea boxelor? O recomandare de boxe la un pret decent?

Merci!

Modificat de adi_plus
Link către comentariu

Salut dragi colegi...

Din cate am citit aici,inteleg ca pentru a monta boxe spate strebuie scoase si celalalte iesiri din rcd300 si trase firele pana in usi...

Recomandati vre-un loc unde se pot efectua aceste operatiuni?

La montarea subwoofer-ului,exista riscul afectarii izolatiei masinii ca ulterior sa ploua in ea din cauza montarii firelor care duc din habitaclu sub capota?

Recomandati vre-un loc profi pt montarea de sub-woofer?

Link către comentariu

@ George George : vad ca esti din bucuresti... nu stiu unde se pot monta acolo la voi DAR stiu ca se pot trage fara probleme fire in habitaclu de acolo de langa baterie din tablou se poate pune si siguranta dinaia si arata ca original fara riscul de a intra apa. Am vazut treba facuta si nu au fost probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!