Jump to content

Octavia2 Vs. Megane2 Amandoua Noi

dpc
 Share

Postare recomandată

Facuta in Turcia sau in UK? :)

Japan ...

Stiu unde bati, dar ce-am avut eu pe mana era asamblata in Japonia (am vazut actele de vama).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dpc

30

• Devastator

12

• gabriel

10

• rex

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut la toti!

In primul rand va multumesc la toti (si nu in ultimul rand lui Roger, pentru lista de Vs.-uri), pentru sfaturile si parerile expuse de voi toti, chiar daca au fost sau nu la obiect.

In urma opiniilor citite si dupa consiliul de familie(destul de scurt :blush: ) s-a ales:Skoda Octavia, dar cu mentiunea sa vedem si facelift-ul de la sf. anului.Pentru ca in cazul in care nu-mi place, va ramane Oct 2.Echiparea va fi Elegance cu niste +, dar discutie care o vom purta la Forum Octavia.

Sper ca si acest Vs. sa vina in ajutorul celor nehotarati, un plus in alegerea ei fiind si faptul ca designul la Oct2 imi place de...n-am cuvinte(cel putin stopurile in C de la O2 sunt criminale).Vedeti si poza.

Ati vazut noaptea in bezna pe drumuri (in campuri etc) cum se vad stopurile alea ...? :wub: :eek: Laser frate...!haideti c-am dat in... :evil:

Oricum s-a ales Octavia, iar ,,balamucul" cu optiunile le discutam la Forum Skoda(ca nu-mi place sa am 0post) si vreau si niste explicatii la unele dotari.

Va salut si bafta la toti! :Driver: :P :) :beer: :)

Link către comentariu

Revin! De ce nu pot sa postez la Forum Octavia2??

:evil:

Link către comentariu

Scuze la moderatori! Am vazut de ce! Treaba cu REGULAMENTUL!

Va salut!

Link către comentariu

• 11 months later...

Rog moderatorii sa NU inchida topicul pana in momentul in care anunt ca mi-am cumparat masina.Deh ...criza...probleme noi etc.

Va multumesc!

Link către comentariu

• 1 month later...

Inca nu ai reusit sa iti iei masina? Am inteles ca preturile au mai scazut...cred ca acum ar fi momentul.

Link către comentariu

Nu am reusit :( sa iau inca masina, dar am realizat altceva (personal) mult mai important decat masina, si sper ca poate la anul sa se intample acest lucru, adica sa iau masina.

Plus ca, unii au facut cunostinta cu ... d-na Criza :( . Eu nu am vrut, dar ea nu si nu... ca sa ne cunoastem.

Sa speram ca totul va fi bine...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

astia la megane pun becuri life time waranty de aceea nu au inventat si un sistem sa le inlocuiesti .

e tare filmuletul

Link către comentariu

Am schimbat eu un bec la Megane-ul unui prieten si nu e deloc asa de greu pe cat pare. Dar stii cum e la televizor..trebuie sa facem show.

Link către comentariu

Am avut megane 2 si in 30.000 s-au ars 2 becuri de faza scurta. Am incercat sa le schimb dar nu am reusit. Am apelat la reprezentanta. Becurile de pe cele 2 parti au usite diferite, una mai accesibila, iar pe partea celalta cam inaccesibila. La reprezentanta mi-a ridicat masina pentru a avea acees mai bun. Schimbarea becurilor e o operatiune prost gandita de Renault.

Link către comentariu

Abia acum am vazut filmuletul.... :o :ceuameni: :blink: :scratch: ...si nu pot sa cred ca e adevarat, chiar si dupa ce l-am vazut.

Oricum eu am ales Skoda, dar ce vreau sa spun este faptul, ca daca vedeam filmuletul la inceput in primele posturi, nici nu mai continuam cu Megane.

Sigur nu e regizat sau ...altceva, ca ma gandesc ca poate nu e adevarat.

Am auzit ca la VW Passat cu becuri xenon , trebuie sa dai bara din fata jos...Asa e?

Link către comentariu

Oricum eu am ales Skoda, dar ce vreau sa spun este faptul, ca daca vedeam filmuletul la inceput in primele posturi, nici nu mai continuam cu Megane.

Sa stii ca Meganeul are alte avantaje. Intr-adevar acel lucru a fost gandit prost, dar alte lucrui au fost bine gandite. Ca sa iti dau un singur exemplu: spatiile de depozitare sunt net superioare Octaviei sau Leonului sau Golfului.

Link către comentariu

Subscriu Rex.

Megane 2 la vremea ei a fost o masina ok la un pret corect.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut!

In cele din urma am ales Octavia FL 2.0 TDI cr, black.

Va multumesc pentru ajutor asa ca daca vreti se poate inchide acest versus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!