Jump to content

Passat Vs A4 Vs A6

mayday147
 Share

Postare recomandată

Sambata viitoare sunt hotarat sa plec in Germania, avand undeva pana in 14.000EUR(fara drum si taxa inmatriculare) pentru o masina pe care o voi cumpara pe firma(deci pret fara TVA).

Acum vine marea dilema: ce sa aleg intre Passat, A4 sau A6(maxim 2003). De asemenea mi-ar placea sa am cutie automata, dar care ar fi costurile de intretinere pentru aceasta cutie, avand in vedere vechimea ei (2003-2004)?

Doresc pareri si despre costurile ulterioare de intretinere. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Pentru inceput vreau sa iti spun ca A6 pica din prima, daca iei motoru de 1.9TDI e cam slab pentru ce caroserie are si motoru de 2.5TDI consuma prea mult pentru romania, si inca ceva masina e cam mare si cam greu de condus in oras. Dintre Passat si A4 pot sa te sfatuiesc ca iti iei minim din 2002, din 2001 is cam expirate (parerea mea). La Passat pot sa iti zic un singur lucru ca o sa ai problema cu bratele si planetarele (la fel si la A6), A4 e mai rezistent prin faptul ca e ma simplu sitemul de brate. In rest finisari tot la a4 gasesti mai bune. Piesele de schimb la a4 is mai scumpe dar consumabilele sunt la acelasi pret. Si inca ceva, sa nu iti iei motoru de 101 cai ca e cam slabut ala de 131 e bun si 150 e prea de tot :). Bafta. La cutii automate nu ma pricep.

Modificat de eto_ro
Link către comentariu

Eu as lua A4.

Link către comentariu

Dar despre cutie ce spuneti? In 2003 ce cutii automate erau pe cele 2 masini?

Link către comentariu

Vezi ca Passatu e conceptie 96-97.

Dar cum naiba nu stii ce vrei intre A6 si A4....adica...tu de cat spatiu ai nevoie ?

Eu mi-as lua A6 ca e mai spatios.

Link către comentariu

A4 full.

Link către comentariu

La automata ia un tiptronic si gata n-ai probleme, asigura-te insa ca a fost schimbat uleiul la cutie din 60 in 60 mii km (daca poti). Multitronic e geniala la mers, dar ma putin fiabila si mai greu de intretinut...;)

Link către comentariu

Pai am vazut ca Passat-urile au Tiptronic, iar A4 au Multitronic. Exista si atlfel?

@Extreme Crezi ca gasesc asa ceva?

Link către comentariu

• 3 months later...

Parerea mea este ca sa iti iei un A4 deoarece pica cel ma bine din p.d.v.d al calitatii, pretului, dotarilor si cel al km!! BAFTA!!!!cer scuze...passat vroiam sa zic....eram cu mintea altundeva cand scriam :wub:

Link către comentariu

La Passat pot sa iti zic un singur lucru ca o sa ai problema cu bratele si planetarele (la fel si la A6), A4 e mai rezistent prin faptul ca e ma simplu sitemul de brate.

Cum e mai simplu? :wub:

@eto_ro- quote: Dintre Passat si A4 pot sa te sfatuiesc ca iti iei minim din 2002, din 2001 is cam expirate (parerea mea).

In afara de anul de fabricatie si in unele cazuri de km (discutabil), de ce sunt expirate? Eu am B6 din 2001 si nu miroase a expirat deloc, arata si are dotari cum multe masini din 2007 NU au. Te rog dezvolta subiectul sa stiu si eu ce fraier am fost ca nu mi-am luat 2002+

Modificat de blueyed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!