Jump to content

Quark Motors

GtSport
 Share

Recommended Posts

S-a deschis un nou dealer in Deva. A cumparat tata doua masini pentru firma. Pana acum a fost tratat foarte bine, surprinzator chiar. Masinile au venit la timp, fara probleme, chiar a fost sunat si i s-a spus exact cand poate ridica masinile. A primit si un discount bun. Se pare ca fiind la inceput oamenii sunt foarte atenti.

Edited by WVWZZZ

Am sunat si eu la ei si am discutat cu Dl Robert Kelemen, am discutat despre un Golf GT si am reusit sa configuram impreuna o masina, am dat comanda si el mi-a modificat o masina care o aveau deja comandata pt stocul propriu si astfel am obtinut un termen de livrare atractiv.

Sunt chiar incantat de cum am fost tratat.

Sunt in discutii pt a alege o masina noua si s-au purtat f fain. Am fost sfatuit in alegerea pachetelor, raport pret / calitate, avantaje si dezavantaje la modalitatile de plata si altele. Drept urmare noul meu TSI va fi achizitionat cu siguranta de la ei.

• 6 months later...
  • 1 year later...

salar de secretara la quarkmotors in deva - 600 ron ... :icon_thumright: ... is buni numa` de luat bani ... nu si de dat !

bad post

Edited by Calin78

bad post

Edited by Calin78

ce bad post ? :( .... prietena a fost la un interviu de secretara ... ce sa mai zic ... cerinte garla si salar de necalificat ... tipic samsar ... sa iau ... de dat mai greu !

Din cauza net-ului postul a fost triplat, de aia am editat bad post. Nu se referea la postul tau.

• 1 year later...

cum nu au inca service in oras eu am comandat mai multe piese de la ei si pot sa spun ca am fost si sunt foarte multumit. calitate si seriozitate maxima. plus ca de fiecare data dupa ce cumpar ceva ma suna o d-soara cu o voce foarte frumoasa care ma intreaba daca am fost multumit se serviciile reprezentantilor quark motors, nu-i mare lucru, insa face toti banii.

bravo lor.

in schimb la un alt mare service si reprezentanta din Timisoara am comandat o piesa de cauciuc, e drept mica, insa piesa, care nu mi-a mai fost livrata nici macar in ziua de astazi, au spus ca ma suna ei si cu atat am ramas.

la quark a venit piesa respectiva in 2 zile, asa ca, sunt profi.