Jump to content

Alt Hu Pt. O2?


RRS
 Share

Postare recomandată

Ma bate gandul sa schimb HU existent (Stream CD, fara reglaje medii) cu ceva care sa aiba putere mai mare, sa citeasca mp3, si o mai buna receptie radio.

Ma tenteaza noile HU Sony, care au si bluetooth pt telefon integrat, au o buna receptie radio si lecturare mp3, reglaje independente si putere mai mare decat HU original.

Nu vreau deocamdata all-in-one care sunt scumpe, sau Stream mp3.

Ma intreb cum va arata consola centrala fara HU original, si daca mufele de conectare si, respectiv antena, se potrivesc, sau ce interventii trebuie facute...

Ma poate lamuri cineva?

merci

Eventual daca cineva a facut schimbarea, sa puna niste poze cu consola?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aaa...nu, chiar un HU simplu cu mp3 si BT vreau sa pun, ceva in jur de 500 lei, dar ma intreb cum arata, daca ramane loc liber care se vede urat, si daca nu e complicat ca si mufare (sa o pot face singur, si mai ales daca e si rama sa acopere marginile.. :rolleyes:

Bine, poate fi si dvd daca e mai lat si daca e ok...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bai ala e link la masina meaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da nu ma supar stai linistit , al meu nu a fost complet acea rama se gaseste in comert este 70 de lei si mufa adaptoare e vreo 30 de lei deci cu un mil vechi pui orice pe ea ca si rama ca si fire .

Eu am adaptat acea rama pt ca dvd e second si nu are rama din jur si nu am gasit rama separat pt kenwood , daca va fi nou sau daca gasesti cu rama o sa vina la fix , el are o rama subtire de jur imprejur si eu nu o am , deaia am prelucrat una dar nu am timp de ea ca sa iasa bine , sincer cu un hu mic mi se pare simplu bordul deaia am luat dvd dar si pt pretul la care eu l-am luat :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce a pus gabriel arata bine..dar daca vrei sa pui mp3player normal..nu cred ca ar arata bine..uite spre exemplu i-a venit masina unui prieten de-al meu saptamana asta din DE(golf5) si a venit cu un navi Becker sau ceva de genu mic,si cu spatiu de depozitare in bord..arata mai mult decat urat din punctul meu de vedere..mai bine ai lua un stream mp3 SH sau ceva in genul la ce si-a luat gabriel si arata de 10x mai bine..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

unul complet ca al meu avea dragos voinea de vanzare cu tot cu camera de mers inapoi si cu rama si cu fire si cu navigatie parca .... vezi pe forum la vanzari sau vb cu el pe privat ca scula e super

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie nu mi-a placut Sony... si nici nu prea ma omor dupa HU 1U care au briz-brizuri si alte animatii. Imi plac butoanele mari la el, ca sa le nimeresc usor. Cred ca intrebarile ar fi:

1. De ce schimbi HU?

- Receptie Radio buna - Stream nu straluceste aici.

- Bluetooth - ai mai multe variante:

- un kit Parrot

- bluetooth pe GPS

- HU cu BT integrat

- Putere - se poate rezolva cu un amplif.

Per total, eu as alege un alt HU 2U de la Philips (am o parere super despre ei) sau eventual un JVC/Kenwood. Mufe adaptoare se gasesc, dar o sa pierzi micile bonusuri - afisat posturi pe maxidot, integrare cu climatronicul, eventual senzorii de parcare afisati pe radio.

Alta optiune sunt acele HU flexibile ce includ si GPS, de ex cele chinezesti Magotan sau ceva de genul asta... vinde colegul nostru C4linutz... mie mi se par cam scumpe (ajung la 1000$)... dar se pare ca sunt mai mult decat OK.

De asta am dat mai sus optiunile pe care le ai. Poate e mai OK pt tine sa cumperi accesoriile si sa pastrezi streamul. Daca totusi il vinzi, te rog sa-mi spui... poate ti-l iau eu - Imi trebuie unitatea de CD.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da-mi un MP cu o oferta pret pentru HU meu...si niste linkuri pentru ce ziceai mai sus, care sa ocupe tot cam atat loc, si buget..minim :) nu e obligatoriu BT, am si separat...

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!