Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

salutare,

sunt posesorul unui golf V nou. am o problema cu radioul si anume majoritatea posturilor de radio se aud usor distorsionat indiferent de zona din Bucuresti in care ma aflu. eu banuiesc ca este o problema cu aplificatorul de semnal radio sau cu antena masinii. Precizez ca intr-o skoda Octavia 2 posturile radio se aud foarte ok chiar si in zona Apaca - Bucuresti (unde semnalul este puternic alterat de antena prin care transmite Realitatea TV)

ma puteti ajuta va rog cu un sfat in privinta problemei mele?

masina a venit cu RCD300 care stie si mp3 si cu 4 boxe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt tare ciudate (ca sa nu zic altfel) partile de radio de pe masinile VW si Skoda bag de seama.

Stai linistit ca (nu numai prin Militari) am si eu probleme cu Skoda tatalui meu, si culmea, are Audience pe ea, care chipurile ar fi mai rasarit. Din pacate, pe partea de radio, cel putin pe mine, m-a dezamagit.

Nu stiu daca exista vreun remediu pentru sculele venite din fabrica pe masini... Ar fi frumos sa fie. :icon_thumright:

Link către comentariu

Adaptorul Ipod se poate folosi si cu Itouch?

Din poze am vazut ca Ipodul are un loc special in cotiera. Incape si Itouch-ul sau se poate monta oriunde vrei?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cat priveste instalatia audio, ma bate gandul ca pentru viitoarea achizitie (Jetta) sa optez pentru RCD 300 cu 8 incinte acustice fata/spate, dar si pentru interfata USB. Initial am vrut sa merg pe varianta RCD500, dar din cate am observat intre RCD500 si RCD300 cu 8 incinte par a exista doar diferente in privinta dotarilor (CD-changer si doua incinte acustice in plus), dar nu si de performante acustice. Chiar si interfata la cele doua sisteme audio e identica.

In ceea ce priveste interfata USB, aceasta e, de fapt, un fel de pachet, intrucat vine impreuna cu pregatire CD-changer in cotiera. Intrucat nu ma intereseaza CD-changerul stock de pe Jetta, ma intreb daca nu ar exista posibilitatea ca in locasul pentru CD-changer din cotiera sa fie adaptat un sistem ceva mai performant decat cel standard :(

Link către comentariu

Am gasit asa ceva pe net. Click here :lol:

O sa comand sapt asta si cica in 2 sapt ajunge.

Sper sa se auda ok pe radio :)

Pt cine e curios am gasit o sursa in Romania care poate aduce cu 2150RON (cu tva) si factura.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

NetFlow tine-ne la curent cu poze..sa vedem cum arata pe masina dupa ce il montezi...tks!

Link către comentariu

La prima vedere arata bine. Asteptam impresii :lol: Ai comenzi pe volan? Daca da, nu pierzi comenzile radio daca schimbi head unit-ul?

Link către comentariu

Am comenzi pe volan si cica o sa mearga la "scula".

Alt link.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

interesanta "chestia" , "recte scula" prezentata mai sus...si seamna f bine cu ce avem noi prin bord...si la modelul butoanelor si la iluminat...sunt sanse mari sa dea f bine...:lol:

asteptam poze...pe masina;)

Link către comentariu

Dupa cum arata ultimele poze, da mai bine in bord decat RCD 300/500 :( Si se mentioneaza clar faptul ca nu se pierd comenzile pe volan. Outputul e mai bun decat la sistemul audio stock. Nu are cum sa nu se auda mai bine, mai ales daca ai opta sa schimbi si boxele.

Link către comentariu

stie cineva daca la vwsound, puterea in plus e data de aparat sau e un amplificator separat?

Link către comentariu

Boxele oricum trebuie sa le schimb. Sunt fff proaste cele din fabrica. Pe ele scrie philips.. insa cred ca ca sunt facute din cel mai prost "carton" posibil la cele mai mici costuri posibile.

A schimbat un prieten boxele si cu rcd300 stock se aude mult mai bine. (a pus boxe de 2mil bucata.. nu cine stie ce).

La mine cam toate au prins un "gajait" puternic.. cred ca au rupte "membranele" sau ceva.

Link către comentariu

or fi sarit din bobine

philips face boxe de multi multi ani pt masini si toate pe acelasi principiu. la renault de ex am schimbat unitatea si boxele au prins alta viata. depinde de caz.

Link către comentariu

wow! ce bine arata scula :)

vreau si eu! :beerchug:

abia astept sa vad pozele, daca functioneaza perfect imi dau si eu comanda

Link către comentariu

Intr-adevar arata bine. Ma intreb insa daca ecranul are night mode, ca si dispozitivele gps. Banuiesc ca poate fi deranjant noaptea un ecran atat de luminos...

Modificat de rcm
Link către comentariu

TOPIC DESTUL DE VECHI, uitandu-ma la data ultimului post, dar daca mai exista inca intrebarea asta la vreun coleg, raspunsul este urmatorul:

EXISTA (la momentul acesta) RCD 300 si cu, dar si fara functie Mp3.

Totul este sa fiti atenti la configurarea/configuratia masinii, pentru ca daca nu se specifica "RCD300 - cu functie mp3", ACEASTA NU VA EXISTA!

