Jump to content

Chei ptr. contact, usi, etc...

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

Broscarul amator
Salut! Am vazut ca va pricepeti la chei si sper ca ma puteti ajuta si pe mine. Unde as putea si eu sa gasesc o telecomanda defecta(din aia cu cheia ascunsa in ea) de audi sau vw. Nu ma intereseaza partea electronica si nu vreau sa fie functionala. Sincer sa fiu eu am o Dacie si nu-mi place deloc cum arata cheia si ma gandeam sa schimb cheia metalica dintr-o astfel de telecomanda si sa o inlocuiesc cu a mea. :mad:    Astept raspunsul vostru. Daca aveti alte idei cum as putea sa-mi imbunatatesc aspectul cheii de contact, fara sa schimb butucul, sunteti bine-veniti.

<{POST_SNAPBACK}>

De ce nu incerci la magazinele-ateliere de confectionat chei? Poate iti pot face o alta cheie conform dorintelor tale... Un astfel de magazin-atelier se gaseste in interiorul magazinului Bucur Obor (citeste topicul la inceput).

Si bine ai venit pe aici... :mad:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

fiti atenti aici, omuleti!

http://www.gabrielsvwgarage.com/

costa un pic, dar eu sunt de parere ca merita toti banii. asa ceva nu se mai gaseste decat fff rar!

eu sunt pe cale sa cumpar de la ei.

B)

Link către comentariu

• 2 months later...

ieri am facut dubluri la cheile brotacului la Cora de pe Lujerului (dureaza cam 8 secunde operatia propriu-zisa) si costa, la alegere, ori 5RON ori 50.000ROL :o

PS: merg perfect... :o

Modificat de niq_ro
Link către comentariu

• 3 weeks later...
ieri am facut dubluri la cheile brotacului la Cora de pe Lujerului (dureaza cam 8 secunde operatia propriu-zisa) si costa, la alegere, ori 5RON ori 50.000ROL  :banghead:

PS: merg perfect...  :)

<{POST_SNAPBACK}>

unde in cora??? ca eu nu shtiu...:>

Link către comentariu

in Galerie, langa magazinul de ziare, fata in fata cu casele

Link către comentariu

• 10 months later...
ieri am facut dubluri la cheile brotacului la Cora de pe Lujerului (dureaza cam 8 secunde operatia propriu-zisa) si costa, la alegere, ori 5RON ori 50.000ROL :D

PS: merg perfect... :D

cum, chiar asa? :D te lasa sa alegi intre 5Ron si 5o.oooRol? :D ;) Mai rar asa caractere. :P ...Bine ca se mai gasesc ... :P

Link către comentariu

forumist tacut

Se fac kei de contact pt. broscute si in Cora Pantelimon, am facut io saptamana asta; doar ca acolo nu-s 5 RON ci 8,5.

Mi-a zis ca aia e keie de Lada :Driver: .

Link către comentariu

am si eu o intrebare: la porbagaj am maner in T, si intr-un final am gasi tun butuc pentru incuietoare. nu am vrut sa iau cu tot cu maner, ca al meu arata mai bine...

problema e ca la mine nu vrea sa mearga...

daca pun butucul pe manerul ei, atunci merge. daca il pun pe al meu nu prea.

stie cineva unde pot sa-l fac sa mearga? (daca e cineva care se baga la asa ceva...)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!