Jump to content

Accesorii Interior

SyncMaster
 Share

Postare recomandată

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

32

• Amedeo

31

• Dobro GTI

24

• eleet

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

mersi pentru recomandare..am stat 30 de mii de ore pe forum dar se pare ca tot imi scapa lucruri... o sa-l caut pe tibi care face treaba faina cu mansoanele schimbatoarelor de viteza si cu imbracamintea pt frana de mana....dar nu se ocupa si de volane...inca!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost astazi si m-am interesat pentru piesa de pe pozitia 19H. Mi-au spus ca este 50 RON (49,ceva) si ca se aduce doar pe comanda in 3-4 zile. Daca esti interesat da un semn si atunci o sa fac o comanda de 2 piese. eventual daca mai sunt interesati dati un semn.

o zi buna in continuare.

salutare fratilor. eu am un g3 1.6 din 1994 si am aceeasi problema....am rupt mecanismul de inchidere al torpedoului. aveti idee pe unde pot gasi aceasta piesa si pe la ce banuti?.....saracuta are interiorul parfum si ma cam zgaraie pe ochi cand vad torpedoul asa. eu sunt din Campina(de pa langa Ploiesti).merci

Link către comentariu

mai poate cineva sa.mi lase si mie un link cu desfacerea fetei de usi la golf 3 ca cel din primele posturi nu mai merge...ms

salutare! hai ca te ajut eu.poate ti s-a raspuns...dar.....in fine:

manerul acela de care tragi usa s o inchizi are un capac(e cap manerul).desfaci cu o surubelnita.

in spatele acelui capac ai 2 suruburi care fixeaza fata de usa de partea metalica...ai ghicit:le desurubezi....

apoi scoti acel buton care iti blocheaza usile(cel de langa geam...e cu filet, deci il rotesti pana iese).

pasul urmator este sa scoti acel buton din care reglezi oglinda(varianta cu oglinzi cu reglaj manual):pur si simplu tragi de el...

acum manivela....in spatele manerului este o piese care iti tine tie manerul la locul lui( e neagra si e la vedere, chiar in spatele manerului)aceea incepi si o impingi in sus/jos/stanga sau dreapta si va sarii de la locul ei.ai grija sa nu o rupi pentru ca este din plastic.

ai grija la manerul de care tragi pentru a deschide usa pentru ca e posibil sa fie prins cu un surub de fata usii.tragi de maner si o sa il vezi undeva in partea de sus(sub maner).DESURUBEZI SI GATA. MANERUL SI MECANISNUL LUI NU SE SCOATE!!!

fata de usa este prinsa cu niste clipsuridaca te uiti cand tragi de fata usii o sa le vezi.sfatul meu este sa iti bagi degetele sau surubelnita cat mai aproape de aceste clipsuri de prindere. ce cel mai bine e sa incepi de langa incuietoare, apoi partea de jos, partea de langa bord si apoi partea de sus.

tragi de fata de usa in sus si ai grija la manerul de care tragi pentru a deschide usa.acesta trebuie sa il tii in pozitia de deschis

NU MA PREA PRICEP LA EXPLICATII...ASA CA SUCCES :D

Link către comentariu

sal am si eu aceasi probl, anume am avut torpedoul inchis cu cheia si un destept a tras de maner urmarea imi trebuie un alt maner la torpedou :icon_thumright: oare gasesc numai manerul? este modelul fara airbag

Link către comentariu

• 1 month later...

salut! As vrea sa ajustez si eu putin plasticu din imagine ca sa fie paralel.Al meu e putin stramb,se vede in poza...Cum fac?unde tre sa umblu?Merge reglat?

rosu ll verde

56877.jpg

Link către comentariu

si de acolo se poate regla?la mine sunt stranse la maxim,dar asa sta el,putin stramb...:-??

Link către comentariu

un accesoriu pe care l-as dori sa-l am in masina ar fi aceasta cutie de CD-uri, am cautat prin schroturi dar nu am gasit......stiti voi de unde as putea sa cumpar???

post-37124-1257268180_thumb.jpg

Link către comentariu

daca dai de el pe undeva anunta-ma si pe mine te rog, de 2 luni il tot caut

Link către comentariu

Salut! M-am lovit de o problema zilele astea , mi s-a ars becul de la torpedo si nu il gasesc pe nicaieri ,toti dau din umeri si zic ca nu au sau ca nu au vazut asa ceva. Pt baietii din Constanta aveti idee de unde pot sa il cumpar ?? Ms !

Link către comentariu

Salut! M-am lovit de o problema zilele astea , mi s-a ars becul de la torpedo si nu il gasesc pe nicaieri ,toti dau din umeri si zic ca nu au sau ca nu au vazut asa ceva. Pt baietii din Constanta aveti idee de unde pot sa il cumpar ?? Ms !

In mod normal asa arata ansamblu iluminator de la torpedo (la modelele cu torpedo sus - fara airbag).Becul este de 12 volti, 3w. Daca nu ma insel este asemanator cu cel de la plafoanele dacia dar cred ca este alta putere.

post-30655-1257354589_thumb.jpg

Link către comentariu

am si eu o intrebare legata de accesoriile de interior: exista cotiera pt golf 3 / Vento ????

Link către comentariu

un accesoriu pe care l-as dori sa-l am in masina ar fi aceasta cutie de CD-uri, am cautat prin schroturi dar nu am gasit......stiti voi de unde as putea sa cumpar???

www.ebay.de acolo apar astea

Link către comentariu

@ taz21: exista poze cu cotiera? si stiti cumva locuri de cumparat???

Link către comentariu

sal, poti sa incerci si cotiere universale :icon_thumright: si eu am montat universal :rolleyes: mai tarziu trimit poze ;) o zi buna.

Link către comentariu

Ateptam pozele sunt tare curios cum arata si mai ales ce sabilitate are

Link către comentariu

revin cu poze:

img05872.jpg,

img01332m.jpg

00154_104_1_500.jpg

pretul la acest model a fost in jur de 100ron ;)daca e interesat cineva dau detalii la montare ;)

cu stabilitate nu e problema, (cu 4 suruburi bunus) :)

Modificat de Golf-fan
Link către comentariu

ceva asemanator ammontat si eu pe un matiz ;) dar la masina aia plasticul din consola centrala care ajunge sa imbrace maneta de frana de mana nu e asa solid ca la noi chiar daca masina era productie 2007 :D)

merci de poze si de sfaturi tostusi sunt tare curios cum arata o cotiera originala golf mk3

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!