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Frumoasa "scula" chiar splendita. Cand citeam randurile scrise de voi ma gandeam oare pe Passat se poate monta ?

Cand am vazut pozele si am vazut ca exact pe un Passat B6 s-a facut instalarea stateam si ma gandeam cu mintea mea diabolica :sick: oare pe Golf merge? :lol: Asta fusese ca o paranteza. E clar ca se potriveste pe orice model care are in dotare nimim RCD300 (a se vedea colturi rotunjite).

E chiar de luat in calcul si o achizitie ca aceasta.

Daca-si va monta cineva o navigatie ca cea de mai sus o sa fie interesant de facut o oarecare comparatie cu RNS510 (care e cu muuuuult mai scump).

Ar mai fi ceva interesant de citit si in topicurile de mai jos:

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;hl=navigatie

http://vwforum.ro/index.php?showto...0&start=220

Link către comentariu

• Administrator

Doar pe G5 Trendline mai vine RCD300 fara mp3... upgrade-ul la RCD300 cu mp3 si 8 incinte costa 91 eur + tva...

In rest, toate echiparile vin cu RCD cu mp3

Link către comentariu

Incepand cu MY 2008 si pe G 5 TL vine in standard RCD 300 cu mp3 fara nici un upgrade.

Doar pentru mai multe difuzoare se plateste ... :huh:

Link către comentariu

• Administrator

razdan corect!

omisiunea mea...

Link către comentariu

Ma intreb insa daca ecranul are night mode, ca si dispozitivele gps.
Night mode intra automat cand folosesti navigatia daca functia respectiva e setata. Sau o poti seta manual. Night mode nu tine de hard, ci de soft. Cel putin asa e la I-Go, care inteleg ca e compatibil cu "scula" respectiva (dupa cum se poate observa in una dintre poze).

In cazul operarii in celelalte moduri (de exemplu radio) exista posibilitatea reglarii manuale a luminozitatii. In manualul de utilizare scrie ca sunt patru niveluri de luminozitate: standard/high brightness/low brightness/darkness. Desigur, in modul video se pot ajusta atat luminozitatea, cat si contrastul si culoarea.

RNS 510 sau RCD 510 merita din punct de vedere acustic daca se opteaza si pentru Dynaudio Sound. De exemplu, la Tiguan un RCD 510 Dynaudio Sound (touchscreen color, SD card reader, amplificator digital pe 8 canale, output 300 W) costa 800 de euro, in timp ce un RCD 500 VW Sound costa 1.100 euro, desi este mai slabut. Iar pentru receptia imbunatatita radio, in completare la RCD 510, pentru aproape 200 de euro, se poate opta si pentru receptor digital radio (e drept, sunt doar vreo 3 posturi in Bucuresti care emit digital).

RCD 510 (nu insa Dynaudio Sound, pentru ca e nevoie si de alte boxe) e disponibil acum ca accesoriu si pentru Jetta/Golf, dar la un pret care nu il face deloc atractiv.

Modificat de Michael
Link către comentariu

...ceea ce face witson-ul extrem de atractiv daca e sa ne luam in primul rand dupa pret :beerchug:

Link către comentariu

Velocity_Warrior

:) din site-ul cu "scula" reiese ca voi sunteti "SAGITAR" iar eu voi fi "MAGOTAN" :P :lol: :P

Evident, marfa chinezeasca care totusi ar fi putut aiba un pret un picusor mai jos ... dar asta e. Ce nu "face" chinezii pentru noi europenii !? :D

Link către comentariu

Aparatul ala de mai sus gen Navigatie mare color l-am gasit de ceva timp pe www.madeinchina.com si le-am scris si un mail referitor la pretul la care vine acea unitate si mi-au spus ca pretul e 450$(nu euro), in fine am gasit pe cineva din cluj care vinde dvd-uri auto si stiti la ce pret le are el la vanzare-980E, deci daca facem un calcul reiese ca il vinde cam la 1500$ cam de trei ori pretul-oare asa de mult sa coste transportul, mai ales ca firma respectiva trimite in europa

Poate ne strangem mai multi si gasim pe unul care face comanda si daca luam mai multe aparate sigur iesim mai ieftin-sa zicem ca la un pret in jur de 500E face banii, mai ales ca vine perfect in bord ca vad ca are exact forma de la cd-ul original si zicea cel care le vinde ca are Igo sau mio-map preinstalat

Pe acel site din cate stiu eu nu zice ca ar fi witson sau stiu eu vreo firma

Voi unde l-ati gasit aici in Romania, sau mai bine zis cine aduce asa ceva?

Oricum ideea cu mfd2, la mine iese din calcul ca am stat bine si m-am gandit ca trebuie cam multi bani sa ajung la ce vreau eu-adica Mfd2-ul in jur de 500-600E(sh), un adaptor multimedia si un dvd player cam 250E, un tv tuner 100-150E, si dupa ce dai atatia bani navigatia n-ai ce sa faci la noi in tara cu ea, in plus trebuie sa ii activezi si functia VIM(video in motion) ca sa poti vedea si in mers nu numai cand esti oprit si mai dai 100-150E, deci daca facem un calcul iesi in jurul la 1000E, mai pui ceva si iei rns510(dar deja mi se pare un cost foarte mare)

Asteptam sa isi ia cineva si sa dea impresii dupa daca face banii :icon_cool:

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!