Jump to content

A4 Sau Passat?

danuuu
 Share

Postare recomandată

scuze in primul rand ca nu stiam unde sa pun aceasta intrebare.

as vrea sa imi iau masina si nu stiu ce sa aleg intre a4 2004...131 cp 6+1 trepte sau passatl asta nout de 2.0 140 cp...

ma gandesc in primul rand la motorizare care e mai buna...

ce pareri aveti???

post-4341-1217020755_thumb.jpg

post-4341-1217020772_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• danuuu

6

• Ice_2k

5

• FABIAn RuSu

5

• Sergiu.B.

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se muta la versus.

Iar on-topic: intre motoare, clar cel de 131 are cu mult mai putine probleme decat 2.0TDI care nu a fost la fel de reusit. Cat despre masini in sine, prefer sa nu ma exprim ca iar zic unii-altii ca sunt subiectiv :icon_thumright:

Link către comentariu

Si je as merge tot pe cel de 131 cp. totusi e din 2004

N-ai mentionat din ce an e passatul

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

A4 131 cp fara discutie

Link către comentariu

A4 131 cp fara discutie

pasatul nou de 2.0 ..2005-2006

eu am maxin 13600-13800 euro

Link către comentariu

...din care scazi vreo 1100 taxa ca ai indraznit s-o aduci din Germania (daca nu o cumperi de aici)

Link către comentariu

...din care scazi vreo 1100 taxa ca ai indraznit s-o aduci din Germania (daca nu o cumperi de aici)

cred ca o sa cumpar din tara...

Link către comentariu

Passat fara discutie. A4 modelul de care discuti tu este o masina remarcabila dar, este depasita moral de vremuri. Acest lucru te va ajuta si la o eventuala revanzare. As merge pe PASSAT.

Link către comentariu

ma gandesc in primul rand la motorizare care e mai buna...

depasita moral? parca am vorbi de Audi 80, nu A4

Link către comentariu

Nu te supara. Deja intra modelul ala de a4 si actualul a4 sunt deja 2 tipuri de masina. Nu e nici o ofensa nici nimic in a spune asa ceva. Audi 80 a fost la randul ei o masina exceptionala.

Link către comentariu

de ce sa ma supar ?

anyway, colega :P , eu n-as lua passatul ala doar pt ca are "ochisorii" aia mai "migdalati" si sa stau cu canistra de ulei printre bagaje

LE: despre fiabilitatea turbinei de pe 2.0 chiar uitasem sa comentez...comparativ, desigur...

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Daca au acelasi numar de km (foarte greu de crezut) si sunt la fel de bine intretinute, cred ca as merge pe A4. Daca totusi Passatul,fiind mai nou, are semnificativ mai putin km eu as alege Passatul, este mai modern si mai spatios. Este adevarat ca vechea generatie de 1.9 TDI erau niste motoare de exceptie dar eu sunt de parere ca si actualul 2.0 TDI este un motor foarte bun.

Link către comentariu

Daca vrei masina pt tine ia-ti A4.

Daca vrei masina care sa aiba valoare mare la revanzare, model nou, etc. ia-ti Passat.

Orice am spune noi diferenta dintre VW si Audi este totusi una sensibil vizibila.

Nu sunt deloc subiectiv, vezi semnatura!

Link către comentariu

a4 atat din cauza motorului (mai reusit decat 2.0) cat si din cauza masinii in general; este o masina premium si asta se simte.

singurul motiv pt care ai lua passat ar fi probabil o valoare mai mare la revanzare (desi nu sunt convins ca ar fi o diferenta f mare).

cati ani vrei sa te dai cu ea?

Link către comentariu

mai mult de 2 ani nu vreau sa o tin.........momentan sunt limitat la suma de 13 500 euro............

Link către comentariu

daca e vb de doar 2 ani probabil ca e mai bine passat.

