Jump to content

A4 2.5 V6 Tdi 163 Cp 2005 - 3rd Bst

Bestie

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

48

• Ice_2k

14

• nutzu

9

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Aaronel. Pai.... da, marginea! La ce te referi exact? Ce altceva mai putea sa fie negru? "miezul" este carbon... sau carbon look asa... Eu legat de marginea grilei am o problema, ca mi se pare ca nu da bine fara crom, tinand cont de faptul ca grila mica, de jos, este cu crom si pe viitor as vrea sa-i pun si oglinzi de S4 sau sa i le vopsesc pe astea argintiu mat...

Link către comentariu

Din cate stiu eu grila OEM de S4 se gaseste in varianta aluminiu mat(vezi la Ice_2k) si black look(grila complet neagra, doar logo-ul AUDI cromat).

Sper sa nu te superi.. dar a ta nu pare a fi OEM. Arata ciudat

Ma refeream la faptul ca, daca marginea este neagra si miezul ar trebui sa fie negru.Vezi pozele atasate mai jos: 1 si 2 grila de S4 black look si 3 aluminiu mat

post-10311-1232203216_thumb.jpg

post-10311-1232203227_thumb.jpg

post-10311-1232203233_thumb.jpg

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

f faina grila de S line ... si la mine urmeaza aceasta schimbare ... in ceea ce priveste cromul, mie unul imi place mai mult decat black :D

Link către comentariu

@Aaronel, este la fel ca a lui Ice, doar ca el are rama cromata iar asta a mea are neagra. Nu stiu daca e OEM sau nu.

@nutzu Multumesc pentru sfat. :D

Link către comentariu

@Aaron Nel si asta a lui Bestie e OEM, cea pusa de tine in pozele 1 si 2 este grila normala, nu S4 (la aia de S4, liniile verticale vin deasupra, nu cele orizontale). Stiam si eu ca exista si o varianta cu rama neagra, dar intr-adevar, pe masina lui Bestie arata un pic ciudat (probabil ca pe masina neagra ar da mai bine), ar fi mers mai bine cea cu crom (asta e alta chestie, nu e aluminiu mat nici la a mea, e tot crom ca la cea standard dar un pic mai inchis la culoare).

Link către comentariu

Si eu sunt tot pentru rama cromata...treaba cu oglinzile gri mat merge la fix

Link către comentariu

Astazi am luat masina din service. I-am facut o revizie (facuse 10.000 km de la ultima - care era facuta de fostul proprietar) care a cuprins filtre (ulei, motorina, apa, aer), ulei Castrol Edge 5w30, placute de frana pe spate si bratele de la articulatia fata. Am zis ca daca tot urma sa o duc in service pentru revizie sa ma ocup si de arcuri asa ca am renuntat la arcurile H&R care erau ( -50 mm cu -40 mm) si am pastra doar amortizoarele H&R si am achizitionat un set de arcuri Eibach. speciale de 2.5 TDI (cele H&R erau de 1.9 TDI), si le-am montat. Masina este acum mult mai "umana", ne mai fiind aplecata pe fata in halul in care era. (poze cu felul in care arata masina inainte regasiti pe paginile anterioare, daca vreti sa faceti o comparatie).

Totodata am inlocuit si rama neagra a grilei de S4 cu una cromata. Ce spuneti, e mai bine asa? Si ca suspensie dar si dpdv al grilei.

PS: Cand ma uit la ea si vad cat mai am de munca... imi vine sa ma iau cu mainile de par :vaidecapulmeu:

post-5890-1232458340_thumb.jpg

post-5890-1232458344_thumb.jpg

post-5890-1232458347_thumb.jpg

post-5890-1232458351_thumb.jpg

post-5890-1232458402_thumb.jpg

post-5890-1232458406_thumb.jpg

post-5890-1232458409_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

frumos acum ... atat din punct de vedere al suspensiei cat si al grilei cu crom :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

