Jump to content

Accesorii Interior

SyncMaster
 Share

Postare recomandată

Lampile din buzunarul usii sunt luate de pe un vento varianta GL. De la el mai am lampile pasageri spate si parasolar luminat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• paul_ral

32

• Amedeo

31

• Dobro GTI

24

• eleet

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Paul, mai ai lampi ca acelea din buzunarul usii, sunt interesat?Eu mi-am montat unele dar nu au aspect foarte placut,sunt mari!N-am gasit nicaieri cum sunt cele din poza!Mult

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

Fata de usa de Vento este aceiasi cu cea de Golf? Asa ar merge schimbat doar buzunarul.

Trebuie cautat un Vento GL, ca vad ca are multe optionale super pe el. La al meu Variant nu are lumina pasageri in spate si e ditamai masina. Si parasolarul luminat e ca lumea, eu credeam ca e de G4.

Modificat de taz21
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cred ca sunt putin offtopic, imi cer scuze.

Cred ca am modelul de schimbator cu bec in el. Cum desfac sa vad daca e ars becu?

Link către comentariu

• 1 month later...

Are cineva idee unde pot gasi la pret rezonabil:

A3_AFR_new_2.jpg

AIR-FUEL RATIO - Intra exact in butonul unde ar fi venit geamurile electrice pe spate (eu am Coupe asa ca ar "umple" locul cu ceva util)

sau

MK3_AFR_V.jpg

AIR-FUEL RATIO & Battery Voltage

Consider ca un gauge de genul e un accesoriu indeajuns de util. Variantele care se gasesc cel mai usor sunt cele universale rotunde, insa acestea sunt facute special pentru Golf 3.

Link către comentariu

salutare, CristiRzR spune mi si mie te rog unde e legat butonul pt blocarea usilor din interior. ms

Link către comentariu

butonul se leaga astfel: contactul 2 la masa, contactul 3 se leaga cu un fir de pinul nr.4 al pompei de vacuum, contactul 4 de firul culore alb/rosu ceduce la microcontactele din usile fata

Link către comentariu

salutare. am un indicator de temperatura interioara si exterioara. ca sa afiseze temperatura exterioara are un fir lung si un seozor la capat. Pe unde as putea baga acel fir sa il scot in afara masinii pe la motor pe undeva ? Sau aveti alte idei de montaj? Multumesc !

Link către comentariu

unde pot gasi sigla vw noua sau ca noua,nematuita fata-spate pentru un golf 3?

Link către comentariu

sigla o poti gasi la dezmebrari sau la un magazin de piese auto din Iasi :rolleyes:

Link către comentariu

mai poate cineva sa.mi lase si mie un link cu desfacerea fetei de usi la golf 3 ca cel din primele posturi nu mai merge...ms

Link către comentariu

salutare. am un indicator de temperatura interioara si exterioara. ca sa afiseze temperatura exterioara are un fir lung si un seozor la capat. Pe unde as putea baga acel fir sa il scot in afara masinii pe la motor pe undeva ? Sau aveti alte idei de montaj? Multumesc !

nu are nimeni vreo idee ?

Link către comentariu

vezi si tu pe unde intra manunchiul ala de fire si cu o sarmulita otelita tesita la capat trgi firul in compartimentul motorului, iar senzorul il poti monta in fata aripei jos pe langa claxon

Link către comentariu

as avea si eu o intrebare

vreau sa schimb capacul de pe motor la masina din semnatura...ala mare de plastic

insa care ar fi intrebarea s-ar potrivi acel capac cu unul de la un golf4?:angry:

Modificat de Amedeo
Link către comentariu

Negresa, vad ca esti din iasi , mergi in bazar , sigle cate vrei .... bineinteles nu ca cele originale.

Link către comentariu

le-am vopsit cu un spray nichel,acum sa vad cat o sa reziste,daca nu,caut altele. multumesc ptr idei.

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Link către comentariu

la accesorii din interior as adauga si eu cateva poze

post-34834-1238445077_thumb.jpg

post-34834-1238445091_thumb.jpg

Link către comentariu

nu are nimeni vreo idee ?

Il mai poti pune in carcasa uneia dintre oglinzile exterioare. La G3 locul original este intradevar in bara fata.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie cineva daca exista capac (ala de plastic) pentru motoarele AAM 18

Link către comentariu

salut as vrea sa stiu si eu cam cat m-ar costa 4 arcade de aripi si un eleron pt un golf 3?

Link către comentariu

Va salut.Imi trebuie si mie butonul de torpedou de la modelul cu airbag si in dreapta.Torpedoul in sine e infim de mic,dar si asa...trebuie sa il fac sa arate bine.Acum am doar un arculet acolo si un plastic alb,in care bag ceva ascutit sa il desfac.La dezmembrari nu am gasit,de fapt nu am gasit G3 la dezmembrat.Poate stiti voi unde s-ar gasi noi si la ce pret.

Multumesc.

Link către comentariu

am citit si mam gandit sa postez si eu stie cineva unde se gaseste clapeta de la torpedou o am rupta si nu stiu unde o pot gasi g3 meu e fara airbag modelul normal.

Link către comentariu

Eu mi-am comandat clapeta de la volksparts de ceva timp.Cred ca numai acolo o sa gasesti

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!