Jump to content

A4 2.5 V6 Tdi 163 Cp 2005 - 3rd Bst

Bestie

Postare recomandată

Foarte tare schimbatorul. M-am uitat si eu la modelul asta dar dupa cum reiese din postul tau nefiind compatibil intre Audi pe un VW sigur nu v-a merge :icon_thumright:. Cauta o solutie numai sa nu renunti la el. Succes in continuare...

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

48

• Ice_2k

14

• nutzu

9

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Referitor la mansonul de la schimbator ai 2 variante: Ori procedezi cum am procedat eu la Passat cand am schimbat mansonul vechi cu unul din piele si cu un cui incalzit am dat gauri in rama aia de la mansonul vechi si dupa l-am prins cu capse, unii ziceau ca merge si lipit, dar am preferat sa il fac odata si sa nu mai umblu acolo, sau ce-a de-a 2 varianta sa contactezi pe cineva care face mansoane din piele ex.Tibi si iti face unul nou, eventual cu ceva surplus de piele ca sa poti sa il prinzi si aici tot de rama veche.

Referitor la jante sunt curios ce greutate au replicile astea, s-ar putea de aici sa iti fi crescut consumul, iar referitor la inele de centrare daca jantele au gaura centrala eu exact diametrul butucului si intra fix, nu iti trebuie inele de centrare, in aceeasi situatie sunt si eu si am tot intrebat daca e nevoie de inele si baietii mi-au zis ca nici daca as vrea nu as avea unde sa bag inele ca nu e loc de asa ceva.

Spor la modificari :icon_thumright: safe

Link către comentariu

@Auras M-am gandit si eu sa folosesc un cui incins...si apoi sa pun niste sarma acolo, sau ata ceva... Tu cum ai facut? Ai dat gaurile cu un cui incins si apoi fix pe gaurile alea ai pus capse? D-alea cum erau ele orriginale? Adica d-alea mai late? Ca ma gandesc ca alea din capsatoarele de birou sunt cam mici si cam subtiri.

Iata si poze facute ziua.

Am facut mai in detaliu si la coturi si la cusaturi

post-5890-1235677679_thumb.jpg

post-5890-1235677697_thumb.jpg

post-5890-1235677701_thumb.jpg

post-5890-1235677777_thumb.jpg

post-5890-1235677837_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Sa-l folosesti cu placere! E foarte frumos. :icon_thumright:

Nu poti sa adaptezi "nuca" la schimbatorul vechi ca sa iti intre perfect acolo?

Link către comentariu

Cand m-am referit la capse nu m-am referit la dintr-alea de birou, ci dintr-alea care sunt ca niste cuie neascutite cu gamalie si pentru a le monta e nevoie de un pistol special, mai pe romaneste nituri. Am dat gauri in rama veche asa cate 3 pe fiecare latura si dupa am prins pielea cu nituri, rezultatul a fost impecabil, arata mai bine ca cel din fabrica.

Link către comentariu

@Andrei JSE M-am uitat sa vad daca pot schimba doar nuca, dar eu, personal nu mi-am dat seama cum as putea sa fac asta si sa se vada si bine.

@Auras da da da, stiu la ce te referi. Numai ca nu am aparat d-ala de pus nituri. Daca pielea nu mai se ridica pe la colturi si ramane asa cum e in poze, o las asa. Acum, sa vedem cum se comporta. De cand am montat-o am mai facut doar vro 5 km cu masina.

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Un pistol de nituri e vreo 10-15 lei in Practiker... deci nu cred sa fie asta o problema.

Parerea mea e sa cumperi unul si sa faci cum zice Auras... ca e pacat sa nu fie perfect, arata tare bine schimbatorul.

Link către comentariu

Da, nu pistolul ar fi problema pana la urma, dar am inteles ca daca as face asta, as slabi rezistenta acelui chenar de plastic. Momentan, desi am mai facut ceva kilometri, mansonul sta bine. Daca o sa stea bine si pe viitor, nu am degand sa-l mai "zgandaresc".

Revenind la update-uri despre masina, am montat oglinzi incalzite si... functioneaza :offtopic:

Din pacate in ele imaginea este ceva mai proasta ca in cele OEM, acestea fiind marca TYC, dar e acceptabila.

