Jump to content

Audi A4 2,0 tdi vs. Vw Passat cc 2,0 tdi vs. Mercedes C220 cdi


Raul_X
 Share

Postare recomandată

am ajuns intr-un impas: vreau sa-mi schimb masinuta cu una dintre cele trei mai sus mentionate dar nu stiu care sa fie ... estetic imi plac toate.

evident ca vorbim de cele trei masini fabricate in 2008 si cu motorizarea de 170cp.

astept sfaturile voastre dar va rog sa si argumentati de ce x si nu y.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Precizeaza si ce asteptari ai de la masina si , cel mai important, bugetul disponibil. Cu toate ca arata absolut fantastic, Passat CC nu este o masina premium pe cind C-Klasse si A4 sunt premium. Daca iti permiti sa iei A4 2.0 TDI Quattro, cred ca asta este cistigatorul, altfel, este destul de echilibrata lupta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hangyouridols

Cred ca ar trebui sa precizezi si ce bani esti dispus sa cheltui,exista ceva diferenta intre mercedes si audi fata de vw;daca ar fi strict dupa mine as face aceeasi alegere ca Devastator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se potrivea in comparatie mai degraba bmw320d decat passat.., ai exclus bmw cu un anume motiv?

In acest moment este interesant ca toate au motorizari common-rail ( 170cp pe A4 este un motor introdus recent si este CR )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca la mercedes vorbesti de Avantgarde atunci mergi pe mercedes :D else audi A4. Passatul dupa mine nu are ce cauta aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

banii implicati nu conteaza dat fiind faptul ca ma uit la oricare din cele trei modele inseamna ca se incadreaza in buget.

Thheo - bmw 320d nu e pe placul meu ... acesta e singurul fapt pentru care nu l-am trecut.

Devastator - despre a4 ... putin probabil ca va fi quattro (dar nu exclus) datorita simplului fapt ca, la ce voi folosi eu masina se va descurca excelent si 2wd.

Baracuda - avantgarde va fi dar si audiul cu dotari de varf (la passat stiu ca e highline dar la audi nu stiu).

sincer si eu intre a4 si c klasse sunt orientat dar am zis ca deh poate fi passatul o mica cenusareasa si eu sa nu fi stiut ...

ca o completare oricare va fi aleasa va avea xenon, piele, senzori, pilot automat, incalzire in scaune.

Modificat de Raul_X
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In cazul in care banii nu sunt o problema, mergi pe mercedes. As spune eu ca ambele masini ar fi super sa aiba si anvi original(mmi este super pe audi). Intre mercedes si audi, passatul din punctul meu de vedere nu are ce cauta. Passat cc cred ca o sa se fumeze repede si doar argumentul lookului mai inedit nu sta in picioare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai tinand cont ca nu conteaza banii si poti sa pui optiuni pe c-klasse eu zic sa mergi pe mercedes. Am avut ocazia sa conduc unul si pot sa zic ca nu am simtit in vreo alta masina aceasta senzatie la condus si comfort. De interior si de exterior ce sa mai zic? Se stie ca mercedes a avut intotdeauna clasa atat la interior cat si la exterior. Si un alt motiv pentru care eu mi-as lua mercedes (cred ca cel mai bun motiv) ar fi acela ca as vrea sa tin masina aia sute de mii de km (e un fapt fiabilitatea si conservarea lor in timp). Acum parerile o sa fie impartite: posesorii de audi o sa iti spuna sa iei audi, cei de passat o sa iti zica sa iei passat, iar cei cu mercedes .. mercedes. Depinde mult care iti place tie si nu trebuie sa iti iei masina numai dupa nume. Vezi ce optiuni poti sa pui pe una si nu poti sa pui pe alta sau cat de mult te atrage aspectul si interiorul/comfortul la fiecare, dar se stie (nu vreau sa fac vreun flame sau sa incep un razboi de flame-uri, pur si simplu e parerea mea) ca mercedesul este o clasa peste toate (mai ales modelele 2008, care din punctul meu de vedere sunt extraordinare), dar nu numai asta trebuie sa ai in minte cand vrei sa cumperi o masina (vezi si topic-ul "parerea posesorului de mercedes" care este dedicat unei alegeri intre mercedes si skoda o2 (skoda noua, mercedes cu ceva vechime), caz in care mi-as lua skoda personal in acel topic tinand cont de unele aspecte cum ar fi anul, finisajele interioare moderne ...) Numai bine ;)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dat fiind faptul ca banii nu conteaza, eu zic sa mergi pe Mercedes. Am avut ocazia sa merg cu un C220 CDI model 2008. Nu pot sa spun decat ca este fermecatoare masina. M-am indragostit de ea de la primul km condus. Si in afara de asta ai un plus de imagine si eleganta in C-klass, nu leduri ca la pomul de craciun in jurul farurilor. Si in afara de asta, vorba aia, e Mercedes :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

a4 sau c-klasse va fi luat din Germania ...

din punctul meu de vedere mercedesul e mai aspectos ca audi-ul (nu stiu cu cat e mai comfortabil ca audi-ul daca e) dar ca interior as zice ca a4-le are un mic plus ... dat fiind consola centrala a c-ului zici ca e calculator de buzunar; aici ar fi singurul minus al c-ului fata de a4 dar vad ca aproape in unanimitate ati zis ca c-ul este peste a4

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!