... pana la urma am renuntat la benzile cu leduri si am mers pe angel eyes. Imediat dupa montaj s-au vazut super frumos... la 10 minute dupa condensul si-a spus cuvantul icon_sad.gif

Cred ca n-o sa scap in veci de problema asta. Daca e cineva care are cunostiinte in domeniu sau ma poate trimite la cineva care sa ma scape de condens...contra cost bineinteles, astept un semn de la voi.

post-5890-1233246154_thumb.jpg

post-5890-1233246160_thumb.jpg

post-5890-1233246206_thumb.jpg

post-5890-1233246243_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Nu stiu cum ai montat angel-eyesurile dar daca ai desfacut sticla farului (si cred ca asa ai facut) nu prea mai ai cum sa scapi de condens pentru ca orice adeziv ai incerca, niciunul nu va reusa sa prinda sticla la loc precum cel de fabrica. Vor mai ramane spatii mici prin care va intra aer si se va forma condensul. Singura solutie cred ca ar fi sa cumperi faruri noi ce au gata instalat angel-eyes. Cu toate ca nici astea nu sunt foarte sigur ca sunt bine facute, exista posibilitatea sa se formeze condens si la astea.

Oricum e mult mai bine asa decat cu benzile alea cu leduri :Driver:

Link către comentariu

Sfatul meu este sa apelezi la cineva care lucreaza cu mase plastice si sa le lipeasca la cald sa fie oarecum "vidate" pentru ca daca le lucrezi la temperatura camerei si le scoti afara e normal sa faca condens. Sau mai ai o solutie sa dai 2 gauri mici in carcasa de plastic din interior ca sa fie aceeasi temperatura ca si afara -cald/rece si sa nu mai faca condens. Asta e parerea mea si sper sa-ti fie de folos. Arata mai bine cu angeleyes decat benzile :salut:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

de ce nu ai pus inelul de pe interior in forma farului?

P.S. Problema cu farurile nu e de la lipirea sticlei de far, din ce-am citit si pe forumuri prin afara e o problema pe la reglaje, p-acolo intra umezeala...

@Circoloco Farul are din fabrica un furtunas prin care comunica cu exteriorul, nu faci nimic dand inca 2 gauri.

Link către comentariu

@Cristi_KWJ Imi facea condens si intainte, nu este noua problema, doar ca acum s-a accentuat. Montajul a fost facut afara, imediat dupa o ploaie... eu am sters interiorul dar e posibil sa fi prins la interior aer umed... sau.. ca sa nu ma mai mint singur.. intra apa in continuare, doar ca mai multa!

@Ice_2k tipul de la care le-am luat nu avea acel model. Am cautat sa-mi iau modelul ca al tau, dar Sorin mi-a spus ca nu are si ca nici nu stiu cand si daca o sa aiba. Din intamplare am gasit aceste inele la BAZAR, pe alt site... Legat de umezeala, tu te referi la zona aceea unde sunt o-ring-urile? Eu le-am schimbat pe acelea, s-a vazut o imbunatatile dar... nu prea mare. Oricum acum sunt iar "aburit".

Imi recomandase cineva sa pun in spatele farului niste "silica gel", de care gasim in pantofi cand sunt noi, ca acela are rolul de a "trage" umezeala. O avea vreun efect?

Modificat de Bestie
Link către comentariu

@ Ice_2k nu stiam ca sunt deja aerisite din fabrica... de aici si propunerea mea

@Bestie daca le-ai facut afara si dupa ploaie sigur aici e problema. Da-le jos si lucreaza-le in casa la temperatura camerei, incearca cu silicon sanitar si lasa-le sa se usuce cateva ore la temperatura camerei asa putin cate putin. Poti sa le usuci si cu "feonul" (uscator de par) putin, inainte sa le inchizi la loc ca sa fii sigur ca nu mai ai umezeala! Sfaturile mele se opresc aici :banghead: Multa bafta si sper sa iti rezolvi problema :lol:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Merci de idee, doar ca eu sunt destul de neindemanatic. Daca m-as apuca eu sa desfac farul... nu cred ca as mai avea ce sa las la uscat dupa...:( Tre' sa gasesc cumva un service de faruri, un "mester iscusit"...