Modificat de Bestie
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi in trafic eram in spatele tau pe Stefan cel Mare, foarte frumoasa masina si mai ales jantele :P

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Se mira cineva mai sus ca poti sa strambi jante in 3 zile .... poti sa le strambi intr-un minut, daca dai intr-o groapa, mai ales daca ai jante pe 17", 18", sau mai mari ... si nu e vina jantelor, cu cat balonul cauciucului e mai mic, si cu cat dai mai tare intr-o groapa, cu atat se stramba mai repede, poti chiar sa le si spargi ... eu sunt abonat la AutoSoft de cel putin 2 ori pe an, nu mai zic ca am si spart (crapat) 2 jante :Driver:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am reusit sa imi vopsesc si eu etrierii rosii...in sfarsit. Printre altele am mai schimbat placutele de frana pe fata, capetele de bara impreuna cu niste bielete (nu cele antiruliu, altele, da' nu stiu cum le zice), am facut geometria... ca nu imi "cadeau" bine rotile... si dupa toate astea am facut si un shooting cu niste amici! :Driver:

post-5890-1240140735_thumb.jpg

post-5890-1240140739_thumb.jpg

post-5890-1240140779_thumb.jpg

post-5890-1240140782_thumb.jpg

post-5890-1240140823_thumb.jpg

post-5890-1240140829_thumb.jpg

post-5890-1240140856_thumb.jpg

post-5890-1240140860_thumb.jpg

post-5890-1240140934_thumb.jpg

post-5890-1240140987_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Hristos a inviat!

Super, super arata!

Singurul lucru care nu imi place la masina ta sunt farurile :Driver:. Mi se pare mai frumoase fara "adaugiri".

In rest all is ok. Poate ar arata mai bine cu rama de la geamuri cromata.

Modificat de rex
Link către comentariu

Felicitari!!!Imi place cum ai lucrat la ea...cam multe stickere parca...

Link către comentariu

Super arata masina nenea Bestie !

Poate ma trec si eu la niste jante pe 18 .... cum se mai comporta acum ?

Link către comentariu

Frumoase poze, frumoasa vremea :D. Nu te tenteaza stopuri cu led-uri OEM look ? :D

Link către comentariu

De unde ai luat vopsea rosie ? Ca vreau si eu sa o fac pe a mea la fel.

Un magazin in Bucuresti ?

Link către comentariu

foarte tari jantele :)

la etrieri ai folosit vopsea speciala sau normala?

spor la modificari

Link către comentariu

@rex Adevarat a inviat!

Cand zici de faruri, ca nu-ti plac, la ce adaugiri te referi? La pleoape, la angel-eyes... ?

Si mie mi-ar fi placut cu rama cromata la geamuri ... :( da' asta a fost. Si e mult prea scump ca sa-mi pun acum.

@Serhino :D ma bucur ca-ti place... legat de stickere, e posibil sa mai dispara unul dintre ele, da' sa vad.

@turbocip Salutare :icon_thumright: Ce sa zic.. legat de jantele de 18" sunt ok ca look, da' parca nu merita diferenta de bani si confortul in minus daca le compari cu 17". Daca as avea 17" si as fi sa aleg acum, nu as mai trece pe 18".

@Circoloco da, am avut noroc de o zi cu soare. Acum sincer, nu mai sunt tentat sa bag bani in tuning la masina. As vrea ca la anu' in vara s-o dau asa ca m-am apucat sa strang pentru urmatoarea :D

@kostas Vopseaua a provenit de la service-ul care mi-a facut "lucrarea", dar stiu ca gasesti la Augsburg kit-ul Foliatec. Eu nu am luat asa ceva pentru ca nu ma vad pe mine vopsindu-mi singur etrierii...si sa mai si iasa ok. Am "doua maini stangi" :D

@31RZV Multumesc. Intr-adevar arata bine cu aceste jante, doar ca am de suferit la confort si la consum. Si mi-a scazut si viteza maxima :(

Vopseaua pentru etrieri nu este speciala pentru asa ceva din ce mi-au zis cei de acolo. Sper sa nu sara. :)

foarte tari jantele :)

Link către comentariu
@rex Adevarat a inviat!

Cand zici de faruri, ca nu-ti plac, la ce adaugiri te referi? La pleoape, la angel-eyes... ?

Si mie mi-ar fi placut cu rama cromata la geamuri ... :( da' asta a fost. Si e mult prea scump ca sa-mi pun acum.

Scuze... nu am fost destul de explicit. Pleoapele nu imi plac. Angel-eye-ul imi place :Driver:.

Link către comentariu
  • 2 months later...
Am reusit sa imi vopsesc si eu etrierii rosii...in sfarsit. Printre altele am mai schimbat placutele de frana pe fata, capetele de bara impreuna cu niste bielete (nu cele antiruliu, altele, da' nu stiu cum le zice), am facut geometria... ca nu imi "cadeau" bine rotile... si dupa toate astea am facut si un shooting cu niste amici! :)

AOLEOO MEN E TUN MASINA JANTELE ASTEA SUNT NESIMTITE RAU ASTA IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI

Link către comentariu
  • 3 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!