Link către comentariu

A4 :icon_thumright:

Link către comentariu

passat. nu are ce probleme sa fie cu 2.0TDI daca stie sa-l foloseasca. sunt destui pe aici care il au si nu a bubuit. ulei pui in functie de cum mergi. s-a orientat spre masina care sa-i asigure confort, nu altceva, dar si pe care sa o dea la ceva bani, dupa cum se vede, sunt o problema si nu cred ca este un aspect de neglijat.

Link către comentariu

Dat fiind bugetul si perioada estimata de folosire, tot catre Passat as inclina. Masina mai noua, valoare mai mare la revanzare si mai mica acum.

A4 parca e in alta clasa, premium si alte alea :vaidecapulmeu:, dar in cazul asta ai da banii mai mult pentru "brand". Pentru 2-3 ani nu cred ca se pune problema lipsei de confort sau de dotari in Passat si basici in fund nu cred ca faci pentru ca nu ai cerculete destule in sigla.

Modificat de bausto
Link către comentariu

Simplu:

- vrei masina pentru familie, mai moale pe curbe, dar confortabila si nu esti f. pretentios la detalii - iei Passat-ul

- vrei masina cu tinuta mai sportiva, esti pretentios la materiale, imbinari, detalii - iei A4

:0

...glumesc, dar totusi cele de mai sus te pot ajuta. :vaidecapulmeu:

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

Hai sa nu discutam iar de "premium" vs "non premium"...omul a cerut o parere.

La banii pe care ii ai, ia Passat. Eu as lua A4 daca ar fi sa aleg, dar nu il gasesc cu dotarile pe care le-as vrea la banii astia (poate pe la 17,000) si probabil va fi cu km mai multi. Daca il tii 2 ani, va fi mai bine la revanzare cu Passatul, fiind mai nou. Totusi, dupa pataniile multor colegi, am fost dezamagit de calitatea finisajelor la Passat B6 si rezistenta lor in timp...chiar daca e mai vechi, parca B5.5 a rezistat mai bine in timp. Iar ce au spus colegii inainte despre fiabilitatea motoarelor 1.9 vs 2.0 este destul de adevarat. Mult mai multe probleme am auzit la motoare 2.0 care erau si mai noi, decat la 1.9 chiar si cu multi km. Evident, exista si posibilitatea sa nu ai probleme iar daca chiar tii masina doar 2 ani, mai bine iei Passat...daca vrei sa o tii mai mult, gandeste-te la A4

Link către comentariu

diferenta ar fi de 1 an intre ele.........audi sa fie din 2004 deoarece varianta 2005-2007 o urasc...iar passat din 2005 maxim 2006....

dar cred ca merg pe un audi si am gasit unul in tzara numai ca urmeaza tese cu el...vag....suit pe elevator...alea alea

cam asta ar fi o varianta 2004 135000 km

verificat la audi,de 1 an jumate in tara, 35000km parcursi la noi in romania

acuma sa vad ce are sau nu are...

scuze de calitatea pozelor......

post-4341-1217122581_thumb.jpg

post-4341-1217122591_thumb.jpg

post-4341-1217122598_thumb.jpg

post-4341-1217122668_thumb.jpg

post-4341-1217122708_thumb.jpg

post-4341-1217122732_thumb.jpg

Link către comentariu

perfect de acord cu ideea despre A4 2001-2004 (B6) fata de A4 2005-2008 (B7)

de asta eram atat de categoric mai sus, nu doar datorita motorizarii 1.9 130....

B6 mi se pare mai masculin, mai compact, chiar mai impozant as zice fata de B7 care, in ciuda modificarilor de design pare mai plapand, catarat pe roti, parca i se vad matzele pe dedesubt... :santa: - spun asta in replica la ideea cu "invechirea morala"

daca farurile lui B6 ar fi fost ceva mai "migdalat" desenate, era perfect.. asta e - asa erau timpurile atunci :D

in schimb Passatul nou e mai interesant fata de cel vechi

si totusi tot A4 B6 as lua in loc de Passat

(chiar am cochetat cu ideea unui 2.5 4 motion 180 cp full dar m-am lasat pagubas dupa povestile auzite despre axul cu came)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!