Link către comentariu
A venit momentul sa-mi prezint si eu noua achizitie :lol:

Masina este un Audi A4 sedan din 2005 (in talon, 2004 in realitate), motor 2.5 V6 TDI de 163 CP cu 350 Nm, 6+1 trepte, tractiune fata (mi-ar fi placut quattro, dar nu era musai), si are 141.500 km. Culoarea este un albastru inchis, are jante pe 16" de fabrica, faruri cu xenon + spalator de faruri, senzori de parcare, doua chei briceag... Cam atat pe afara. La interior are volan (cu virgula comenzi, dar in 4 spite...desi nu stiu daca se puteau pune comenzi daca era in 3 spite) si schimbator de viteze imbracate in piele, computer de bord color (din cate am inteles "in popor" se numeste <navigatie mica>), cruise controller, 4 geamuri electrice (destul de rar am vazut asta pe A4), suport de pahare, cotiera, perdeluta electrica pentru luneta, perdelute manuale geamuri spate, insertii "lemn" (ma rog, imitatia aia...stiti voi... desi as fi preferat insertiile argintii mate gen S4), navigatie RNS-E cu subwoofer (pe care as vrea sa-l inlocuiesc totusi cu unul after-market care l-am pastrat de la fosta masina), un "cd-rom" in portbagaj pe partea stanga (unde nu stiu ce se pune pentru ca desi scrie AUDI NAVIGATION pe el, am bagat acolo cd sau dvd cu navigatie, nu stiu exact ce era dar spunea "insert navigation disc"), scaune incalzite, reglaj lombar electric pentru ambele scaune din fata, telefon Nokia (dar caruia din pacate nu ii sta SIM-ul foarte bine in locas si apare INSERT SIM desi e cartela inauntru :blah: ) Aveti idee daca se poate scoate acel suport din bord fara a lasa urme?), ... si cam atatea imi vin in minte momentan :P

Ca planuri de viitor...am o gramada, dar inca nu stiu cand o sa ma apuc sa le pun si in aplicare (si bineinteles sa fac si rost de bani).

uff masina e crima..... una de asta imi doresc si yo:X:X:X din pacate nu am bani:((:D((:(((
Link către comentariu

Azi mi-am inlocuit si capacele de oglinzi cu unele argintiu mat si am reusit sa fac si niste poze pe zi in care sa se vada angel-eyes-ul mai bine. :(

PS: Am pus la loc jantele + anvelopele de vara deoarece le-am vandut pe cele de iarna (doar jantele, cele de A3).

post-5890-1233752460_thumb.jpg

post-5890-1233752470_thumb.jpg

post-5890-1233752477_thumb.jpg

post-5890-1233752485_thumb.jpg

post-5890-1233752538_thumb.jpg

post-5890-1233752543_thumb.jpg

post-5890-1233752550_thumb.jpg

post-5890-1233752613_thumb.jpg

post-5890-1233752621_thumb.jpg

post-5890-1233752633_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

mi-ai luat-o inainte cu capacele oglinzi :cool: (cand l-am contactat pe om ti le daduse deja) :D ... f frumos ii sta, sa le faci o poza si cu masina curata :)) sa-mi spui si mie te rog modalitatea de schimbare a capacelor :rolleyes:

Modificat de nutzu
Link către comentariu

@nutzu de mult cautam capace d-astea, nu puteam rata ocazia. M-am tinut de capul omului de 2 saptamani sau poate si mai mult sa-mi dea pozele. O sa o spal ...curand si apoi voi reveni nu niste poze. Legat de demontarea capacelor ...s-a ocupat Ice :))

Link către comentariu

pai tot Ice_2k mi-a dat si mie link ul cu etapele demontarii si montarii si am priceput despre ce e vorba ... chiar ma bucur sincer ca au ajuns capacele pe o masinuta frumoasa :lol:

Modificat de nutzu
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!